MINUS Showcase Poznań with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle

5 listopada 2010
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: MINUS Showcase Poznań with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle

Postprzez Sisiek 03 lis 2010, 18:56

To i ja pewnie zadecyduje dopiero jutro jak pojawi się time table. Ale pewnie jakoś po 19 będę pozwiedzam sobie Poznań z buta :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez RomuS 03 lis 2010, 20:45

Krzyś ja się z Tobą zawsze napiję, a Co!

Bd między 18-20 w Poznaniu, zdzwonimy się ;-)
RomuS

Postprzez Juma 04 lis 2010, 0:29

no to Ja+ dolacze cos kolo 20-21, zalezy o ktorej ze szkoly mnie wypuszcza, bedzie dobry bal
Juma

Postprzez Qsi 04 lis 2010, 18:35

RomuS zapodaj koma na priv, odezwę się do Was koło 20-21 i się ugadamy jakoś
Qsi

Postprzez Sisiek 04 lis 2010, 20:30

Ja ostatecznie wybrałem najpóźniejszą opcje i melduje się na stacji Poznań Garbary o 22. Z tego co wiem stamtąd na samą imprezę jest chwilka piechota. Mój telefon 784656840 jak coś dzwonić. Możemy ustawić się przed wejściem gdzieś w okolicy i porozmawiać na różne tematy. ;)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Matvel 05 lis 2010, 9:53

22:00 - 23:45 warm up by Matik
23:45 - 01:30 Marc Houle LIVE
01:30 - 03:30 Richie Hawtin
03:30 - ?? ?? Magda

Do zobaczenia w środku!
Matvel

Postprzez drevni 05 lis 2010, 10:16

Życzę udanej dżamprezy ;)
drevni

Postprzez Sisiek 05 lis 2010, 10:44

Z tym TT to zobaczymy jak będzie :D Ja sobie ogarniam jeszcze różne tematy i widzimy się mam nadzieje z ekipą przed wejściem bo nie ma co wbijać o 22 na warm up ;) Jednak pojawi się też mój ziomek Hubert więc powstanie pewnie jeszcze opcja afterowa więc chętnych proszę o nastawienie się psychiczne i możliwość zostania :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Juma 06 lis 2010, 11:25

Hawtin i Madga dali rade az milo bylo plasac, ja wlasnie sie klade spac.

Czujni stroze prawa w drodze powrotnej poczestowali mnie grzywna za predkosc, fuck sick
Juma

Postprzez Sisiek 06 lis 2010, 12:57

Nie tylko Ciebie złapali. Jakaś bardziej zorganizowana akcja.

Jak dla mnie impreza Minusa na plus :D I tyle w tym temacie na razie. No i najważniejsze żeby plusy nie przesłoniły nam minusów xD Właśnie zjechałem na bazę wypruty z sił i zaczynam regeneracje kory mózgowej. Wypowiem się później szerzej.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Juma 06 lis 2010, 15:25

Zdecydowanie tak Sis - "Minus Szołkejs" jak najbardziej na +.
Miejscowa znakomicie industrialna, brud, syf, odrapane sciany i sypiacy sie w rytm bassu tynk. Te toi-toi-e spokojnie moznaby podsumowac "wojskiem polskim" z youtube - "na mojej kompani!, szczyny sie przelewaja".
Byla to rowniez pierwsza impreza na ktorej:

To nie ja sluchalem muzyki - to muzyka sluchala mnie!

Sis, Romus +1, Matvel, Qsi, thx a lot for great night.
Juma

Postprzez RomuS 06 lis 2010, 18:03

Bez wątpienia były to najlepiej wydane 49zł w moim życiu... Stara Rzeźnia ma swój wyjątkowy urok i nie podważalne jest stwierdzenie że to najlepsza miejscówka dla takiej imprezy. Zresztą sam Ryszard był zachwycony tą surowością. Było grubo, wpierw problemy z hotelem, przeniesienie do innego, juma w trasie, wszyscy rozsypani po Poznaniu... ale nadejszła godzina po 23 i już wszyscy grzecznie (albo i nie) byliśmy w środku, gdzie wpierw grał niejaki Matik nasz człek z SQ chyba dał radę rozgrzać te bydło ;] Marc klasa sama w sobie, pierdolnięcie pod sam sufit a jako że live to ma +1000exp do bycia Pro*, Ryszard jak to Ryś... kwasem pocisnął aż miło, było gęsto i srogo, pozamiatał mną podłogę... i na koniec Madzia, niech mówią co chcą ale mamy się kim za granicą pochwalić, bo miała grać do 5-5:30 ale sama przedłużyła do 6:15 bo relacja z publiką była genialna, dała świetnie sobie radę choć początkowo zamulała strasznie, końcówka mistrzowska... To była zdecydowanie impreza tego roku... i tak się zastanawiam nad sensem wydawania kasy na Mayday gdzie Dj'ów kupa i w większości to"odgrzewane kotlety" i nie spodziewałbym sie jakiegoś szału... pomyślę... a na koniec Wielkie podziękowania za zorganizowanie się :) Juma, Sisior, Qsi, Matvel do następnego o/
RomuS

Postprzez Sisiek 06 lis 2010, 21:28

Tak jest Madzia na koniec pięknie porządziła. W końcu nie było tak gorąco ładnie przeniosłem się pod samą scenę i dorzuciłem +10 do techno tańca połamańca. Szkoda że nie dali jej pocisnąć gdzieś tak do 7-8 hehe :P W ogóle jak dla mnie ta impreza mogłaby dłużej trwać :D Marc Houle ładny dopierdalacz aż się ściany ruszały od jego techno potęgi :D Tłusto i masywnie aż się uszy trzęsły. Co do minusów Minusa to ciekawe co za mózg wymyślił żeby dogrzewać ten pierdolnik jak w środku było jak w saunie i żadnego dostępu powietrza. Przez to na Hawtinie musiałem przerwać parę razy zabawę żeby się przewietrzyć bo inaczej można by skończyć na OIOMie i to nie tym w Łodzi :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Matvel 07 lis 2010, 13:34

Ja się w sumie dopiero wyspałem :D Starzeje się widać, bo po dojeździe na imprezę już czuje się zmęczony. Co do miejsca to Rzeźnia idealnie nadaję się na takie imprezy, tylko muszą gdzieś wcisnąć miejsca do siedzenia i zrobić jakiś przewiew. Muzycznie to było genialnie i w sumie nic więcej nie trzeba dodawać poza tym że tynk i pot lał się z sufitu. Szkoda, że nie mogłem zostać do końca, bo Magda grała z 5 razy lepiej niż na Audio. Do tego szalenie miło było się z Wami spotkać. Czas się szykować na Mayday.
Matvel

Postprzez Qsi 07 lis 2010, 18:05

Spoko biba!

Mój faworyt Marc Houle grał niestety jako pierwszy, nie przeszkodziło mu to jednak w rozjebaniu mnie ku przewidywaniom po całości! Intro jak dla mnie najlepszy moment imprezy, przez ok 1 minutę totalnie inna przestrzeń :) a jak grali Deathray at you to wyglądałem mniej więcej tak :wheelchair:

Richie'go mimo sceptycznego nastawienia odebrałem dobrze, ładnie do pieca podkładał tekno młucki, mimo
momentów irytacji i podmułki to się wybronił :)

Madzia lekko przymuliła, głównie tech-house budynie, jak zaczęła grać połamańce oldskulowe to niestety musiałem się już zawijać <smutny> ale i tak jest Wielka :D

Sisiek, Romus - miło było spotkać "po latach", Juma - miło było poznać "po latach" ;)

Ostały się poniższe filmy.. mimo wyczyszczonej pamięci i nastawienia pro operatorskiego, stan psychofizyczny nie pozwolił na nagrania w większych ilościach, pzdr
http://www.youtube.com/watch?v=wNXA17qxDAQ
http://www.youtube.com/user/Qsiara#p/u/0/E7G2hRiOuv0
Qsi

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy