Luminosity Beach Party Festival@ Zandvoort / Holandia

03.07.2010-04.07.2010
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Luminosity Beach Party Festival@ Zandvoort / Holandia

Postprzez KaSS 16 mar 2010, 12:36

Zakładam temat, bo uważam że impreza warta uwagi i odłożenia pieniędzy :)
LINE-UP
03.07.2010
Andy Moor
Aly & Fila
Kyau & Albert
Leon Bolier
Marcel Woods
Super8 & Tab
M.I.K.E. (Push)
Daniel Wanrooy
Ferry Tayle
Jochen Miller
Temple One
Artento Divini
Jan Oostdyk
Ram

04.07.2010
Lange
Sean Tyas
Rank 1
Daniel Kandi
Stoneface & Terminal
Mark Sherry
Ummet Ozcan
Fast Distance
Maarten de Jong
Scot Project
Paul Webster
Ronald van Gelderen
Setrise

Zapowiadają się dwa dni tak nieziemskiej bani jakiej chyba nigdy nie widziałam :)
A do tego urok imprezowania na plaży...

Bilety
sobota-€27,50
niedziela-€27,50
dwa dni-€55,00
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Re: Luminosity Beach Party Festival@ Zandvoort / Holandia

Postprzez sector 16 mar 2010, 14:48

NO LU godny podziwu. Ja jeszzce nie wiem jak potocza sie sprawy, ale jesli pojda zlym torem to niewykluczam ze tam smigne ;) W holandii nigdy jeszcze nei bylem, a z tego co widzialem ostatnio po zdjechach prezesa ligl, bylo naprawde fajnie!
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 17 mar 2010, 13:14

Rok temu byliśmy w Holandii na tej bani w składzie Łysy, BTS i nasza radomska ekipa i choć ma ona kameralny wymiar bardzo miło wspominam sety Bronzwear'a, Le Saux'a i głównie Marka Sherrego ;-) Pamiętam do dziś jak poleciał Bootek - 39a, przy którym latałem jak dobrze porobiony. Gdzieś zresztą na forum ktoś zapodał tego seta, jak poszperacie dobrze to znajdziecie też moje fotki z tematach przed roku.

Całość kręci się w klubie na plaży, obok morze, leżaki do opalania, słońce niczym z Ibizy, śliczna panorama na Rotterdam, pełno pięknych kobiet w strojach bikini i dobra muzyczka ;-) Całość współorganizuje bardzo miła dziewczyna z Polski do której Łysy z tego co pamiętał zalapał kontakt.

Nie wiem jak się sprawy potoczą, ale w tym roku bardziej bym celował w Cream UK lub Dance Valley w Holandii. Jak ostatecznie ogłoszą line upy to zastanowię się gdzie uderzyć na muzyczne wakacje. Co do Creamu, uważam że temat godny uwagi a Juma bądź Rez chetnie się z nami wybiorą i spędzą czas :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez bts 18 mar 2010, 11:15

Gdyby nie fakt, że ze względów urlopowych raczej będę mógł sobie pozwolić na jeden wyjazd za granicę i to, że głównym celem jest Dance Valley to pewnie bym się wybrał, bo jak już Stelmach wspomniał, rok temu to była świetna impreza w plażowym, kameralnym wydaniu.

Co do współorganizatorki pani Katarzyny to pamiętam, że mejlowo namawiała mnie na inną ich imprezę czyli Luminosity Before The Energy 2010 ale to chyba niemożliwe żebyśmy tam zabawili przed TE, prawda Łukaszu? ;)
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 18 mar 2010, 14:33

bts napisał(a):Co do współorganizatorki pani Katarzyny to pamiętam, że mejlowo namawiała mnie na inną ich imprezę czyli Luminosity Before The Energy 2010 ale to chyba niemożliwe żebyśmy tam zabawili przed TE, prawda Łukaszu?

Z nami Bartku drogi wszystko jest możliwe :D Trzymaj do niej kontakt bo mamy wtedy wjazd za free. Nie wiem czy tylko damy radę tam uderzyć w piątek po całodniowej trasie... Poza tym lepszy line up jest na TE, a na sobotę rano zaplanowałem zwiedzanie ogrodu kwiatów w Keukenhof: http://www.keukenhof.nl/index.php , http://przewodnik.onet.pl/1138,9326,123 ... tykul.html gdzie 4 kwietnia jest parada kwiatów co koniecznie trzeba zobaczyć (bilecik 14 EUR). Poza tym chciałbym bujnąć do Harleem i Amsterdamu a wieczorkiem coś wypić :D i uderzyć na banię. Jestem oczywiście otwarty na wszelkie inne propozycje.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Juma 18 mar 2010, 16:18

Stelmi przeciez mowilem Ci ze BTE tez juz jest praktycznie zalatwione, call me ;]
a ten wypad jak najbardziej mozna rozwazyc ;]

jak nic nie wypadnie to bede na 80% o!
Juma

Postprzez Boguś 21 mar 2010, 21:39

Ja i Tomasz dopisujemy sie na Luminosity :) mam nadzieje, ze zadne choroby ciotek nie stana na przeszkodzie w wyjezdzie :) Rafał, Kuba a moze Wy tez??
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez bAchoR 23 mar 2010, 11:35

Ja nie słucham trance'u. Pozatym co to za line'up. Ten Temple One to jakaś kpina. Ferry Tayle pffff - brzydal.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Tulipan aka Nexus 30 maja 2010, 20:43

kochani kochani :) zycie jak wiadomo stawia przed nami coraz to nowe wyzwania a my musimy sie z nimi mierzyc :) jeszcze dwa mesiace temu pisano tu rozne rzeczy ja nawet sie nie wypowiadałem bo ogolnie tego typu muzyka juz mnie nie kreci jednak pokusa dwu dniowej imprezy w klimatach plazowych oraz powtornego zobaczenia cudownej Holandii jest tak duza ze nie wykluczone iz szykuje sie kolejna forumowa bania która szerokim echem odbije sie w naszych szeregach :) Impreza juz za miesiac z urlopem nie bede mial raczej problemu, zobaczymy jak sie to logistycznie wszystko ulozy ale z tego co slyszalem to narazie zapowiada sie niezle :) wiecej informacji wkrotce :) no i jak tam przygotowania do wyjazdu pozostałych chetnych forumowiczów ?? Rado, Kass, Lotnik, Tomasz ? impreza juz za miesiac :)

jak nic mi nie wypadnie to na 78% bede :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 31 maja 2010, 9:32

U mnie niestety sprawa operacji mocno komplikuje wakacyjne plany - plany na Holandię odłożę chyba na sierpniowe Dance Valley, albo jakąś inną banię w Europie.

Tulipan aka Nexus napisał(a):jak nic mi nie wypadnie to na 78% bede

Pamiętaj że masz wjazd za darmo, jesteś wpisany na listę, a koryto zabierze się z Polski :D Dla Konciala przygotuj zgrzewkę awaryjnego piwa, jakby mu było mało :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez koncial 31 maja 2010, 11:28

Z racji tego że główny logistyk Lidla ma małe problemy zdrowotne i nie będzie mógł smigać w lipcu do Holandii z nami, postanowiłem sie podjąc tego karkołomnego zadania :D

Z tego ci juz wiem swoja obecność na holenderskich plazach zapowiedzieli:
Juma
Sivy
BTS
Nex
Lysy, Ja, Przemo, Stefan (Radomska Patologia on Tour)

z Organizacyjnych Informacji:
- Transport ogarnięty :D
- Bilety też sie ogarnia
- został Hotel, ale Stefanek jedzie na miesiąc odpocząć do kraju Tulipanów więc ma nam ogranąć coś fajnego w rozsądnych PLNach ;)

więcej info po weekendzie

Sisiek ty bujasz??
koncial

Postprzez Tulipan aka Nexus 31 maja 2010, 21:09

tak jak rozmawialismy jesli sie ogarna bilety to jade na 100% czekamy na wiecej info :) Podoba mi sie sklad szkoda ze nie ma Stelmiego zyczymy duzo zdrowia i odbijemy sobei Lukasz na jesieni w UK na Hard House Academy :)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 01 cze 2010, 16:57

koncial napisał(a):Sisiek ty bujasz??

Ja nie jadę. Za duży poziom zbydlaczenia :D

Stelmach napisał(a):U mnie niestety sprawa operacji mocno komplikuje wakacyjne plany

Stelmi ale gadasz najpierw powódź teraz operacja :D Każdy powód dobry żeby nie jechać na imprezę tylko narzekać na forum na Dja :D :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez koncial 25 cze 2010, 14:13

UWAGA UWAGA
Dla wsystkich fanów wakacyjnych wojazy melanżowych lubiących dobrą muzyke i mase kabaretów zostało nam 1 no może 2 wolne miejsca wyjazd Luminosity Beach Events w Holandii w dniach 1-6 Lipiec Reflektuje ktoś??

Info u mnie :)
koncial

Postprzez Stelmach 03 lip 2010, 9:31

Liczę na grubą relację i dużo gęstych fotek po Waszym powrocie bo z tego co pamiętam z naszych ostatnich holenderskich wycieczek dobrego grania i wygłupów nie zabranknie xD
Stelmach
Rave on!

Postprzez Juma 04 lip 2010, 10:04

Witamy witamy, nadajemy wlasnie z okrytego poimprezowym nastrojem pokoju gdzie razem z prezesem Neksasem rozpoczynamy drugi dzien zmagan. Koncial jeszcze spi, ale nic dziwnego wkoncu idize do roboty dopiero na druga zmiane.

Holendrzy w przeciwienstwie do reprezentacji nie graja nic dobrego ( Ci jeb***ni [ a moze jabulami ] holendrzy ).
Mimo deszczu w Zawersdorf ( tuz obok dzaberhals ) pierwszy dzien zmagan zaliczamy do jak najbardziej udanych.
Stelmi, tak jak prosiles spisujemy na kartkie wszystkie kabarety, szkoda ze choroba wykluczyla Cie z wyjazdu.

Z waikiki hawaii, Mariusz Max Kolonko
Juma

Postprzez Tulipan aka Nexus 04 lip 2010, 10:18

Witam wszystkich z gorącej Holandii gdzie co trzecia osoba to Niemiec i wszystko jest za darmo !!!! :) Kabaretom nie ma konca zwłaszcza że Kloss wbił na 4-0 :)

Przyjemnie gadalo sie tez z prawie wszystkimi grajacymi wczoraj djami (Pozdrowienia macie do Artento Divini!!) Muzycznie nie wyglada to dobrze ale liczymy ze dzis bedzie lepiej, wczoraj dla mnie najlepiej zagral Ferry Tayle !! Tiesto - Traffic na plazy brzmi znakomicie :) Przez wiekszosc dnia padało ale nie przeszkadzalo to nam w milym spedzaniu czasu poniewaz Koncial donosil nam regularnie alkohol bo byl za darmo !! aha i pamietajcie ze "to Jochen Miller IDIOTO !!"

Na jednej ze scen zabraklo na chwile alko i pytam sie Konciala czemu ciagle siedzi na drugiej scenie a on mi mówi tak: kurwa jak tu nie ma wódy to chodze tam !!

Oczywiscie w drodze powrotnej nie obyło sie bez odśpiewania Aushwitz Birkenau !! a Koncial który nas miał wyprowadzic z "Zandorfu" zamienił sie z Jumą miejscami i mówi - "w prawo na 44 a pozniej prosto hrrrr... zzzZZZzzZZzz ZZZzzzZzZZ..." i smacznie zasnal 60 kilometrów przed domem :) no ale kazdemu kiedys zawiesiło sie Google Maps (wyjątek kolega Piórko)

Dobra tyle spadamy na plaże !! Wajcha !! Arka Gdynia was jebała !! :) Jabulani z Wami i urbi et orbi !!
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez lysyy31 04 lip 2010, 10:57

Ja juz wstałem - niestety robilem za kierowce od dwoch dni :/ dzis sie to zmienia wlasnie rozrobilismy whisky z Ice Tea :) zrobie mega dobre siadanie i ruszamy na łowy tzn na la plague. Muzycznie narazie rozkurwił mnie Woods co on zrobił na koniec imprezy to glowa mala ... I u rdy 4 the old sql !!! latlismy z wujkiem Nexem do samego końca, wujek Jumek nasz fotoreporter zrobil mega duzo zdjec pieknym hmmm nie wiem czy to były Holenderki ale były dużo lepsze kobiety niż rok temu :))) nie chce mi sie pisac ide pic :P po pryjeźdie mała relka. Pozdro p.s Stelmach Ty kurwo !! Sisiek niech się Agą i Kintarem zajmie :P pozdro dla kumatych i przedstawicieli tego forum.
lysyy31

Postprzez Stelmach 04 lip 2010, 11:40

Niezmiernie mi miło, że macie mnie w swojej wiernej pamięci i donosicie najświeższe wieści prosto z holenderskiego kurortu :D Z tego co widzę kabaretów nie brakuje, w których przoduje Tomasz K. - Nexus pamiętaj że wszyscy z zakupów rozliczą się po powrocie na czterech xD

Czekam tradycyjnie na gęste fotki, tracklisty i życzę wielu muzycznych zmagań. Dziś Sherry, Scot Project i Paul Webster - "K**** dawaj to piwo !!!" :D Powinno powiać na plaży mocnym uderzeniem. Powiedzcie Scotowi odemnie, że na TE pojechał kapitalnym setem.

Z moją nogą już wszystko w porządku, na Parczew będzie w pełni sprawna. Póki co robię za sekretarkę Johnnego bo ludzie dzwonią i piszą mi w sprawie imprezy. Jesteśmy dobrej myśli i wszystko powinno wypalić jak rok temu!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Juma 04 lip 2010, 11:44

Witka,

Nie bedzie tu wiele pisania, mamy maly apel do wszystkich z kategoria prawa jazdy "B" z zapasowa iloscia punktow programu lojalnosciowego "policyjni.pl" do zdobycia. Koncial chce dzis pic i chodzic tam gdzie jeszcze jest wodka. Zainteresowanych prosze o przybycie do Zaberhalsdorf.

"szkoda ze a japonia przestraszyla sie tego paragwayu"
"te wolne hondy, kurwa jak on to zrobil"
"mexyka mi szkoda strasznie"
"jak zwykle kibicowalem nierrii ale dali dupy po calosci"
"poustawial ich hitzfeld, zapierdalali i nic to nie dalo"

Kochana Kochana anana kofana bafana bafana

mundial i jabulami to nasz motyw przewodni

Neksas wlasnie miksuje muzykie podlaczony do kuchenki z palnikami pieknie zaaranzowanymi w blacie. Co za tjuny!

-----------
maly edit
-----------

Okazalo sie ze Koncial nie idzie na druga zmiane - idzie na Nockie! na Nockie! i "wez se kurwa dyktafon kup"
Ostatnio edytowano 04 lip 2010, 11:51 przez Juma, łącznie edytowano 1 raz
Juma

Następna strona

Powrót do Imprezy