Bania Amnesa na szybkości. Środa 2 luty

Wbijać i sie bawić
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Bania Amnesa na szybkości. Środa 2 luty

Postprzez Amnes 31 sty 2011, 23:11

Cześć!

Wyszedłem z inicjatywą zorganizowania imprezy zamkniętej dla znajomych. Pełne zielone bądź czerwone światło postaram się dać jutro około południa. Plan jest taki, że wynajmuję po znajomości lokal 3 kolory na Ząbkowskiej 5. Do klubu wbijają ludzie i się bawimy! Mój plan ma wadę taką, że potrzebni są grajkowie! A więc zapraszam oczywiście wszystkich forumowiczów którzy mogą stawić się w celach rozrywkowych i jeszcze serdeczniej takich co są chętni sobie pograć przed prawdziwą żywą publicznością. Można grać ze wszystkiego co się przyniesie bo nie ma tam chyba roboczych decków. Nie ma ciśnień. Impreza typu domówka w doborowym gronie na luzaku.

Mam nadzieję, że chętnych nie zabraknie. Termin jest wzorowy, lajnapu nie ma czyli nie można narzekać!

Dawajcie znać kto może co może i czemu może!
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Re: Bania Amnesa na szybkości. Środa 2 luty

Postprzez peterhol9 31 sty 2011, 23:23

Kapitalny pomysł Amnesie. Chwali się taka postawa!
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Re: Bania Amnesa na szybkości. Środa 2 luty

Postprzez Amnes 02 lut 2011, 17:43

Witam,

Przedstawiam ostatnie, najpełniejsze i najbardziej przemyślane info o imprezie.
Miejsce: klub 3 Kolory ul. Ząbkowska 5
Czas: dziś, 20:00, (środa, 2 luty)
Cel: dobra impra

Zachęcam do licznego przybycia, bo jedynie w takich okolicznościach impreza ma rację bytu! Namawiajcie znajomych i wbijajcie. O godzinie 20:00 ruszę ze swoim secikiem, a po godzinie 21:00 stery przejmie certyfikowany dj z unijną kartą szczepień!

Warto stawić się również w celu zobaczenia niniejszej inicjatywy: "jutro przed klubem za wysiłek i starania grupowo odśpiewamy hymn by oddać Ci hołd i na cześć Twojego heroizmu wypuscimy na wolnosc setke kondorów srebrnoczubych. wszystko dziać się będzie przy akompaniamencie Młodzieżowej Ochotniczej Orkiestry WIP'u której jestem pomysłodawcą i założycielem."

Niech moc będzie z wami. Jeszcze raz gorąco zachęcam do jak najliczniejszego przybycia! Niech hasło:" Bania trwa nadal" was prowadzi do samiutkiego klubu!

W razie czego proszę się nie krępować i dzwonić: 505-348-067. Zapewniam, że będę utrzymywał wysoki stopień trzeźwości i rzeczowości dyskusji!

Pozdrawiam,
Maciej
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Powrót do Imprezy