Stelmach napisał(a):Dla wielbicieli talentu Fleminga podsyłam ripka z ostatniej pozycji jego setu - nowego remixu do Dame Blanche, który powstał we współpracy z M.I.K.E.
http://www.speedyshare.com/891663680.htmlTo już trzecia pozycja tych dwóch genialnych producentów po oryginale z 2005 roku, jak również Ice Cream z 2002. Tym razem świeża interpretacja nabrała psychedelicznego smaku i rozpędu, a jak twierdzi Fleming mają plany z M.I.K.E. na kolejne produkcje. Czekam z niecierpliwością.
Stelmi sam źle go zrozumiałem podczas audycji, ten ostatni wałek to tylko jego stary remix do Dame Blanche, który zagrał dla przypomnienia.... Reszta wszystko się zgadza i panowie spotkali się na nowo żeby popracować razem nad nowym singlem.... \o/ o tym że są jak zwykle i zawsze bardzo tym podekscytowani każdy chyba wie

pozostaje nam czekać na owoc ich prac

Sam jestem bardzo ciekawy co zrobią i trzymam kciuki żeby zrobili coś jeszcze lepszego niż Dame Blanche... \o/
co do tego:
John 00 Fleming vs. M.I.K.E - Dame Blanche (John 00 Fleming Remix) to geniusz nad geniusze \o/ dobrze ze to zagrał i sobie przypomniałem o tym wałku..... W wolnej chwili założe temat w oldschoolach

jak ktoś mnie nie uprzedzi

co do seta to bardziej przypadła mi do gustu część Fleminga, szczególnie końcówka.... U Antona przypasiły mi tylko pojedyncze tracki i to w małej ilości.... Nie przepadam jakoś za takimi progresywnymi-electro-psytranceami czy tam w jakiej kolejności kto woli

Część tracklisty z netu
J00F
John 00 Fleming & The Digital Blonde - Oxygene (Astral Projection Remix)
John 00 Fleming vs. M.I.K.E. - Dame Blanche (John 00 Fleming Mix)
coś od Protoculture
da sie ją zrobić bo mówi część tytułów...
Anton Chernikov
01. ID (Anton Chernikov production / remix)
02. Anton Chernikov - Nightmare (...)
03.
04.
05.
06. Ace Ventura - Genesis
Bardzo polecam kazdemu tą audycję, sam od niedawna jestem jej stałym słuchaczem, tak że będziemy się ze Stelmachem uzupełniać w zakładaniu tematów....