22.04 Jody Wisternoff @ Piekarnia / Warszawa

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

22.04 Jody Wisternoff @ Piekarnia / Warszawa

Postprzez adike 19 maja 2010, 13:41

Po odwołanym występie w Błędnym Kole, już w ten weekend Jody w Pieksie! Wyjazd już mamy zaplanowany, pytanie tylko jak z tą powodzią, która grasuje na Mazowszu.. nie chciałbym drugi raz jechać tyle godzin, żeby wrócić następnym pociągiem :)
wybiera się ktoś?
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Re: 22.04 Jody Wisternoff @ Piekarnia / Warszawa

Postprzez Tulipan aka Nexus 23 maja 2010, 14:17

Adike narzekal ze w temacie nikt nie pisal wiec czas zrobic popelina zwlaszcza ze juz po imprezie :) ja powiem tak... nic nie pamietam dotarlem wlasnie do domu zjadlem obiad wysrałem sie dobrze i ide spac zaraz :) Podobaly mi sie progi i fajnie bylo spotkac i pogadac z Jodym. W srodku imprezy z panem prezesem pojechalismy do m25 ale nas nie wpuscili :) Pierwsze pytanie Siśka po wejsciu do taksowki "ma pan załatwic koks albo fete" <lol2> no mistrz :) co sie z Panem Prezesem pozniej dzialo to nie mam pojecia bo sie zalatwilem wódka na cacy :) Piekny bifor u Bartka dziekuje za nocleg Bartek !! było super choc moj portfel jest juz pusty :/ Spotkałem duzo znajomych i bylo sporo forumowych mordek :) Adike i jego piekna kobieta, i kolezanka Kasia ktora nie chciuala dac sie poderwac ale bardzo mi sie podobala bo byla wysoka !! nasteonym razem nie odpuszcze jej :) Byl Bts Pan Prezes z małżonka Prezesową Był łysy z piekna kolezanka Karolina no i byłem ja :) ogolnie fajnie wszystko bylo no i oczywiscie tak jak powiedzielismy sobie z Panem Prezesem pojedziemy teraz Stelmiemu ktory jak zwykle nie dotarl na impreze tym razem zatrzymała go powodz i bezlitosne sito rzeczywistosci sprawilo ze go nie bylo :/ no nie wiem nie wiem ale ciagle cos sie dzieje i forumowiczow dopadaja choroby, powodzie imieniny cioci i brak gotowki na kilka chwil przed impreza ,<lol2> oczywiscie zartuje i pozdrawiam Stelmiego z ktorym gadalem dzis w poludnie ze 20 minut i mowil ze o nas mysli i serdecznei i milo wspomina :) dobra starczy jak mi sie cos przypomni to dopisze :) aha no i kawalek imprezy to nie co innego jak:

Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 24 maja 2010, 12:29

Świetna impreza z piękną puentą o 4:00 czyli Strange to Stability, z prezesem Tulipanem to się mało co nie posikaliśmy przy tym :D Wintersnoff spoko facet choć za konsoletą trochę za spokojny. Wszyscy macie (oprócz Piotrka) po ostrzeżeniu za wyjście z klubu 'po angielsku', choć może być tak, że po prostu nie pamiętam pożegnań.
Miło było Was gościć na beforze, po którym zawsze jestem 'zarobiony'. Tym razem wzbogaciłem się o t-shirta, fajki, piwo i troszkę wódki. Dzięki :P
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez lysyy31 24 maja 2010, 16:02

potem ogarne troche fotek bo jeszcze w Wawie jestem .. ech te Sisiora miny ^^ Jody Winterfresz .. surrender polecialo kurde swietna impreza !! ^^ nie pamietam kto kiedy wyszedl wiem tyle ze ten jeden kumpel odemnie spal na przystanku i go psy przechwycily hahaha Bartku wisze Ci kolejke. Ja chwilowo nie pije - wczoraj tak sie uwalilem, a mialem do domu wrocic. Pozdro i sorry Nex ze nie udalo mi sie z ta wejsciowka ogarnac tematu.
lysyy31

Postprzez adike 24 maja 2010, 17:00

Justyna zrobiła tracklistę z utworów, które zapamiętała:

Underworld - Two Months Off (rmx)
Nalin & Kane - Beachball (Joris Voorn Remix)
Mehmet Akar - Tarcin (Christos Fourkis Remix)
Way Out West - Surrender (Eelke Kleijn Remix)
Arsenal - Estupendo (Gui Boratto Remix)
Francois Dubois - Tenori (Vince Watson Remix)
Triangle - 5 (King Unique Remix)
Jody Wisternoff - Starstrings
East And Young - Beautiful Evening (Romeyboy Remix)

Było naprawdę super !! Sisior zawsze pamięta o starych znajomych i zgotował nam biforka u BTSa :) na szczęście mieliśmy dobre tempo i byliśmy jednymi z pierwszych w klubie hehe. Śpieszę się bardzo więc więcej nie napiszę. Jody jest naprawdę spoko, fajnie było zobaczyć swojego idola i z nim pogadać :) Dla zainteresowanych napiszę, że zdecydowana większość utworów to były kawałki z kwietniowego i majowego Way Out There i Intensiefied :) Nexik nie zapomnij podesłać fotek, są dla nas bardzo ważne. Piąteczka !
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez Tulipan aka Nexus 05 cze 2010, 23:34

adike napisał(a):Nexik nie zapomnij podesłać fotek, są dla nas bardzo ważne

Obrazek

to jedno tylko wam robilem reszta nieostra i do dupy :) jak cała impreza hehehehe zartuje zartuje trzeba to powtorzyc :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Powrót do Imprezy