Godskitchen 2010

Poznań Arena 27.11.2010
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Godskitchen 2010

Postprzez Tulipan aka Nexus 23 lis 2010, 19:59

Obrazek

Otwarcie bram hali (bilety standard): 18.30

Otwarcie bram na główny dancefloor: 19.00

Zakończenie imprezy: 06.00
Wejścia:

*

bilety VIP / konkursowe / bezpłatne / press: wejście K, godź 19.00

o
Time-table

19.10 - 20.00 Bartes

20.00 - 21.00 Second Mind a.k.a Funk-A-Tone

21.00 - 22.00 Christopher Grüning & Venti Otto

22.00 - 23.15 Moguai

23.15 - 00:45 Tocadisco
PERFORMANCE

00.45 - 02.15 Umek

02.15 - 03.45 Cosmic Gate

03.45 - 05.00 tyDi

05.00 - 06.00 Myon & Shane 54

Cienutka impreza jak dupa węża, mam za darmo wjazd i spora czesc mojej ekipy z ktora juz dawno nie bylem na polskim evencie wybiera sie i chcialbym odswiezyc stare dobre klimaty wyjazdowe na eventy :) jedziemy w skladzie ja Darek Piórek kolega Piórka Smoku beda tez swie urocze warszawianki Sonja i Aga a moze nawet zjawi sie Juma :) watpie by ktos sie wybieral na impreza ale wiem ze Poznan to zawsze dobra grupa forumowiczow wiec jakis bifor w parku przez hala taki jak przez Armin Only jak najbardziej wskazany :) A moze ktos sie wybiera na ten pozal sie boze event ? :) zapraszam do wspolnego biesiadowania i niech brutalne sito ma was w swojej opiecie :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Re: Godskitchen 2010

Postprzez Stelmach 24 lis 2010, 10:52

Jak to powiedział Ojciec Rydzyk - "Duch Święty nas połączy", tak więc będziemy w kontakcie telefonicznym na gorącej linii żeby relacjonować popelinę z Hali Arena, choć z z drugiej strony pamiętam że Umek targał mocne dźwięki na Tunnel Electrocity i było czego posłuchać. Póki co szykuję sie na Robbiego Longa z Torpexem już na tydzień w Grodzie Kraka, gdzie podobnie jak ostatnio zabawimy się na bogato, wódki ("kupimy litra i wypijemy litra") i dobrej muzyki nie zabraknie ;D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 25 lis 2010, 17:26

Oprócz Umka popelina w chuj :D Za to line up pięknie uzupełniają DJ Darek, DJ Smoku i DJ Piórek dla nich warto wybrać się na ten wyjazd i doskonale rozumiem Pana Prezesa. Szkoda jednak że nie wpadniemy razem do UBU na viewtopic.php?f=12&t=3146 . No ale może i dobrze. Ja w ten weekend odpoczywam imprezowo bo trzeba troszkę odbudować receptory dopaminowe :D Życzę Wam udanego wyjazdu czyli wódki, popeliny i bardachy na wysokim poziomie! Spadł już pierwszy śnieg więc czekam na jakieś zaproszenie bo musimy zakonserwować przed zimą nasz kochany stadion.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 27 lis 2010, 11:18

No kurwa wybiła godzina prawdy :) Pociag specjalny do Poznania wyrusza z Warszawy Wschodniej o 14:18 w składzie ktorego bedzie jechała ekipa składajaca sie najgorszego miejscowego elementu siejacego postrach i panike wsrod przechodniów i sprzedawców w sklepach z alkoholem :) Jedziemy - Ja, Piórek, kolega Piórka, Smoku, Darek i brat Darka - Krzysztof :D z racji tego ze moja praca uczy mnie planowania i przewidywania utargów to przed wyjazdem rowniez zakladam sobie pewne cele i priorytety jednym z nich jest to zeby kupic litry i zrobic litry :) mam nadzieje ze gorzały w pociagu nie zabraknie bo jedzie szesciu odynców ktorzy na hasło wódka rzucaja wszystko co maja pod reka i zbieraja sie na stadionie sportowym tecza w celach konsumpcyjnych :)

Panie Prezesie melduje ekipe w gotowosci do wykonania zadania :) zycze Ci milego chillu w weekend i moze jednak sie skusisz na UBU :D

Jak cos to w Poznaniu bedziemy kolo 18 wiec jesli cos to troche bedziemy stac przed hala z flaszka na slynnej górce gdzie działy sie sceny uragajace i uwłaczajace gatunkowi ludzkiemu przez Armin Only :) kto byl ten wie pozdro dla kumatych :D

ide zrobic kupe i sie okopać pozniej do ordynariatu polowego a pozniej na siłownie srownie...

jak wróce to postaram sie krotko jakos ta popeline opisac :) oile bede cokolwiek pamietal... o ile pamietaja !
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 27 lis 2010, 13:15

Tulipan aka Nexus napisał(a):Panie Prezesie melduje ekipe w gotowosci do wykonania zadania :) zycze Ci milego chillu w weekend i moze jednak sie skusisz na UBU :D

Ubu Ubu niech nam żyje Prezes naszego klubu :D Ja dziś odpoczywam ale powiem jedno. Godskitchen oficjalne after party po koncercie Lady Gagi !!! :D Czekam na sutą relacje w cenie śmiesznego polskiego eventu czyli kto gdzie i za ile się zejrzygał :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Powrót do Imprezy