W tym miejscu - most Milenijny, często znajomi organizowali plenery tyle, że tutaj potrzeba mieć agregat To jest świetna miejscówka, bo jak spadnie deszcz to można się schronić po mostem oświetlenie niebieskie gratis fotki: http://picasaweb.google.pl/nolimit2k7/FREEMINDOPENAIR#
Miejsce o którym wspominałem, to muszę się tam przejechać i sprawdzić co i jak Jak sprawdzę, to dam znać co i jak
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław Deep in Progress Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie
szczerze to myślałem o czymś bardziej leśnym (jakaś polana przy lesie), no ale wtedy aura może nam faktycznie namieszać.. miejscówka do obgadania na dniach myślę,np jakoś przy piątku czy sobocie. Nad agregatem tak czy siak trzeba myśleć
chyba obojętnie gdzie byśmy to chcieli zrobić to tak czy siak za równ agregat jak i zgodne trzeba by było połapać. Fajna Technik opcja z tym mostem Co do meetingu to sie pisze, moze grill na słodowej ? Sobota godz. 20 ?
Pod mostem w tym miejscu, to byłby nielegal Z uwagi, że to jest cypelek i dojechać można od strony Osobowic. Link do mapy na Google punkt A - to cypel Co do agregata to może uda mi się załatwić za free. Ostateczność to wypożyczenie, najtaniej mogę mieć 70 zł za dobe. Wtedy zrzuta + kasa na paliwo. Dlatego lepsza działka z prądem i na legalu.
A miejsce o które mam sprawdzić, to działka. Teren z pozwoleniem właściciela czyli legal
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław Deep in Progress Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie