Mayday 2010 @ Spodek Katowice

10.11.2010
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Mayday 2010 @ Spodek Katowice

Postprzez Juma 10 lis 2010, 16:06

pieknie pieknie az ch** mieknie drogi Krzysiu, do zobaczenia na sportowej gdzie emocji nie tylko sportowych na pewno nie zabraknie.
Juma

Postprzez Sisiek 11 lis 2010, 9:37

Mayday, Mayday i po mejdej. Właśnie jestem u Sivego. Dzięki jego gościnności ogarnąłem kły i zaczynamy małego aftera bo pociąg powrotny mam dopiero o 15. Co do samej imprezy niczego prawie nie brakowało i bawiliśmy się znakomicie. Z mojej strony wszystkie sety na lodowisku + mistrzowskie granie od Jeffa Millsa na main. Sporo dobrej muzyki, dobra ekipa z Jumą+4, Sivym, Rado+1, KaSS, Matvelem. Narazie nic więcej nie napisze bo mam wyjebane i muszę odpocząć. A sportowców faktycznie nie zabrakło m.in sztafeta na 400 metrów oraz jazda figurowa na lodowisku.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 11 lis 2010, 16:19

Z pierwszych telefonicznych relacji słyszałem że impreza była suta i odbywała się pod patronatem warszawskich cukierni. Dzięki tortowym wypiekom wszyscy osiągnęli podsufitowe loty. Czekam na pikantne szczegóły tego całego zamieszania :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Cortinez 11 lis 2010, 18:10

3 scena wprowadzila troche zamieszania w organizacji aby dojsc na lodowisko trzebabylo sie troche nachodzic :Dbaa wez wroc - jakimis tunelami na dworze :lol:
organizacja na plus, tylko 8,10zl za wodne piwo to troche przesada, aczkolwiek wypilem kilka i sie porobilem na koniec :lol:
jestem ciekaw ile bylo ludzi, gdy westbam gral na main stage spodek zapelniony po przegi do tego 2 pelne i ogormne sceny - cos czuje ze sunrise'y itp sie moga schowac pod wzgledem ludnosci ;)
muzycznie mega :shock: nie jakies pierdu pierdu z okolicznych dyskotek :lol: :lol: :lol:
markus schulz zagral mocno takeigo oblicza trance'u jeszcze nie slyszalem :mrgreen: 15 min i wypad na boczna scene - zaluje tylko ze przechlalem seta len fakiego :( i nie zdarzylismy dojechac przed livem dusty kid :(
ale... wiekszosc czasu spedzilem wlasnie na lodowisku gdzie grali m.in. dave clark i sven wittekind :shock: pierwszy raz tych gosciu sluchalem na zwyo i zrobili mielonke na parkiecie - to jednak prawda co o nich pisali i biuletynach reklamowych :shock:
the advent zrobil konkret live act, bodajze drugi raz w zyciu go sluchalem i pozamiatal na koniec... chcialem jeszcze lutzenkirchen posluchac na zakonczenie imprezy ale trzebabylo sie zmywac :? szkoda ale za rok napewno pojedziemy wczesniej i wrocimy pozniej :mrgreen:
na tej nowej trzeciej scenie bylem tylko przez chiwle na secie marco baileya - swiertny producent wiec setem tez nie zawiodl - z 30 min i przysuszylo w gardle :lol: :lol:

dogadac sie droga esemesowa gdzie ktos jest to porazka :?

w tym roku nie przygotowali sie tak jak rok temu na np: members of mayday, ze jakies konkret wizualizacje i oswietlenie w rytm muzyki, a'la intro czy cos a szkoda bo dobre efekty byly rok temu ;) i jak co roku specjalnie sie nie obgarneli z wystrojem scen- pare swiecidelek, 2 ekrany pare jazenowek i to wsio jesli chodzi o boczne sceny

zdecydowanie impreza na plus 120 zl nie poszlo w bloto, tak jak to by mo0glo byc w przypadku sensation a na dodatek poznalem mase ludzi i spotkalem duzo znajomych

czekam na zdjecia, bo moj aparat jakis z dupy :| i slabe foty robil, jedynie wrzucam pare filmikow:
http://www.youtube.com/user/krolikdpl

wogole pijemy piwo i podchodzi nieco porobiony typ i sie pyta: chlopaki nie wiecie kiedy beda jakids lasery czy cos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cortinez

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy