Spiritual Burst with Industrialyzer & Glenn Wilson @ M25

Warszawa - 16.10.2010
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Spiritual Burst with Industrialyzer & Glenn Wilson @ M25

Postprzez Sisiek 11 wrz 2010, 19:01

Obrazek

SPIRITUAL BURST

[Scena Główna] Techno

GLENN WILSON (Enhanced music/Planet Rhythm/Punish Records/Heroes) UK - LIVE
INDUSTRIALYZER (Enhanced music/CodeWorks/Kombination Research/Drumcode)Portugal - LIVE

Warsaw Groove Buztardz (Propane & Solid)- Live PA
Greg Oleksevic (GA Compound/www.gregoleksevic.com)
Black.Art (Neuroshocked) - Live
Weld (BTS, Underphunk) - Live
E-Videns vs Desper (Ezoteric)

[Scena Dolna] Drum and Bass

PUSH (absurd squad)
SIMBA (tension kru)
RADEBE vs SEBASS (tricked sound)
MIA TWIN (alternative squad)
SAYKO (fuck the fame)
SIDHE vs NITRO (gibonium potasu)
BOMBCIA (gibonium potasu)

Visual performance: A2XD (Microkino)

DATE: 16.10.10
ENTRY: 35pln
START: 22 end 06

SELEKCJA!

Wiecej Info: ACID-T@WP.PL

Myślę że więcej nie trzeba dodawać. Szykuje się gęsta impreza :) Chętnych zapraszam na wspólne imprezowanie. 8-)

Najświeższy mix od Glena Willsona:

http://soundcloud.com/glennwilson/bass-trap-mix 8-)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Re: Spiritual Burst with Industrialyzer & Glenn Wilson @ M25

Postprzez Technik303 04 paź 2010, 13:39

No dobry line-up ! :D
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Amnes 07 paź 2010, 21:32

Ja chętny!
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 08 paź 2010, 0:05

Ty Sisiek a ty nie miales tego dnia po glosniki jakos jechac ? :D
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 08 paź 2010, 18:40

Głośniki już odebrałem byłem po nie w Rabce. Ale Prezesie masz racje coś jest na rzeczy przypomniało mi się że tego dnia jadę po pompkę do roweru aż do Szczecina :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 08 paź 2010, 21:29

:D Chyba długopis zostawiłem w chicago
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 14 paź 2010, 17:36

I co idzie ktoś czy jak zwykle zamulacie cipki ? Time Table poniżej. Szykuje się ładny rozpierdol Industrialyzer swoją drogą ale nie zapominajmy o warszawskiej scenie techno z Desperem na czele :)

Time Table

[Scena Dolna] Drum and Bass

22:00 - 23:00 BOMBCIA
23:00 - 00:00 SIDHE vs NITRO
00:00 - 01:00 SAYKO
01:00 - 02:00 MIA TWIN
02:00 - 03:15 PUSH
03:15 - 04:30 SIMBA
04:30 - 06:00 RADEBE vs SEBASS

[Scena Główna] Techno

22:00 - 23:00 - Weld Live
23:00 - 00:00 - Warsaw Groove Buztardz Live
00:00 - 01:00 - Greg Oleksevic
01:00 - 02:30 - Glenn Wilson Live
02:30 - 04:00 - Industrialyzer Live
04:00 - 05:00 - Czarny Live
05:00 - 06:00 - E-videns vs Desper
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 14 paź 2010, 18:08

sis, ja sie umówiłem z aleksem, kupiłem też stoppery, można więc uderzać. Chłopaki jadom do UK, trzeba więc udokumentować, że u nas było lepsze kongo i zmarnowali pieniondze. Jestem na tak.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 14 paź 2010, 18:57

No ja to jestem na 100 % na tzw.sportowo :D Po urodzinach eMki w bardziej tech housowych klimatach czas na mocniejsze pierdolnięcie :) Jak coś to dzwońcie. 8-)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Sisiek 16 paź 2010, 16:05

I co kto zachorował i nie dojedzie? Mi udało się namówić BTSa więc z naszej strony mocna reprezentacja baniowa.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 17 paź 2010, 10:22

Dla mnie porażka była, nie wyczekałem do industrialyzera. Nagłośnienie rzeźnickie. Miksowanie wilsona na tyle na ile było słychać cienkie. Szkoda czasu na ten klub. A i dup brak.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 17 paź 2010, 13:16

Amnes nawet jeżeli jest to twoja opinia to pierdolisz jak potłuczony. Zresztą co to za akcja że wpada się na imprezę grubo po 23 a wychodzi się po 1 w nocy :D Musisz przyznać kolego że M25 to dla Ciebie zbyt wysokie progi i mimo młodego wieku lepszą opcją dla Ciebie była impreza z Markiem Van Lindenem w dawnym klubie Magnetic hehe :D (kto był ten wie)
Impreza gigant :) Industrialyzer live act konkretny. Nie chce po raz kolejny pisać że jedna z najlepszych i najlepiej skrojonych pod względem grających, klimatu i rozwoju imprezy. Bo każda impreza w eMce daje ostro popalić. Indu nie oszczędzał ludzi grając tak jakby chciał zburzyć M25. Live przypominał mi swoją klasą słynny występ jego kolegi Adventa na Mayday 2004. Wprowadził ludzi swoim graniem w niesamowity trans. Oczywiście wiele pięknych "klasyków" ze stajni Kombination Research i CodeWorks. Końcówka masakryczna i podrasowane tempo do dobrego hard techno. Gadanie o rzeźnickim nagłośnieniu w eMce nieporozumienie. Mimo całej swojej mocy (co może potwierdzić BTS gdy bass unosił go nad kanapą :D ) wszystko gra czyściutko i dynamicznie. A jeżeli ktoś oczekuje ciszy i spokoju to zapraszam na koncert Kombi albo Demono xD W mojej opinii i nie tylko nigdzie nie ma tak dobrego i tak dobrze oddającego potęgę techno :) Co do Glena Wilsona nie "miksował" bo też grał live acta ;) Jego granie dobre wkręcające i klimatyczne. Reszta ekipy grających czyli Solid i Propane, Black Art i Desper też mocno w ch... Solid i Propane wiele znanych i potężnych numerów m.in Len Faki - BX3 które na omkowym nagłośnieniu wysyła klubowiczów w inny wymiar. Black Art podobnie jak na imprezie z Mario Ranierim ale na nim musiałem srogo odpocząć po zniszczeniach jakich dokonał Industrialyzer więc nie oceniam :P Na koniec Desper i spółka którzy jak to bywa na koniec imprez M25 nie opierdalają się tylko solidnie w rytmach schranz i hard techno grają dla najwytrwalszych klubowiczów. Impreza w moim wykonaniu zakończona o 6:20 i w związku z brakiem ekipy i piździawą na dworze szybki zjazd na bazę. Pisze trochę nieskładnie i chaotycznie ale jakoś nie mogę po tak ciężkich przeżyciach zebrać do końca myśli hehe ;)

Ze względów towarzyskich wielki szacunek za pojawienie się BTSa, który pojawił się mimo tego że zmagał się z nie do końca wyleczoną chorobą i brakiem alkoholu więc nie zabawił w M25 zbyt długo. Jednak pojawił się i nie narzekał na Dja. Postawa godna pochwały. Mam lekkie wyrzuty sumienia że wymroziłem go na beforze na którym poruszonych zostało wiele ważnych kwestii życiowych typu opłacalność sprzedaży chusteczek higienicznych no i oczywiście dopalaczy hehe :D Mam nadzieje Bartku że w M25 się podobało i odwiedzisz skromne progi tego klubu gdy w pełni odzyskasz siły i będzie ku temu okazja :)

Ten rok w M25 się jeszcze nie skończył natomiast lecimy już z bookingami na nowy rok :) 29 stycznia Ben Klock a już 11 lutego wszystkim znany i lubiany przesympatyczny 2 metrowy murzyn-rzeźnik czyli DJ Rush po którym ogłaszam swoją upadłość imprezową i odchodzę na emeryturę :D

Pozdrawiam i nie bójcie się techno :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 17 paź 2010, 17:48

Nagłośnienie tragedia. Nie wiem o czym myśleli jak dojebywali tak głośno, że nic nie było słychać. Od takich natężeń uszkadza się trwale słuch, dlatego odpuściłem sobie uczestniczenie w tej wątpliwej przyjemności. Potwierdził też to ziomeczek w szatni który stwierdził: "co to kurwa jest, tam sie wejść nie da!"
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez reszka0402 17 paź 2010, 21:39

Haha :) trzeba było się przyzwyczaić. Co prawda początkowo lekka przesada, bo szczerze mówiąc nie było słychać muzyki, ale najważniejszy gośc czyli Industrialyzer tak nie dawał basami po uszach :) Impreza przewspaniała :) i na szczęście zabrakło nieproszonych gości :)

ps. ciekawe czy hala jest jakoś ochroniona przed tymi wstrząsami basowymi :) Martwiłam się o życie gdyby wszystko runęło :D
Pozdrawiam przybyłych klubowiczów:*. Pani w Panterce :))
Be Yourself. No matter what they say.
reszka0402

Postprzez Amnes 17 paź 2010, 22:43

Po takim kilkugodzinnym oraniu to przyzwyczaić musiałbym się do utraty słuchu.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez PaulCane 17 paź 2010, 23:17

Amnes nie byłem tam więc nie wiem, ale wg. mnie Ty po prostu boisz się techno :D ja nawet na ostatnich OB podłączyłem se słuchawki i przez wszystkie 3 lekcje słuchałem the sickest squad itp. :D
PaulCane
Paua

Postprzez Vidia 18 paź 2010, 8:08

nie byłam na imprezie to i się nie wypowiem, chcę tylko napisać, że zgadzam sie z Amnesem co do nagłośnienia w EMce, w którym to klubie byłam nie raz [na różnych imprezach] i miałam zwykle takie samo wrażenie. Tam na ogół jest gruba przesada jeśli chodzi o nagłośnienie, nikomu niepotrzebna. Na przykład na imprezie z Jeffem Millsem [2008] w ogóle nie było słychać muzyki. Wtedy akurat był taki przypadek, że sama główna gwiazda podkręciła jeszcze bardziej.. Zwykle za głośno robią 'niedoświadczeni grajkowie'.. Tam jest ciężko słuchać nawet jak się ma zatyczki w uszach.. Więc nie dziwię się zbytnio Amnesowi, jeśli był tam pierwszy raz.. Imp[rezy jednak w M są niewątpliwie warte uwagi, więc na pewno przy wystarczającym stanie gotówki się tam pojawię :)
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Qsi 18 paź 2010, 17:55

PaulCane napisał(a):wg. mnie Ty po prostu boisz się techno :D

xD

there is only one rule of techno - play it fuckin LOUD !!! :)

generalnie im glośniej - tym lepiej, ave \m/

btw. jak się potwierdzi biba z mojego podpisu to będzie znak, że czas najechać owianą legendą Sisiora M.kę :)
Qsi

Postprzez Sisiek 18 paź 2010, 21:04

PaulCane napisał(a):Amnes nie byłem tam więc nie wiem, ale wg. mnie Ty po prostu boisz się techno :D

A wg. mnie Amnes po prostu jest bananowym dzieciakiem który nie dorósł do normalnego klubowego grania. Poszedł pierwszy raz do normalnego klubu i szaleje że za głośno, że za jasno, że za dużo ludzi. Pomijając fakt że wpadł na dwie godziny omijając najlepsze granie wieczoru. Może dlatego nie narzeka na dja haha. Szkoda, że temat o tak dobrej imprezie rozmywany jest przez tego typu pierdolenie o szopenie i to przez gościa co tu dużo ukrywać chuj wie na temat klubów i eventów . Techno to jest potęga i ma napierdalać. Spędziłem w M25 ponad 3 lata i to na połowie imprez hard techno, schranz i ubytków na słuchu nie stwierdziłem. Szkoda Amnes że nie byłeś na Mayday na Rushu w pierwszym rzędzie bo do dziś byś chyba chodził obsikany i lamentował że głośno. Cisne Cię bo jesteś dla mnie mega śmiesznym lamusem i tyle. Więcej nie wypowiadam się na temat Amnesa bo szkoda słów. Leć jeszcze do Tresora w Berlinie i też powiedz że chujowy klub bo za głośno (nagłośnienie takie same jak w M25 btw. projektowane specjalnie do powierzchni i specyfiki klubu, perfekcyjnie rozmieszczone w każdym zakątku sali dające piękne i czyste brzmienie nawet na najbardziej oporowym rozgłośnieniu )

reszka0402 napisał(a):ps. ciekawe czy hala jest jakoś ochroniona przed tymi wstrząsami basowymi :)

Grube stropy fabryki amunicji są niezniszczalne. Zresztą wytrzymałość widać po oknach których jeszcze nie wyjebało hehe :D ;)

Qsi napisał(a):że czas najechać owianą legendą Sisiora M.kę :)

To nie tylko moja opinia i bajkopisarstwo. Oprócz imprez głównie techno, electro które ze względu na miejscówkę mają niepowtarzalny klimat odbywają się tam inne przedsięwzięcia kulturalne (teatry, występy artystyczne), imprezy firmowe, kręcone są teledyski itp. Qsi też mam nadzieje, że impreza z Fitzpatrickiem się potwierdzi byłby jeszcze lepszy początek grudnia, tydzień po nim gra Beltram. Zapraszam.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 18 paź 2010, 21:05

wrocilem wlasnie w UK :) bedzie relacja ale martwi mnie ze tu sie obraza moją matke Omeczkę :) kto sie boi techno niech tam nie wchodzi :D ciesze soe kochani ze Wam sie podobalo i zwlaszcza tobie Sisiu wiem ze na pewno latałeś tam mocno :D Omka była łaskawa po raz kolejny, szkoda ze nie bylo mnie ale nie zaluje bo w Londynie bania przeszła najsmielsze oczekiwania muzyczno towarzyskie :) oczywiscie zabawa bez alko i narkotyków czyli taka jaka najbardziej lubimy :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Następna strona

Powrót do Imprezy