Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Marco V, Lucca, Tomcraft, Angelo Mike, Poziom X, Nitrous Oxide
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Postprzez Vidia 31 gru 2009, 10:26

Line-up:

Marco V
Lucca

Tomcraft
Blank & Jones
Angelo Mike
Diana D'Rouze
Timo Higgs
Siasia
Poziom-X
Tiddey
Nitrous Oxide
Inox

http://sounddefinition.pl/
___________________________________________________________________________________________
Wiem, że daleko [dla wielu osób, w tym dla mnie], line-up to trochę takie pomieszanie z poplątaniem i ogólnie cała impreza szałowo nie wygląda, ale jestem skłonna jechać dla Tomcrafta (aczkolwiek rzeczywiście drogo jest:| gdy był w W-wie, bilet=20zł) .. Może ktoś jeszcze się skusi? Sisiek, wiem że Poziom-X często-gęsto grywa, ale może...? No i Nitrous, to może ktoś z transowców?;> Nexus o ile pamiętam lubisz Marco V, hm? może by się uzbierała jakaś ekipa, najlepiej ruszająca z Warszawy
Pozdro i szczęśliwego Nowego Roku 2010 dla wszystkich na forum :)
Ostatnio edytowano 10 sty 2010, 20:08 przez Vidia, łącznie edytowano 5 razy
Vidia
Die Sehnsucht.

Re: Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Postprzez Rado 31 gru 2009, 11:22

Gadaliśmy już Agnieszko na ten temat, że my z Kass również planujemy się wybrać bo imprezę mam pół godziny autobusem od siebie, jedynym minusem jest dość wysoka cena biletu ale co poradzić, pewnie nikt się nie skusi ale gdyby jednak to jestem w stanie ugościć, nakarmić i napoić każdego z was :) Hala ma potencjał bo byłem tam już kilka razy i przestrzeń jest duża.
Obrazek
Rado

Postprzez peterhol9 31 gru 2009, 11:54

:D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez KaSS 31 gru 2009, 15:59

no właśnie zapraszamy z Radkiem :) Ja również mogę ugościć każdego kto tylko będzie chciał :D My z Radziem pewno zagościmy no bo ciężko przegapić imprezę która jest tak blisko nas, gdy u nas w ogóle nic się nie dzieje pod względem imprez ;/
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez demens 09 sty 2010, 0:13

Termin bardzo niekorzystny, ale stosunkowo niedaleko (2h pociągiem) i lineup dosyć ciekawy więc cza się zastanowić.
demens

Postprzez Sagi 10 sty 2010, 1:13

coz to przykre ze z braku pomyslu na baniowanie w ogole ktos wyciagnal z neta info o takiej imprezce i je tu wkleil..no bo czego sie tutaj spodziewac jak nie zwyczajnego klubowego spendu wiksa klubbersow ktorych na slasku nie brakuje.. ? i to jeszcze za 100 zl lol (no chyba ze ktos ma wstep za friko to bym jeszcze jako tako zrozumial) coz przykre ale kazdy bawi sie jak chce mimo wszystko polecalbym jednak szukac ambitniejszych imprez niz jakas techniawka(klikawnia?) w sosnowcu lol (moze bym tak ostro nie pisal gdyby nie to ze ponoc tutaj juz siedza znawcy tematu a nie zwykli ludzie ktorzy chodza na "imprezy" a nie na "muzyke"..)
Sagi

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 sty 2010, 1:27

Vidia napisał(a):Nexus o ile pamiętam lubisz Marco V, hm?

hehe przybije mu piatke na trance energy :P a poza tym tego dnia jesli juz to pierwszenstwo ma dj proteus w lublinie :)

mala probka jego mozliwosci :P

http://www.youtube.com/watch?v=Fh3JiFyQ45E&translated=1
Ostatnio edytowano 10 sty 2010, 1:36 przez Tulipan aka Nexus, łącznie edytowano 1 raz
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Margo 10 sty 2010, 1:28

jakby nie patrząc na line upy pl "eventów" to ten ma się całkiem dobrze, jak znajdę kogoś z Torunia chętnego to przyjeżdzam na bank :)
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez dj3500 10 sty 2010, 1:45

Nie no, przecież Lucca, Tomcraft, Angelo Mike czy Siasia to nie są źli zawodnicy... Reszta rzeczywiście kiepska zwłaszcza jak za 100 zł ale nie oburzałbym się tak ;)
dj3500
Administrator

Postprzez Sagi 10 sty 2010, 10:56

hehe lol ok bawcie sie dobrze mi chodzilo o to ze w polsce o dziwo jest sporo imprez na ktorym graja zwykle lokalne grajki a i tak lepiej graja..jak mowilem jedni jada dla "eventu" a inni chodza dla muzyki :) btw boski andzelo ktory zmienia swoj styl pod dany czas i trend jakos z pewnoscia mnie nie przekonuje a Tomcrafta sobie cenie tylko za stare lata zanim zaczal udziwniac swoje kompozycje, tak naprawde pewnie ino Lucca i Siasia dadza rade bo cisna mocno (shit albo juz minimalowo bo kto teraz cisnie mocno poza Drummerem i innymi takimi, jak nawet Liebing gra minimaliki :\) no ale to raczej powinni byc zadowoleni ludzie z takich klimatow niz transiarze :P btw jest Tiddey a nie ma Incydenta ? :( czuje sie zawiedziony heh
Sagi

Postprzez sector 10 sty 2010, 11:41

co jak co, ale tutaj na dobra sprawe nie do konca mozna narzekac! Wszedzie wszyscy mowia, ze oklepany sklad na kazdym evencie w PL a tutaj dla odmiany jest wlasnie inaczej! Tak jak napisal dj3500, Lucca, Angelo, Siasia. Oczywiscie nie jest to sklad na miare 100zl, ale przynajmniej nie ma Menno, Sandera...

Co do samego Angelo to nadal badzo lubie, mimo tego, ze zmienial on swoj styl na przelomie paru lat kilka razy.
sector
the king of bongo!

Postprzez Alexandra 10 sty 2010, 12:42

powiem Wam szczerze - na Sląsku jest tak słaba a wręcz znikoma promocja tej imprezy, że wcale sie nie zdziwie jesli na tydzien przed ja odwołaja :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 sty 2010, 14:29

cos w tym jest Olu ja wogole nei wiedzialem o tej imprezie a przeciez bedzie tam moj ulubieniec Mareczek hehe Line up jest wydaje mis ie spoko chetnie bym posluchal Blankow bo ja ich nigdy na zywo nei sluchalem a plyta Monument strasznie mi sie podobala jarek tez fajnei gra zawsze byl spoko gosciem i jego sety mi sie podobalo i dawno go nei slyszalem ale tego dnia jest ktos inny do ogarniecia na imprezie wiec zapraszamy na Lublin :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez kamishi 11 sty 2010, 8:02

Alexandra napisał(a):na Sląsku jest tak słaba a wręcz znikoma promocja tej imprezy

Bez obaw.
Na Śląsku jest dobra promocja. Rozejrzyj się.
Plakaty na słupach, reklamy dźwiękowe na mieście, reklamy na ekranach diodowych, masy ulotek, a także akcje promocyjne w kinie w Silesia City Center, ponadto reklama w Esce, 4Fun TV itp, itd.... To tylko jedne z wielu przykładów.
kamishi

Postprzez Alexandra 11 sty 2010, 9:51

w centrum Katowic jestem codziennie, nie widzialam ani jednego plakatu promujacego, ale dzisiaj sie rozejrze i jak dojrze to az strzele foto jako dowod :P

Obrazek
Alexandra

Postprzez kamishi 11 sty 2010, 13:05

Looknij też na Placu Szewczyka, jak się wychodzi z dworca PKP na ekran diodowy (ten większy).
kamishi

Postprzez drevni 11 sty 2010, 22:51

Kto mi kupi bilet? Albo 2? :D
drevni

Postprzez Sagi 11 sty 2010, 23:18

ty wiesz ze masz szanowac swoje sily na 22.01 :roll: ;)
Sagi

Postprzez drevni 12 sty 2010, 10:33

Sagi napisał(a):ty wiesz ze masz szanowac swoje sily

Zawsze :D
drevni

Postprzez Alexandra 12 sty 2010, 14:45

kamishi napisał(a):Na Śląsku jest dobra promocja. Rozejrzyj się.
Plakaty na słupach, reklamy dźwiękowe na mieście, reklamy na ekranach diodowych, masy ulotek, a także akcje promocyjne w kinie w Silesia City Center, ponadto reklama w Esce, 4Fun TV itp, itd.... To tylko jedne z wielu przykładów.

dzisiaj zrobilam wycieczke po Katowicach :) rozejrzałam sie i.... zadnego plakatu na słupach (chyba juz pozaklejane czyms innym), na ekrany tez patrzylam i tylko reklamy taxowek byly :P, ulotki nie dostalam na najbardziej zatloczonej ulicy czyli na Stawowej, za to była masa innych ulotek szkół policealnych itp., Eski nie slucham wiec sie nie wypowiadam, 4Fun ogladam sporadycznie ale jak lecial spot reklamowy to tez nic nie bylo (moze trafilam na taki spot bez reklamy akurat)

w zamian za to coraz wiecej jest bilboardow promujacych koncert Tokio Hotel w Łodzi :D

Obrazek
Alexandra

Następna strona

Powrót do Imprezy