Mamy poniedzialek, godzinę 12 a ja dopiero dotarłem do domu z aftera

Dziś wieczorem przyjeżdża Nexus i rozpoczynamy w Łodzi operację "Mayday" - czyli Bania trwa nadal !!! To co się wyprawiało przerosło wszelkie formy dozwolonej patologii, a Ci którzy byli u mnie na First Touch i twierdzą że była gruba bania to muszą wziąść poprawkę na nasze weekendowe szaleństwa

Na imprezę niestety nie dotarłem bo before przeciągnął się do 4 rano a o 5 przyszedł Łysy i rozpoczęliśmy after

Nie będę zagłębiał się w szczegóły bo na prawdę wielu z Was może się zgorszyć, bo moje przeboje i imprezy z łódzkimi prostytutkami Sandrą, Paulą, i Izą, Zuzanna P., z Kutna, którą od niedzieli bzykał Łysy

i zostawił po sobie białe plamy na kanapie, zdejmowanie majtek przez Siwego, który kazał robić sobie laskę, hardcory od Gumka w znanym stylu, i to co wyprawiało się w hotelu "Boss" powinno przejść do imprezowych kronik naszych wyjazdów

Było mega grubo i mega gęsto czyli tak jak przystało na dobry before i jeszcze lepszy after.
Wszystkich pozdrawiam, zapraszam na kolejne łódzkie balety i jednocześnie informuję, że przed Mayday before & after odbywa się w hotelu Katowice w cenie 20 zł