Don't Think About House - cykl imprez @ Pod Arsenałem Toruń

Angelo Mike, Matush, Housejunior, Eddie D., Add'Minds
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Don't Think About House - cykl imprez @ Pod Arsenałem Toruń

Postprzez See G 07 wrz 2010, 14:58

Obrazek

Don’t Think About House to nowy cykl piątkowych imprez muzycznych w toruńskim klubie Pod Arsenałem. Fenomen muzyki House spowodował, że śmiało wdziera się ona do klubów, które wcześniej stroniły od grania muzyki elektronicznej - lecz często ten gatunek trafia tam w swojej najbardziej komercyjnej postaci. Imprezy z cyklu Don’t Think About House mają za zadanie nie tylko przybliżyć wyrafinowaną gamę barw House’u, lecz również prezentować jego najnowsze trendy i kierunki rozwoju.

W każdym miesiącu zagrają gwiazdy, które od kilku a nawet kilkunastu! lat produkują, selekcjonują i mixują. Jeśli potrzebujesz silnych doznań i ekstatycznych impulsów dźwiękowych to ta impreza jest właśnie dla Ciebie. Zaproszeni DJ-e nie zapominają o melodii, a z drugiej strony przezornie trzymają się w bezpiecznej odległości od grząskiego terytorium komercji i tandety.

Pragniemy zaprosić Was do Świata Housowych Imprez, abyście przeżywali jak najwięcej radości, jak najczęściej otwierali się na nowe doznania, dzielili się nimi z innymi, wyzbywali się uprzedzeń. Chcemy namawiać Was, byście swoje opinie o imprezach i imprezowaniu, budowali na własnych spostrzeżeniach, a my postaramy się spełnić wszystkie warunki, aby było jak najbardziej pozytywnie.

Czasoprzestrzeń otwarta jest w każdy piątek od godz. 21 do 5. Klub Pod Arsenałem oferuje nowoczesne wnętrza, wygodne sofy, profesjonalną obsługę, klimatowe otoczenie i co najważniejsze – bardzo dobrze brzmiący soundsystem. Na trunkujących czeka wiele promocji!

Terminarz:

3.09 – Start a PARTY – oficjalne rozpoczęcie cyklu!

10.09 – legenda polskiej sceny klubowej: ANGELO MIKE (Warszawa)

17.09 – pasja i radość w jednej osobie: HOUSEJUNIOR (3-City)

24.09 – wyjątkowa selekcja muzyczna: DJ MATUSH (Warszawa)

Wstęp: Panie 5 zł, Studenci z aktualną legitymacją 5 zł, Panowie 5 zł (za wyjątkiem imprez z 10 i 24 września kiedy to bilet dla Panów wyniesie 10 zł). Przyjdź i przekonaj się czy będziemy w stanie Cię zaspokoić…

Klub Pod Arsenałem – Toruń – ul. Dominikańska 9.
Organizator: Samandhi Events & Eddie D. Studio5
See G

Powrót do Imprezy