08.10.2010 Derrick May (Piąte Urodziny M25)@M25 Warszawa

Urodziny Omeczki
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

08.10.2010 Derrick May (Piąte Urodziny M25)@M25 Warszawa

Postprzez Sisiek 07 paź 2010, 18:53

Obrazek

M25 jest klubem, który od 5 lat systematycznie serwuje dla Was największe gwiazdy światowej muzyki elektronicznej. Zaczęliśmy z impetem i do tej pory utrzymywaliśmy tempo, a teraz po urodzinach mamy zamiar je zwiększyć! Specjalizujemy się undergroundowej muzyce elektronicznej - nasze wnętrze jest wprost idelanie do tego przystosowane - dlatego aby przygotować Cię drogi klubowiczu na kolejne esencjonalne 5 lat, pokazujemy w małym skrócie, co działo się przez ostatnie pół dekady na Mińskiej 25...

Muzyka Derricka łączy w sobie beat techno z dźwiękami elektro, samplami instrumentów smyczkowych i ciepłym brzemieniem oryginalnego housu. Po wydaniu "Strings of Life" May pojechał do Wielkiej Brytanii, gdzie właśnie zaczynała rozwijać się scena house, a w klubach grano rave i hardcore. Był on pierwszym amerykańskim artystą techno występującym w Anglii. Pracował przy remiksach dla ABC, Depeche Mode, Fine Young Cannibals, System 7. W ostatnich latach koncentruje się na pracy DJ'a, występując na całym świecie, oraz na wydawaniu nagrań innych artystów.
Support na imprezie sprawować będzie dobrze znany kolektyw warszawski - Undergorund Perception.

rozkład jazdy:

22:00 - 01:00 Ninja (Underground Perception/Technosoul/Warszawa)
01:00 - 04:00 Derrick May (Transmat/Detroit)
04:00 - 06:00 Session View (Enypnion/S!te/Warszawa)

dół
22:00 - 01:00 memo & piotr s. (Underground Perception/Warszawa)
01:00 - 03:00 Słowik
03:00 - 05:00 Basia Polanska
05:00 - 06:00 memo & piotr s. (Underground Perception/Warszawa)

Temat późno zakładam ale i tak wszyscy są chorzy, jadą po głośniki albo mają imieniny cioci. Ja jestem na 100 %. Opcja beforu koło 20 bo w tym tygodniu do 18 zarabiam pieniądze. Jestem ustawiony z moim kolegą z Audioriver więc można dołączyć i dobrze się bawić w tą urodzinową noc. Rożnych dobroci nie zabraknie. Dla kumatych tort ze specjalnej mąki. May ciśnie 3 godziny więc dobrej muzyki nie zabraknie. Jak ktoś chętny zapraszam. Opcja aftera też w planach w końcu przed nami jeszcze cały weekend którego nie można spisać na straty. 8-)

Omka Omka urodziny
tak sie bawia
skur... :D

Omka Omka
Chleba kromka :D

ZAPRASZAMY :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Re: 08.10.2010 Derrick May (Piąte Urodziny M25)@M25 Warszawa

Postprzez Stelmach 08 paź 2010, 17:52

Sisiek napisał(a):Temat późno zakładam ale i tak wszyscy są chorzy, jadą po głośniki albo mają imieniny cioci.

My w Radomiu cieszymy się pełnią sił, wróciliśmy właśnie z zakupów w molochu i rozpoczynamy pompę :-) trzeba dokupić jeszcze wódki, bawcie się dobrze!

Sisiek napisał(a):Dla kumatych tort ze specjalnej mąki.

Widzę że babcia zrobiła domowe wypieki :-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 08 paź 2010, 18:37

Stelmach napisał(a):My w Radomiu cieszymy się pełnią sił,

Dobrze, że chociaż tam nikt nie choruje :) Chlajcie tam dobrze i za mnie :D

Stelmach napisał(a):Widzę że babcia zrobiła domowe wypieki :-)

Tak jest. Dla każdego coś dobrego :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez koncial 08 paź 2010, 19:25

Sisiek napisał(a):
Stelmach napisał(a):My w Radomiu cieszymy się pełnią sił,

Dobrze, że chociaż tam nikt nie choruje :) Chlajcie tam dobrze i za mnie :D

Stelmach napisał(a):Widzę że babcia zrobiła domowe wypieki :-)

Tak jest. Dla każdego coś dobrego :D

z Piekarni na Młocinskiej 11 gdzie jest dużo maki a nie piecze sie chleba :D

PS
Zostaw Stelmachowi kawałek
koncial

Postprzez koncial 09 paź 2010, 1:21

Po obejrzeniu striptisu w klubie strefa G2 i problemach z miejscowymi dresami ja i stelmi stwierdziliśmy ".....We are Analogue Players in a Digital World... "

PS
i Finka Lime sponsor łykendu xD
koncial

Postprzez koncial 10 paź 2010, 16:59

track podsumowujący przyjazd łukasz S. w Radomiu :D

PS
+ Yolanda xD
koncial

Postprzez Stelmach 11 paź 2010, 11:25

W Radomiu after trwa nada :D Tort ze specjalnej mąki był na tyle niestrawny że rzygałem całą sobotę, a moja twarz zmieniała kolory od śnieżnej bieli do ciemnych odcieni fioletu. Stąd, trzeba było posiedzenie przedłużyć do poniedziałku, gdyż wczoraj przysnęło mi się na fotelu. Dziś rano zepsuł się kontakt (wszystko Benek zrzucił na Konciala) i było wesoło - brakowało zielonego nożyka i wiertła :D

PS. Prowadzimy intensywne dyskusje o królu dopalaczy z Łodzi - Dawidzie B. - "moi klienci to debile" :mrgreen:
Stelmach
Rave on!

Postprzez Stelmach 11 paź 2010, 16:32

Zgodnie z oficjalną informacją rzecznika prasowego, szanowne gremium Prezesów doszło do przekonania, że wymagania i problematyka poruszanych tematów, nie pozwala mi dziś opuścić Radomia, i muszę pozostać na nocne posiedzenie trwające do wtorku, sponsorowane przez niemiecką grupę Lidl i stację Orlen :D Lecimy zaraz z Koncialem po wódkę :D Bania trwa nadal!
Stelmach
Rave on!

Powrót do Imprezy