Witajcie forumowicze wszystko jak w temacie, a temat był przewijany ostatnio przez paru kumatych forumowiczów
I na koniec, nie wiem po chuuj ja to pisze skoro i tak mam miec imieniny cioci i bede chory więc mnie nie będzie

koncial napisał(a):sector usunie
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus napisał(a):dogadalem sie z kolezanka ze wyjde sobie o 21:00 a ona sama zamknie sklep (to nie jest taka prosta sprawa)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości