MOH: DJ RESQ BIRHTDAY HARDCORE

Katowice 9.4.2011 bifor w Siewierzu :D
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

MOH: DJ RESQ BIRHTDAY HARDCORE

Postprzez Tulipan aka Nexus 28 lut 2011, 22:51

Obrazek

Witaj klubowiczu... postanowiłem wystawić cię na kilka prób... prób w której twoje uszy będą krwawić... ciało będzie się wyginać i drgać do niesamowitych granic... a mózg zwiększy swą objętość i zacznie wychodzić poza ciało... zaczniemy od Hardstyle... kiedy juz poczujesz adrenalinę i serce będzie biło szybciej... przejdziemy do kolejnego etapu naszej gry... Hardcore... na początku niewinnie... happy... po czym zdezorientowany oldschoolem, dobiję Cię piskiem i distortionem mainstreamu... zobaczymy czy podołasz wyzwaniu...

Let The Game Begin!

Mainstage:
DJ ResQ
DJ Driver
Enigmato
Racid
Voytas aka The Xorcist
MK Fever
Torpex

Hardstage:
Beat Destroyers
The Prototypes
Rafir
Retal
The Acolyte

Start: 21:00
Cena: 15 zł

Niespodziewanie dziś popoludniu pojawiła sie ta wesoła impreza na moim facebookowym profilu i od razu wywołała u mnie szeroki uśmiech. Jestem pełen checi i nadziei na pojawienie sie na tej imprezie zwłaszcza ze towarzysztwo znajome a i muzyka w 100% pasujaca do moich obecnych upodobań, głownie jesli chodzi o to co gra ResQ i Enigmato. Miłe jest to ze na iprezie zagra tez nasz nieodżałowany piewca hardkoru na polskiej scenie, znany i lubiany Wojtek Torpex. W kwietniu nie mam raczej wiekszych planów imprezowych, no chyba ze rzutem na taśme uda sie z mejdej ale dla mnie to narazie odległa czasoprzestrzeń. Na facebook napisal do mnie rownież Rado z propozycja miłego biforowego grilla w Siewierzu za co jestem mu bardzo wdzieczny i obiecuje rozpatrzyc ta propozycje. Wiosenny weekend dobrze by mi zrobił z racji tego ze pewnie w kwietniu uda mi sie tylko ten weekend wyrwać jako wolny od mojego kochanego pracodawcy :) Bedzie to takze okacja do sprawdzenia formy przed Toxicator gdzie melduje sie bankowo :) To tyle narazie ode mnie.
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Re: MOH: DJ RESQ BIRHTDAY HARDCORE

Postprzez Stelmach 01 mar 2011, 9:29

No to jazda kochani! Będę widział się z Torpexem w najbliższy weekend w Krakowie z okazji imprezy z Douglasem więc dostanę info z pierwszej ręki. Do tego perspektywa kolejnej wizyty w Siewierzu, którą bardzo miło wspominam z maja 2010 sprawia, że zaczynam nabierać ochoty. Jak jeszcze wyjazd do Dortmundu dojdzie do skutku to zapowiada się grubo imprezowy kwiecień.

Kilka słów odemnie na temat Siewierza 8-)

- "To co Wy robicie w tym Siewierzu?"
- "A no pijemy piwo i jemy pizzę"
- "A Twój ojciec co robi ?"
- "Też pije"
- "A Ty co wtedy robisz ?"
- "Piję razem z nim"

- "Radek, daj mi w końcu spokój! Zasuwam cały tydzień, a Ty każesz mi jeszcze w weekend jeździć. Ja chcę usiąć w domu spokojnie i się napić"
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 01 mar 2011, 11:34

Stelmach napisał(a):- "Radek, daj mi w końcu spokój! Zasuwam cały tydzień, a Ty każesz mi jeszcze w weekend jeździć. Ja chcę usiąć w domu spokojnie i się napić"

Tak ! zapomnialem o tym zajebistym tekscie hehe warto sie tam przejechac bo tata Radka nie dojadł przez nas obiadu i trzeba sie z nim ustawic na obiad i dużą flaszke do obiadu zeby sie odwdzieczyc za mile ugodzczenie w Siewierzu

"No to nie mogła ona jechac mówiłem zeby pojechała dam jej samochód... kurwa pół kotleta nie zjadłem"
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Rado 01 mar 2011, 14:03

Ale wyskoczyliście z fajnymi cytatami, wspomnienia pięknych dni wracają, tym razem ugoszczę was już na spokojnie i z pełną kulturą i bez takich atrakcji jak jazda na trasie Siewierz - Zawiercie w 7 minut aby PKP was nie zaskoczyło :twisted: Pogoda już powinna być dobra, spać też jest gdzie, szczegóły dogadamy w Łodzi, serdecznie zapraszam ! 8-)
Obrazek
Rado

Postprzez Rooreck 11 mar 2011, 22:01

Witamwszyskich, znowu jesteśmy na siłownia!

Już w Krk ze Stelmachem obgadaliśmy nadchodzący Event który zdaniem moim będzie jakże grubą imprezą. Silna ekipa, silna integracja przy barze. xD

Brakuje tylko SchizeQ za deckami ;(

Rado jeszcze spytam, bo rozkładom nie wierze, jak z linią Zawiercie - Katowice, orientujesz się może w tym temacie? Nie ma jakichś niespodzianek po drodze?
Rooreck

Postprzez Rado 12 mar 2011, 11:38

Jesli chodzi o pociagi to powinno byc raczej w porzadku, ja niestety juz do Zawiercia czesto nie jezdze. Jezdzi jeszcze bus Katowice- Zawiercie i on jezdzi jak najbardziej ok ale to jest jeszcze czas. SchizeQ na zlocie hardforum całkiem zacnie dołozył do pieca to fakt :)
Obrazek
Rado

Postprzez Rooreck 12 mar 2011, 13:46

W takim razie najprościej i najbezpieczniej będzie jechać z Krakowa z Tortexem, tak też raczej zrobię.

A więc do zobaczenia.

Pozdrawiam!
Rooreck

Postprzez Monisia 20 mar 2011, 19:00

Radku dziękuje za zaproszenie z afteru ;) Mam straszny dylemat sprawdziłam swój plan mam wtedy zjazd w szkole.
Jestem na pograniczu rozerwania się na dwie połówki i być tu i tu...coś pomyślę :) dam znać smsem.
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Carlanika 21 mar 2011, 12:46

'miałam jechac, ale nei wiem jak wyrobie z kasa bo kwiecien to ciezki miesiac bedzie :D, no chyba ze zwrot podatku dostane w miare szybko :P Rórek, Ty ciapongiem? Czy sie autem bedziecie stołowac?
Obrazek
Carlanika

Postprzez Rooreck 25 mar 2011, 19:39

Z Torpexem P(olska)K(ocha)P(iguły)
Rooreck

Postprzez Carlanika 28 mar 2011, 18:22

'ach, ćpuńskie nasienie :[
Obrazek
Carlanika

Postprzez Rado 03 kwi 2011, 12:26

Powitać. Do imprezy pozostało już niewiele czasu, Stelmiego niestety nie będzie a jak cała reszta ekipy? Monisia, Nexus mam nadzieję, że brutalne sito rzeczywistości was nie powstrzyma i forumowy meeting dojdzie do skutku, ja dalej podtrzymuje zaproszenie na gruby b4 i after 8-) Dajcie znać co i jak.
Obrazek
Rado

Postprzez Monisia 03 kwi 2011, 13:06

Rado niestety nie dam rady...mam nadzieje, że odbijemy to innym razem:)
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Tulipan aka Nexus 03 kwi 2011, 13:27

mnie nie bedzie :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Rado 03 kwi 2011, 13:56

Ok dziękuje za informacje, z Roorckiem pewnie zobaczymy się już na samej imprezie i zdamy tutaj relacje jak było muzycznie.
Obrazek
Rado

Postprzez Rooreck 05 kwi 2011, 17:35

Na pewno będę. Szkoda, że ekipa się wykruszyła, ale.... do następnego razu! xD
Rooreck

Postprzez Carlanika 05 kwi 2011, 21:37

'mnie nie bedzie, mam problemy mieszkaniowo - kasowo, i pracuje od poniedzialku do niedzieli( włącznie) do usranej smierci :[
Obrazek
Carlanika

Postprzez Tulipan aka Nexus 07 kwi 2011, 10:09

halo halo powiedzcie mijak daleko jest od dworca do klubu ?? tylko nie pisac mi ze bardzo bliziutko wystarcz wsciasc w trwamwaj przesiasc sie po 8 minutach jazdy przejsc przejsciem podziemnym pozniej złapać autobus linii 111 i wysiasc nim na czwartm przystanku a pozniej przejsc przez park i po drugiej stronie parku bedzie duze drzewo a pod nim bedzie siedział menel z tamburynem i dac mu 0,50 groszy a on powie jak dalej isc... :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez the_madgirl 07 kwi 2011, 10:12

Zapowiadam siebie i Jume jeśli tylko dopisze pogoda i zrobicie powitalnego grilla :D
4 just 1 day
the_madgirl

Postprzez Rado 07 kwi 2011, 16:59

Ależ oczywiście, że zrobimy można się jeszcze skontaktować z naszym górnikiem, Nexus powiedz o której będziesz, jeśli będziesz to możemy cię odebrać a jeśli nie to tu masz mapkę:
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Kato ... Id2=&sId2= - to jest 15 min spaceru bo teraz dworzec tymczasowy znajduje się przy Placu Andrzeja.
Time-table przy okazji:
Mainstage Timetable
21-22 Racid HS Set
22-23 The Xorcist - HS Set
23-01 Enigmato vs Driver - HS Set
01-02 ResQ - HS Set
02-03 MK Fever - Early HC Set
03-04 Torpex - UK HC/Freeform set
04-05 ResQ - HC Set
05-?? Hardcore All Stars
Obrazek
Rado