DJ Rush@M25 11.02.2011

Cukiernia Omka zaprasza :D
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: DJ Rush@M25 11.02.2011

Postprzez lysyy31 12 lut 2011, 12:41

Sisiek ale nie poszedles w polowie imprezy do domu :P ? nie boj sie nas i nie uciekaj next time :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
lysyy31

Postprzez Amnes 12 lut 2011, 18:16

Ja tam nie mogłem przyjechać bo po kolumny byłem. Ale teraz już ludzie na yt wrzucają filmiki to obejrzę i ponarzekam. http://www.youtube.com/watch?v=BizT_i9NwCI

Najlepszy moment imprezy (oprócz jej połowy spędzonej z przeuroczymi paniami sąsiadkami jak się okazało Magdą i Moniką) to ten gdy po piętnastu minutach grania RUSHa stwierdziłem, że muszę włożyć zatyczki bo tak napier.... że szok. Więc szukam w specjalnym pudełeczku, po kieszeniach - nie ma. Myślę - pewnie mi podczas tego całego skakania wypadły. Jakie było moje zdziwienie gdy znalazłem je w uszach.

Niestety było za głośno, ale bardzo mi się podobało tym razem. Na dole też dobre dejoty grały. Lux. A wszystko za darmo!
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Stelmach 13 lut 2011, 17:34

Jak podpowiada mi mój psi węch, omkowy stół suto zastawiony przez Siśka musiał uginać się pod dostatkiem wyrobów cukiernicznych i innych mącznych smakołyków :D Niestety dopiero w nocy z piątku na sobotę ściągnąłem ze Stuttgartu mając za sobą przejechane prawie 1400 km w jedną dobę, w tym 2-u godzinny postój pod Świeckiem gdzie Pan Kulczyk buduje nam A2 na Euro. Obiecuję i przyrzekam zjawić się na kolejnej dobrej bani w M25, co mam nadzieję wydarzy się wkrótce. Proszę o gęstą relację z popeliny jaką odstawiliście ubarwioną ciekawymi fotkami :-)

Amnes napisał(a):Więc szukam w specjalnym pudełeczku, po kieszeniach - nie ma. Myślę - pewnie mi podczas tego całego skakania wypadły. Jakie było moje zdziwienie gdy znalazłem je w uszach.

Polecam Amnes dołożyć troszkę kasy i kupić zatyczki firmy Widex: http://www.widex.com.pl/index.php?a=cms.view&id=1&d=1 . Polecił mi je Mr. Ant i jestem z nich bardzo zadowolony. Info uzyskasz w salonach dystrybutorów http://www.widex.com.pl/index.php?a=dys ... ca51de85a9 . Mam trzy rodzaje zatyczek: polskie Stopmax, holenderskie Alpine ale Widex są zdecydowanie najlepsze od strony dźwięku i parametrów tłumienia.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Monisia 14 lut 2011, 2:03

Stelmach napisał(a):Jak podpowiada mi mój psi węch, omkowy stół suto zastawiony przez Siśka musiał uginać się pod dostatkiem wyrobów cukiernicznych i innych mącznych smakołyków :D

:D balantajsy i inne szajsy, żubrówki, gorzkie żołądkówki, inne jakieś z sylwestra się znalazło ! I najlepsze Piccolo DZIEŃ drugi ! ciężko było nie przejść obojętnie ;)

Aż się zalogowałam i napiszę parę słów. Co przeżyłam w weekend piękna sprawa :) Skorzystałam z bardzo miłego zaproszenia od Nexusa i Sisiora. Z góry chłopaki DZIĘKÓWA ! Co moje oczy widziały a uszy słyszały coś wspaniałego. Podsumowując KAMI LEE godnie rozkręciła imprezę. Chyba u niej najlepiej się wybawiłam chodź nie powiem reszta składu też puściła mocne, ciężkie brzmienie lecz moja skromna osoba już nie miała siły fruwać. O no i oczywiści dj RUSH co Ty grasz :D podobało mi się, odpoczęłam chociaż. I zebrałam siłę na resztę imprezy. Myślałam, że bardziej pociśnie ;)
Ludzie bawili się kulturalnie i to mi się podobało ! o

Pozdrówka Ejsi i Amnes
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Stelmach 14 lut 2011, 9:26

Widzę, że Ejsi się zjawił. To dobry zawodnik, równy ziomek i znajoma mi twarz od czasów pierwszych RTX i Sensation sprzed 5 lat w Poznaniu i Wrocławiu ;-) Pamiętam jak nie ugiął sie wyzwaniu i chlał wódkę z Sisiorem o 6 rano pod klatką u BTS na rogu Anielewicza i Pięknej po imprezie z Flemingiem. Jest także zamieszany w kradzież kieliszka z barku BTS'a, którego nie oddał do dziś :D Wielkie pozdro i do zobaczyska w stolicy możliwie szybko! Co tam Omce kroi się w możliwie bliskiej przyszłości?
Stelmach
Rave on!

Postprzez Monisia 14 lut 2011, 12:16

Tak Ejsi twardy zawodnik, równo dotrzymywał kroku.
A w Omce coś się kroi na początku kwietnia o ile dobrze zapamiętałam jak Krzysiek mówił :)
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy