[24.04.2k11] SajojajO @ 3 Kolory, Warszawa

psytrance w wydaniu wielkanocnym
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

[24.04.2k11] SajojajO @ 3 Kolory, Warszawa

Postprzez warsaw_mechanism 23 kwi 2011, 21:51

Sajojajo czyli ordynarna posiadowa przy jajku i flaszce oraz pite będzie bo Funi ćwierć wieku wskoczy :)

grajkowie:

lesnaszajka [Pio,Navarone,Ochen]
fantazja [Salvi,LeoRafen,Kace]
hallabanaha [Kwieq,Mabeat,Bongo]
collorobia [Czuby,Jaco]
+ Znajomi

CZASOTABLICZKA

21-22 Pio
22-23 Navarone
23-24 Bongo
24-1 Burkin
1-2 Kace
2-3 Kwieq
3-4 Mabeat
4-5 Salvi
5-6 LeoRafen
6-7 Ochen
7-8 Czuby&Jaco
8-? Stv

deko
jajeczne balony

zrzuta 10 plnów

start: 22
koniec: niewiadomo

party @ facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=153403481387840

zapraszamy !

Obrazek
Ostatnio edytowano 23 kwi 2011, 21:52 przez warsaw_mechanism, łącznie edytowano 1 raz
warsaw_mechanism

Re: [24.04.2k11] SajojajO @ 3 Kolory, Warszawa

Postprzez warsaw_mechanism 23 kwi 2011, 21:51

na poświąteczny rozruch zdecydowanie polecamy :D
warsaw_mechanism

Postprzez Sisiek 24 kwi 2011, 7:43

Przespałem ;) wczorajszą imprezę w bardziej technicznych klimatach ale dzisiaj raczej nie odpuszczę i wybiorę się na "kosmiczne" dźwięki. W końcu nie samymi świętami człowiek żyję :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Sisiek 25 kwi 2011, 9:45

Tak jak obiecałem byłem. Tylko 2-3 godzinki ale inne obowiązki też wzywały. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów to mówiłem ja Papa Sven :) Bardzo dobre dekoracje, muzyka też niczego sobie warto było się wybrać. Jedynie in minus duchota ale to chyba przypadłość większości klubów...
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 25 kwi 2011, 14:44

ja rowniez byłem :) tak samo jak kolega Stelmach tez był, zajebisty klimat imprezy widze ze poziom muzyczny tak samo wysoki jak przed laty gdy zaczynałem edukacje klubowa od klimatów goa/psy. Fajny krotki wypadzik na zrzucenie kilku kilogramów na Luzaku :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 25 kwi 2011, 16:43

Zamiast opychać się za świątecznym stołem, grać w Heroes i siedzieć na youtube, dzięki sprawnej wymianie SMS z rezydentami stolicy, nim się nie zorientowałem, znalazłem się w Warszawie na Pradze pod Stadionem Narodowym. Po chwili pojawił się także Nexiu i na szybkości opanowaliśmy miejscówkę przy ul. Budowlanych. Dalsza części tej nocy upłynęła na wymianie życzeń, opowieści o tym i tamtym, i świątecznych serdeczności. Przystąpiliśmy też do degustacji babki drożdżowej oraz uzupełnianiu płynów fizjologicznych różnego rodzaju. W kolejności, odwiedziliśmy klubik 3 Kolory, w którym działała psychedeliczna wytwórnia dźwięków, Nexiu uprzedzał mnie żebym nie podrywał dziewczyn otoczonych miejscową praską gangsterką i kolegami Starucha, a sam w obawie o utratę dokumentów co chwilę sięgałem do kieszeni żeby sprawdzić czy wszystko jest na miejscu. Powracając, w Delikatesach 24h dowiedzieliśmy się także od pewnego pana robiącego zakupy o 2 w nocy, że Głogów leży pod Łodzią, co niezmiernie nas ucieszyło w perspektywie wyjazdu na Mayday :D Była też tam pani Ukrainka o niezwykłym wdzięku.

Świątecznym zwyczajem o godz. 6 rano złożyłem forumowiczom życzenia oraz sprawdziłem co się dzieje w Radomiu, gdzie ekipa w bardzo grubym składzie na czele z Tommym K wracała z Archiwum X. BTS niestety już zaniemówił, po tym jak przy ul. Klonowej/Topiel pocałował klamkę, a cała reszta ferajny sądząc po wznoszonych okrzykach miała sobie jeszcze wiele do powiedzenia i nie mogła się rozstać. Nad rankiem śniły mi się koszmary, że gubię dokumenty i nie mogłem spać, więc po kolejnym sprawdzeniu czy ich oby nie zgubiłem, kilkukrotnym upewnieniu się o której odjeżdża pociąg, powróciłem na Centralny i skierowałem w stronę Łodzi. Dzisiejszy dzień to pasmo przemyśleń, refleksji i życiowych sentencji, do których powrócimy już w najbliższy czwartek. Bardzo miły świąteczny wypadzik, który będzie należało powtórzyć w maju. Wesołych Świąt!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 25 kwi 2011, 18:43

Bardzo miło było mi Was gościć w moich skromnych progach. Myślę iż świątecznego poczęstunku nie zabrakło mimo iż pojawił się też worek od świętego mikołaja wypełniony prezentami :D Już w czwartek ruszamy do Dortmundu aby uczcić 20-lecie największej imprezy techno (pomijając Love Parade) na świecie. Każdy znajdzie coś dla siebie i również niczego nie zabraknie dla naszych kochanych Łasuchów i Staruchów :D :D

Mają Panowie zapałki?
Jesteśmy wolni od nałogów :D
Najlepsze dziwki są na Ukrainie a kartę miejską można wyrobić sobie na stacji metra centrum gdzie na urlopie macierzyńskim jest Donata :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez warsaw_mechanism 25 kwi 2011, 20:31

i my wpadliśmy w składzie rust i virus, co prawda na krótko, bo przed 4 już zawijka, ale dobrze po 2 latach odwiedzić znowu miejscowe psytrance party ;D
warsaw_mechanism

Powrót do Imprezy