M25 jest klubem, który od 5 lat systematycznie serwuje dla Was największe gwiazdy światowej muzyki elektronicznej. Zaczęliśmy z impetem i do tej pory utrzymywaliśmy tempo, a teraz po urodzinach mamy zamiar je zwiększyć! Specjalizujemy się undergroundowej muzyce elektronicznej - nasze wnętrze jest wprost idelanie do tego przystosowane - dlatego aby przygotować Cię drogi klubowiczu na kolejne esencjonalne 5 lat, pokazujemy w małym skrócie, co działo się przez ostatnie pół dekady na Mińskiej 25...
Muzyka Derricka łączy w sobie beat techno z dźwiękami elektro, samplami instrumentów smyczkowych i ciepłym brzemieniem oryginalnego housu. Po wydaniu "Strings of Life" May pojechał do Wielkiej Brytanii, gdzie właśnie zaczynała rozwijać się scena house, a w klubach grano rave i hardcore. Był on pierwszym amerykańskim artystą techno występującym w Anglii. Pracował przy remiksach dla ABC, Depeche Mode, Fine Young Cannibals, System 7. W ostatnich latach koncentruje się na pracy DJ'a, występując na całym świecie, oraz na wydawaniu nagrań innych artystów.
Support na imprezie sprawować będzie dobrze znany kolektyw warszawski - Undergorund Perception.
rozkład jazdy:
22:00 - 01:00 Ninja (Underground Perception/Technosoul/Warszawa)
01:00 - 04:00 Derrick May (Transmat/Detroit)
04:00 - 06:00 Session View (Enypnion/S!te/Warszawa)
dół
22:00 - 01:00 memo & piotr s. (Underground Perception/Warszawa)
01:00 - 03:00 Słowik
03:00 - 05:00 Basia Polanska
05:00 - 06:00 memo & piotr s. (Underground Perception/Warszawa)
Temat późno zakładam ale i tak wszyscy są chorzy, jadą po głośniki albo mają imieniny cioci. Ja jestem na 100 %. Opcja beforu koło 20 bo w tym tygodniu do 18 zarabiam pieniądze. Jestem ustawiony z moim kolegą z Audioriver więc można dołączyć i dobrze się bawić w tą urodzinową noc. Rożnych dobroci nie zabraknie. Dla kumatych tort ze specjalnej mąki. May ciśnie 3 godziny więc dobrej muzyki nie zabraknie. Jak ktoś chętny zapraszam. Opcja aftera też w planach w końcu przed nami jeszcze cały weekend którego nie można spisać na straty.
Omka Omka urodziny
tak sie bawia
skur...
Omka Omka
Chleba kromka
ZAPRASZAMY