I Love New Year 2010 Hala Stulecia - Wrocław

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

I Love New Year 2010 Hala Stulecia - Wrocław

Postprzez bAchoR 15 paź 2009, 5:24

LINE UP :
- TOCADISCO
- DJ INOX
- MARCEL WOODS
- DANIEL KANDI
- MIKE WIND

+ ...

Ja już namówiłem swoją alkoholową ekipę na wyjazd na tą imprezę. Pora coś zmienić i poraz pierwszy nie robić sylwestra po domach, domkach i chlać do zgonu, tylko wybrać się na imprezę i bawić się przy swojej ukochanej muzycę. W sumie co ? Daniel Kandi i Mike Wind mi wystarczą ;) Wyjazd już zaklepany. No Way Out.

Marcel Woods :/ jak zacznie te swoje pierdy puszczać ... :(

Kto jeszcze świętuje ze mną sylwestra :) ?
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Re: I Love New Year 2010 Hala Stulecia - Wrocław

Postprzez Sisiek 15 paź 2009, 5:57

Pan Prezes Tulypan mówił że rok temu było całkiem zgrabnie ale dla mnie kiepska opcja na spędzenie sylwestra ;) Za daleko żeby potem 1 stycznia cały dzień wracać pociągiem. Co innego jakiś dobry skład, hotel i przyjazd z dzień wcześniej. Wtedy można zrobić bal na bogato :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 15 paź 2009, 8:59

Lu Tak kiepski ze wole sie juz chyba pobawic ze znajomymi przy czyms typu orkiestra. Pozatym taka impreza dla mnie to niewypal i chyba ostatecznosc.
sector
the king of bongo!

Postprzez Matvel 15 paź 2009, 10:15

Bieda straszna, choć wiadomo że na takie imprezy nie jeździ się tylko dla lu ;]
Matvel

Postprzez bAchoR 15 paź 2009, 10:22

Co innego jakiś dobry skład, hotel i przyjazd z dzień wcześniej. Wtedy można zrobić bal na bogato

Mecenasie Sisior. My chcemy przyjechać wcześniej i na bogato pobawić w hotelu przed imprezą. Może zrobimy sobie battle'lke alkoholową ? Ludzie z Lasu - Gdynia Wejście Nr 5 vs. Warszawska Ochota i okolice ?
Myślę, że warto by było takie zawody nawet zarejestować kamerą. Po takiej akcji myśle, że stalibyśmy się czarnymi owcami polskiego internetu :D Nawet ,,jestem hardcorem'' nie dałby rady. ;)

Marcin, dlaczego ostateczność ? Chlać wóde w mieszkaniu, domku co roku to szczyt marzeń ? Ten raz można zaryzykować.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez KaSS 15 paź 2009, 14:18

Rado i ja też myśleliśmy aby naszego pierwszego sylwestra spędzić wyjątkowo na I <3 New Year :) tak więc, jeśli dobrze pójdzie to znowu się wszyscy spotkamy Rafale :D
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez sector 15 paź 2009, 14:54

bAchoR napisał(a):Marcin, dlaczego ostateczność ? Chlać wóde w mieszkaniu, domku co roku to szczyt marzeń ? Ten raz można zaryzykować.

Bo ja wole sie dobrze pobawic ze znajomymi. W domku w gorach, w domku gdzie indziej, ale w gronie znajomych. Jak bede mial dosc to poloze sie spac. Jak bede mial dosc to wyjde sie przewietrzyc. Jak bedzie 12 to wyjde na dwor otworzyc szampana za 5zl a nie napic sie szampana za xx zl i stac w 2h kolejce. Przynajmniej ja to tak widze.
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 15 paź 2009, 15:11

Ja tam był pojechał... ale jak nie ma w line-upie Sandera van Dorna, Menno De Jonga, Above & Beyond i Marco V to będę siedział w domu i chcę zachorować. Wolę odłożyć kasę, żeby mi później nie brakło w marcu na Trance Energy w Holandii i zorganizować
Sisiek napisał(a):jakiś dobry skład, hotel i przyjazd z dzień wcześniej

Was również już teraz zapraszam na wyprawę do Krainy Tulipanów gdzie pobawimy się na bogato.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 paź 2009, 16:55

bieda bieda bieda ale byc moze z braku laku sie wybiore bo pewnie bilety beda za darmo, poprzednia impreza bardzo biedna i tu tez nie bedzie szalu, ogolnie to nie namawiam i nie polecam. zreszta na tamtej imprezie rozstałem sie z dziewczyna i do tej pory sie nie odzywamy do siebie i wogole to ta impreza tylko zle sie mi kojarzy, i te kolejki do szatni gdzie stalo sie godzine w strasznym spychu i tłoku. porazka. nie mam planów na sylwka moze cos sie wykroi ale ja jakos do domowych sylwków nie moge sie przekonac, a moi ludzie nie sa zbyt zgranie i na jakis domek w górach raczej nie mam co liczyc. moze w koncu zostane raz w domu i pojde spac trzezwy....
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 15 paź 2009, 17:11

kiedys by mozna wynajc jakas meline i zrobic forumowego sylwestra gdzie wziasc sprzet i trzaskac nieprzecietnej jakossci sety. Cena napewno nie wyjdzie wieksza od takeigo hotelu + ILNY a przezycia napewno 100x lepsze i ogolnie lepiej. Myslalem o takim czyms, ale nie w tym roku. Nie teraz panie janie kochany nie teraz!
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 15 paź 2009, 17:47

sector napisał(a):kiedys by mozna wynajc jakas meline i zrobic forumowego sylwestra gdzie wziasc sprzet i trzaskac nieprzecietnej jakossci sety. Cena napewno nie wyjdzie wieksza od takeigo hotelu + ILNY a przezycia napewno 100x lepsze i ogolnie lepiej. Myslalem o takim czyms, ale nie w tym roku. Nie teraz panie janie kochany nie teraz!

Ty to może u Ciebie zrobimy Marcin, co ? :):D
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 15 paź 2009, 17:54

to juz lepiej u Kuby przynajmniej tansza vodka na ukrainie :- D ja bym takiego bydla do siebie nie wpuscil za nic w swiecie. Juz wpuscilem kiedys Ciebie, to Twoje sranie sasiedzi do teraz wspominaja :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 15 paź 2009, 18:19

sector napisał(a):i zrobic forumowego sylwestra

Niektórzy forumowicze pamiętają 3 dniowego sylwestra forumowego w Pionkach k/ Radomia :D Co się wtedy działo pozostanie tylko dla kumatych ale niczego nie brakowało :)

Stelmach napisał(a):Wolę odłożyć kasę, żeby mi później nie brakło w marcu na Trance Energy w Holandii i zorganizować

Sisiek napisał(a):jakiś dobry skład, hotel i przyjazd z dzień wcześniej
Was również już teraz zapraszam na wyprawę do Krainy Tulipanów gdzie pobawimy się na bogato.

Stelmi dobrze prawi w tym roku jeszcze Mayday potem może RTX a kasę i kumulacje wrażeń odkładam na Trance Energy :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 15 paź 2009, 19:37

Sisiek napisał(a):Niektórzy forumowicze pamiętają 3 dniowego sylwestra forumowego w Pionkach k/ Radomia :D

Bania była przednia, a moje fotki tak realistycznie oddały klimat tamtej imprezy, że oficjalnie zabroniono mi ich publikować na forum :D Jak dziś wspomnę te obskurne łazienki, drzwi bez szyb, powybijane okna, ogólne pijaństwo, dziwki, próby gwałtu na paniach po 40 na schodach....:D to aż miło się robi :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Satelight 11 gru 2009, 18:48

Witam.

Dzisiaj w audycji Sky music w Akademickim Radiu LUZ we Wrocławiu będą do zgarnięcia podwójne wejściówki na "I love new year" w Hali Ludowej. Start audycji: godzina 22, radio LUZ na 91,6 FM. Link: http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/show_ar ... 2448&kat=1

Sky music: www.skymusic.pl
Strona radia LUZ: www.radioluz.pwr.wroc.pl
Opis audycji na stronie radia: http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/show_ar ... 1432&kat=7

Zapraszam do słuchania Sky music i do wygrywania wejściówek.
Satelight - założyciel Sky music - dwuletniej trance'owej audycji w Radiu LUZ we Wrocławiu
Trochę o tym co było i co jest teraz: http://www.myspace.com/djsatelight
Strona audycji: http://www.skymusic.prv.pl
Strona radia LUZ: http://www.radioluz.pwr.wroc.pl
Satelight

Postprzez artur 12 gru 2009, 2:58

Udało się z wejściówką, dzięki !

Mam nadzieje, że będzie lepiej niż w zeszłym roku. :roll: Zegar odliczający godzinę zero może się nie zapętli, a Panie ubiorą majtki i spodnie. :)
artur

Postprzez ant 12 gru 2009, 18:12

LINE UP :
- DANIEL KANDI
-OLIVER LANG
-SEAN TYAS
-ALEX MORPH
- TOCADISCO
- DJ INOX
- MARCEL WOODS

Do sylwestra jeszcze daleko :)
ant

Postprzez sector 12 gru 2009, 18:26

Oprocz Tyasa straszna bieda. Nie wiem czy zalozeniem organizatorow ma byc powitanie nowego roku pelna gemba czy tez plakanie po na breakdownach za rokiem 2009, bo z tego co widze, to chyba ta druga opcja :|
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 12 gru 2009, 20:14

Rzeczywiście, LineUp nie powala, toteż nie ma się co nawet na ten biedny event porywać. Jak świętować Sylwestra i Nowy Rok to na całkowitym luzie i spontanie, czego na masowych eventach nie ma. Na chwilę obecną nie mam żadnych planów na 31.12. Może jakaś niekontrolowana bardacha? Sector, co Ty na to królu złoty? Może zdemoralizujemy krakowskie meliny? :D
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Stelmach 14 gru 2009, 21:16

Sisiek napisał(a):Niektórzy forumowicze pamiętają 3 dniowego sylwestra forumowego w Pionkach k/ Radomia :D Co się wtedy działo pozostanie tylko dla kumatych ale niczego nie brakowało :)

W tym roku szykuje się gęsta powtórka u Pani Joli we Władku :D Ruszamy na Sylwestra 17-osobową ekipą narobić trochę bałaganu :D Co tam się będzie wyprawiało.....Kto był 2 lata temu na wakacjach ten wie. Pozdro dla kumatych. Szersza recenzja w po powrocie, Bachor liczę na Ciebie.
Stelmach
Rave on!

Następna strona

Powrót do Imprezy