Mayday Polska 2009: Massive Moments - 10.11.2009

Spodek, Katowice
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Mayday Polska 2009: Massive Moments - 10.11.2009

Postprzez KaSS 02 lis 2009, 14:37

Sisiek, nie rób sobie jaj na serio.. To nie jest śmieszne! Jak można 11.11 iść do pracy? Twoje żarty naprawdę straciły polot, źle się czujesz czy co?

Po Sisiorze to sam diabeł mi nie straszny xD Nikt go nie może przebić :D
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez sector 02 lis 2009, 15:01

KaSS, Sisior jest troche starszy od Ciebie i jak mowi, ze musi to musi, raczej sobie tego nie wymyslil od niechcenia. Skonczyly sie juz te czasy dla niektorych jak sie siedzialo i pierdzialo w stolek calymi dniami. Skonczyly sie studia, zaczelo sie zycie :D
sector
the king of bongo!

Postprzez KaSS 02 lis 2009, 15:04

W przypływie nadziei pomyślałam że Sisior (jak to Sisior) robi sobie z nas wszystkich jaja a potem wyskoczy nagle na dworcu w Katowicach i powie "helloł" :P
Obrazek
KaSS

Postprzez Qsi 02 lis 2009, 15:48

sector napisał(a):Skonczyly sie studia, zaczelo sie zycie :D

no i właśnie nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać :D
Qsi

Postprzez sector 02 lis 2009, 15:57

Qsi napisał(a):no i właśnie nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać :D

Szczera prawda. Mozna powiedziec, ze to byl taki usmiech przez lzy :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 03 lis 2009, 12:35

a Stelmach tam baniuje nie studiuje i pracuje ja zreszta tez :D choc mam duzo mniej prestizowa prace i do imprezowych wojazy Sisiora jescczze wiele mi brakuje, takze odpocznij sobie Panie prezesie a my zalatwimy co trzeba i mam nadzieje ze na Flemingu jakas flaszeczke na torach obalimy przed flemingiem bo miejscówka jest bardzo blisko piekarni :D Piekarni w której nie ma chleba choć duzo tam mąki :D
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 03 lis 2009, 18:53

Jeszcze kombinuje ale raczej nic z tego nie będzie. Ubyło nam w robocie 5 osób więc teraz łatamy ubytki kadrowe i nie bardzo jest jak wziąć wolne. A 11.11 idę do roboty bo pracuje dla zagranicznej firmy i oni jak wiadomo nie obchodzą polskiego święta niepodległości a przepływ danych muszą mieć ciągły. Wielka pizda ale co poradzić. To jest dopiero brutalne sito rzeczywistości. ;(
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 04 lis 2009, 16:46

Nie macie co tak płakać, że nie jedziedzie, choć i szkoda że pić z Wami nie będę, a hotel Katowice Was nie ugości jak w poprzednich 2 latach :D Sam line-up jest tragiczny - od strony minimali nie do pobicia względem I Love Techno, od strony hard chowa sie przy Hard House Academy, które było najlepiej obsadzoną imprezą roku. Jadę tylko żeby popić, pobaniować i obejrzeć znajome mordy :D Sam w sumie nie dziwię się tym, ktorym żal brać urlopu albo wydawać kasę na wynalazki typu Westbam i tym podobne dziwolągi.

Apeluję natomiast o obecność wszystkich na Flemingu w Warszawie (jak mi rozsądek podpowiada będzie to najlepszy set tego roku) oraz na Askew w grudniu (pewno znów zagra świetnie tak jak w Londynie). Uwieżcie że nie liczy się nazwa imprezy, popularność, ilość świecidełek na scenie, ale JAKOŚĆ muzyki jaką z sobą niesie. Na co mi Mayday na którym będzie 90% chały?
Stelmach
Rave on!

Postprzez KaSS 04 lis 2009, 16:57

Ja bym się nie przejmowała niczym oprócz tego że najprawdopodobniej MAYDAY odwiedzi cały autokar ukraińców, a jak wiadomo, tam szaleje grypa;/ Zarazki na takich imprezach przenoszą się bardzo szybko.. Więc radzę już brać rutinoscorbin i wpieprzać czosnek :D
Obrazek
KaSS

Postprzez Tulipan aka Nexus 04 lis 2009, 18:15

kurwa tak naprawde to po co my tam jedziemy skoro i tak spotkamy sie na flemingu, lajnap nikomu nie pasuje apopic to zawsze mozna na flemingu... ja to najchetniej bym sprzedal ten bilet i kase zaoszczedzil i na flemingu bym wydał a pozniej na halliwellu albo na the drummerze we wrocku u technika
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Alexandra 04 lis 2009, 18:17

Stelmach napisał(a):Apeluję natomiast o obecność wszystkich na Flemingu w Warszawie (jak mi rozsądek podpowiada będzie to najlepszy set tego roku) oraz na Askew w grudniu (pewno znów zagra świetnie tak jak w Londynie). Uwieżcie że nie liczy się nazwa imprezy, popularność, ilość świecidełek na scenie, ale JAKOŚĆ muzyki jaką z sobą niesie. Na co mi Mayday na którym będzie 90% chały?

brawa dla tego pana :D przybywajcie licznie na Fleminga, nie ma to jak pobawic sie w gronie samych znajomych i przy dobrej muzyce jednoczenie :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 04 lis 2009, 18:19

KaSS napisał(a):Zarazki na takich imprezach przenoszą się bardzo szybko..

Dobry speed wszystko wytruje :D

Stelmach nie czaruj :D

Tulipan aka Nexus napisał(a):kurwa tak naprawde to po co my tam jedziemy

Mnie nie ma i wszystko sie sypie. Ale Prezesie wleci Rush to będziesz wiedział po co tam jesteś :)

Alexandra napisał(a):przybywajcie licznie na Fleminga

Postaram się być żebym nie musiał wrzucać fotek :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Vidia 04 lis 2009, 19:18

miałam jutro kupowac bilet, ale w tym momencie się zastanawiam. To z W-wy tylko Stelmach, Nexus i ja byśmy jechali?
Ostatnio edytowano 04 lis 2009, 19:26 przez Vidia, łącznie edytowano 4 razy
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez sector 04 lis 2009, 19:21

Ludzie nie moge :- D powiedzcie mi ze to 1 kwietnia :lol: Co sie z wami dzieje? :- D hahaha
sector
the king of bongo!

Postprzez dj3500 04 lis 2009, 19:25

imieniny ciotki i lekki katar już nie na czasie. teraz brutalne sito rzeczywistości odsiewa za pomocą obawy przed świńską grypą :mrgreen:
dj3500
Administrator

Postprzez Rado 04 lis 2009, 19:32

Ja tam się stawiam na 100% i nic mnie nie powstrzyma.Jak będzie z resztą to wyjdzie w praniu ale mam nadzieję, że jednak kogoś z was zobaczę w Katowicach ;)
Obrazek
Rado

Postprzez Tulipan aka Nexus 04 lis 2009, 20:50

akurat na mejdej maski gazowe mile widziane wiec mozna zakladac bez obaw ze ktos kogos wysmieje tam ludzie lataja z lakami dmuhcanymi i z odkurzaczami na plecach,

a z wawy Aga to nie wiem jak to bedzie z dojazdem bo sie rozne opcje pojawiaja i tak napawde nic narazie nie wiem, przyjade do tego hotelu wcisne komus bilet za stówe i wróce do hotelu :P
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 04 lis 2009, 20:53

Stelmach napisał(a):...Uwieżcie że nie liczy się nazwa imprezy, popularność, ilość świecidełek na scenie, ale JAKOŚĆ muzyki jaką z sobą niesie...

Słuchajcie Stelmacha, bo to inteligentny facet i wie co mówi :D Na przykład, ostatnio zetknąłem się z czymś takim przy okazji One More Time w ex-Klatce, a w szczególności setu J. Czechowskiego.
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Sisiek 04 lis 2009, 22:10

sector napisał(a):Ludzie nie moge :- D powiedzcie mi ze to 1 kwietnia :lol: Co sie z wami dzieje? :- D hahaha

Sector weź ich zbanuj bo pier... że hej :D Jak ktoś chce sprzedać bilet za stówę to zapraszam do siebie na PW :D Macie możliwość jechać na dobrą bibę i narzekacie. Ja bym pojechał z pocałowaniem ręki i może tak się stanie :D

bts napisał(a):Na przykład, ostatnio zetknąłem się z czymś takim przy okazji One More Time w ex-Klatce, a w szczególności setu J. Czechowskiego.

Co racja to racja. Angelo dobrze dojebał do pieca :) W końcu konkrety a nie jakieś smutne przyśpiewki.

Vidia napisał(a):To z W-wy tylko Stelmach, Nexus i ja byśmy jechali?

Jedzie cały pociąg Mejdejowiczów wystarczy zagadać. Ja w zeszłym roku spotkałem bardzo dobrych ziomeczków zwłaszcza w hotelu Katowice. Kto był ten wie :mrgreen: :mrgreen:

EDIT:

Ode mnie to ogólnie jeszcze takie coś. Kto nie pojedzie z własnej woli to dziad :D Ja jak coś ( znaczy jak się uda) będę na 21 w Katowicach ( ruszam 16:30 z Wawy) i liczę na krótką piłkę, szybki befor i wjazd na pełnej mocy na Klaudie Gawlas. Dla tych co wcześniej będą na miejscu mała prośba o ogarnięcie tematu :D Jakiego to wiadomo :D
Nie obiecuje że będę na 100 % ale postaram się być i mam taki plan jak wyżej.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 05 lis 2009, 9:39

Sisiek napisał(a):Vidia napisał(a):
To z W-wy tylko Stelmach, Nexus i ja byśmy jechali?

Jedzie cały pociąg Mejdejowiczów wystarczy zagadać. Ja w zeszłym roku spotkałem bardzo dobrych ziomeczków zwłaszcza w hotelu Katowice. Kto był ten wie

Przyjałem również awizację na before od Jumy, z Siwym to nie wiem jak sprawa wygląda, więc niech łaskawie się do mnie odezwie, Olę również serdecznie zapraszamy na hotelowy before :D Co do Mayday to obawiam się o reputację tej imprezy w latach przyszłych w świetle całkowitego upadku Creamfields, na który jako wielki fan muzyki elektronicznej już więcej nie pojadę z uwagi na tandetę organizacyjno-muzyczną.

BTS szykuj lokal na liczną wizytę gości :D Będzie też Johnny z tego co mi mówił. Szykuje się before !!!10/10!!!
Stelmach
Rave on!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy