03.12.2010 - SUPER VIXA XIII: Thin N' Crispy @ Krzysztofory, Kraków

DJ Robbie Long (Thin N' Crispy Rec. - UK)
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: 03.12.2010 - SUPER VIXA XIII: Thin N' Crispy @ Krzysztofory, Kraków

Postprzez Stelmach 11 gru 2010, 15:21

Ja tu śpię ("Ten śpi i ten śpi") a tu Nexus wysmarował tak fenomenalną relację naszych poczynań w Krakowie sprzed tygodnia :D Ozdoby w postaci filmików z youtube ("Na słuchawkach filmik, jeden, drugi, trzeci...") i dobrych tekstów które sypały się jak płatki śniegu, sprawiły że wyjazd zapisze się grubymi czcionkami w naszych imprezowych kronikach. Brawo Piotrze za świetną pamięć tekstów i szczegółów również z mojego wulgarnego zachowania.

Tulipan aka Nexus napisał(a):Wrócilismy stamtad koło 4 nad ranem i Stelmi ktory nie dal rady isc na impreze juz sie przebudzil i zaczelismy sobie z nim o 4 nad ranem robic wóde :D

....wtedy również zaczęły się telefony do Sisiora, który całą noc baniował z kolegą Hubertem i co ciekawe był niezwykle ogarnięty jak na tą porę.... :-)

PS 1. Sector dostaje naganę i przysłowiowego kopa w d.....(26 kropek), że nie pojawił się na beforach i że nie skosztował piątkowych łomotów z Krzysztoforów. Amnes - ("bananowy chłopiec"), który pewno gdzieś przysnął pod zaspą śniegu niech postępuję następnym razem z instrukcjami Siśka zawartymi tutaj --> viewtopic.php?f=12&t=3020&p=37119&hilit=+M25#p37119

PS 2. "Ja to w ogóle nie rozumię o czym oni rozmawiają" :D

PS 3. Jeśli nic nie wypadnie, 29.01.2011 zapraszam wszystkich kumatych (niekumatych też, może się czegoś wreszcie nauczą) na banię do Łodzi z udziałem firmy Koncial & Spółka. Poprzednia 3-dniowa impreza w hali Arena, mam nadzieję uświadomiła coniektórym co czego zdolny jest gabinet psychologiczny i słynna kanapa, na której kobiety same rozkładają nogi ;-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez sector 11 gru 2010, 16:38

Stelmach napisał(a):PS 1. Sector dostaje naganę i przysłowiowego kopa w d.....(26 kropek), że nie pojawił się na beforach i że nie skosztował piątkowych łomotów z Krzysztoforów.

Kopa w dupe to mozesz Ty Stelmach dostac, za to, ze "za 3 godziny jedziemy na miasto i damy wam znac gdzie bedziemy i sie zgadamy". TO bylo o 1 PM a o 17 PM jeszcze czekaliscie na pizze a o 18:30 jak czekalismy na was specjalnie w kanjpie GDZIE WCZESNIEJ SIE UMAWIALISMY to spales w najlepsze.

Mogles poprostu powiedziec, ze nie wyjdziecie z domu to bysmy do was przyjechali zamiast czekac i umawiac sie na "rynku". Nexus przynajmniej pojawil sie w kijowie z Juma i Monika.

Z reszta jebac, pogadamy na zywo, o ile nie bedziesz spal nastepnym razem :P Przynajmniej Nexus wie, ze hujowo wyszlo, bo takich akcji sie nie robi.
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 12 gru 2010, 11:43

A co to za prucie się do Stelmiego na forum. O co cały ten skandal? Już ja zadbam o naszego Łukasza żeby przypadkiem następnym razem nie przysnął :D Dobry duch forum Sisiek czuwa :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 12 gru 2010, 11:58

Sisiek napisał(a): Już ja zadbam o naszego Łukasza żeby przypadkiem następnym razem nie przysnął Dobry duch forum Sisiek czuwa

A w to nie watpie :D
sector
the king of bongo!

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy