Eastern Connection @ Stadion Mosir, Parczew

08.08.09
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Eastern Connection @ Stadion Mosir, Parczew

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 sie 2009, 19:15

uffff jestem sluchajcie co sie wydarzylu to klekajcie narody... sory ale nie moge zebrac mysli i opisze wsyztsko jutro badz po jutrze... basen bania muzyka alkochol dziewczyny pogoda to wsyztsko sprawilo ze moglem ucxzestniczyc w jednym z najpiekniejszych weekendow mojego zycia, tak tak ŻYCIA !!

pozdrawiam wszystkich z ktorymi mialem okazje zaimprezowac !! szacunek dla was ze podjeliscie walke !!
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez indecentnoise 10 sie 2009, 19:16

dwa slowa opisujace ostatnie 3 dni: FUCKIN EPIC!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 sie 2009, 19:50

indecentnoise napisał(a):dwa slowa opisujace ostatnie 3 dni: FUCKIN EPIC!

:fuckyeah:
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 10 sie 2009, 19:57

O karwa. Bania za te 15 baniek to pikuś w porównaniu do przeżyć tego weekendu. Zebrać myśli nie sposób więc na razie musi wystarczyć: DZIĘKI WAM ZA TEN WYJAZD!!
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Innerlife 10 sie 2009, 20:50

Tulipan aka Nexus napisał(a):moglem ucxzestniczyc w jednym z najpiekniejszych weekendow mojego zycia, tak tak ŻYCIA !!

no muzycznie to ja nie mam pytan ;P ostatni raz chyba wyskakalem sie tak na secie Downey'a na enTrance. To jest MOC a nie jakies gej-housy i tech-dyrdymaly ;d
TRANCE MUSIC IS AN EMOTION - YOU MUST FEEL IT
Innerlife

Postprzez Sisiek 10 sie 2009, 20:56

Na chuj smucisz. Weź rusz dupę na jakaś porządną imprezę a nie raz do roku wbijasz na wichurę i się sadzisz po kątach jak mucha na zgniłym jabłku. Co tam mordy Stelmach do mnie dzwonił z 10 razy z telefonu na telefon coraz bardziej bełkocząc :D Widząc mmsy z BTSem też miałem polewę :D Mam nadzieje że wszyscy przeżyli i jeszcze będą mieli siły na przyszłość.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez JohnnyKnoxville 10 sie 2009, 21:55

Dziękuje wszystkim za ten weekend !!! Bez was nie było by na pewno w połowie tak samo \o/ Wróciłem dopiero do domu po przejechaniu 1100 km samochodem :D Mały Hardcore :P Jim powiedział mi że to był jego najlepszy event na jakim grał, cała podwózka na lotnisko też nie obyła się bez przygód i to nie małych :D, ale o wszystkim napisze jak będe w stanie :D

Ps

Koncial i Nexus macie takie wyjebane zdjecie na aparacie u Grahama że smialiśmy się z niego z pół godziny podczas jazdy :D
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 sie 2009, 22:08

JohnnyKnoxville napisał(a):Koncial i Nexus macie takie wyjebane zdjecie na aparacie u Grahama że smialiśmy się z niego z pół godziny podczas jazdy :D

to milo ze mieliscie banie z naszej fotki, ciekawe czy Graham wrzuci troche tych zdjec na serwer i sie nimi podzieli ?!
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 11 sie 2009, 10:08

Sisiek napisał(a):...Widząc mmsy z BTSem też miałem polewę :D Mam nadzieje że wszyscy przeżyli i jeszcze będą mieli siły na przyszłość.

Ja to już do domu spokojnej starości się nadaję. Wódka to zło :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 11 sie 2009, 10:14

Proponuję Bartku najpierw leczenie odwykowe, żeby przy kolejnej imprezie róg Topiel i Klonowej we wrześniu nie popaść w nałóg :D bo kusicieli będzie sporo.
Słuchajcie padam z nóg, mam 38 stopni gorączki, bolące gardło, katar i muszę siedzieć do 16 w pieprzonej Lidl'owej robocie. Mam nadzieję że wieczorem starczy mi sił na relację i fotosy.
Stelmach
Rave on!

Postprzez sector 11 sie 2009, 10:18

No Stelmi jestesmy z Toba! Nie moze zabraknac Twojej relacji a co najwazniejsze zdjec. Nie zapomnij opisac incydentu z WC :- D
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 11 sie 2009, 15:32

kurde Stelmi zdrowia zycze, jednak te szalone weekendy pozniej odbijaja sie na zdrowiu :/ karwa czy my sie starzejemy czy jemy za malo witamin ?? :) Łykaj tabletki bo "without this pills you let loose you let loose you let loose"

Pozwolę sobie napisać krótką recenzje choc o tym co sie dzialo moznaby napisac ksiazke :)

Zaczelo sie jak zwykle od slabego tygodnia i mialem rozne problemy i jakos nie chcialo mi sie jechac ale wiedzialem ze musze, ze co by sie nie dzialo i tak bedzie dobrze :) i tak oczywiscie bylo. Poczatkowo mialem jechac po orbocie w piatek do radomai pocagiem jednak moj wspanialy kolega Bts zaoferowal podwozke wlasnym autem wiec nie omieszkałem skorzystać. Po kilkunastu minutach bylem w Radomiu.pl gdzie na rogu Klonowej i Topiel powitali mnie Konciale :) oczywiscie jeszcze dobrze nie wszedlem do domu a juz Tomek dal mi Kasztelana i poszlismy do Gumka dokonac odbioru remontu :) Pozniej do ziomka od Transformersow i znow do domku na piwko :). W miedzyczasie dzwonil kolega Stelmach ktory informowal nas na bierzaco o swojej pozycji na drodze. Po zakupach w Lidlu zaczelismy piwkowac na dobre i nim sie obejrzelismy zrobil sie wieczor i zebralismy sie w strojach plazowych od klubu G2, W klubie grały plażowe Hausy i bylo mnostwo pieknych dziewczyn a ja biegalem sobie z Koncialem po piasku i gralismy w siatke :) bylo bardzo fajnie i nie obylo sie bez wesolych sytuacji. A to Stelmach zbałamucił jedna dziewczyne ale tym razem nie w kiblu a to Bts nie podołał trzem goracym prowadzonym przez prokuratora 17latkom :PBył to zgon numer 1) a to ja znowu odstawialem taniec weselny na glownej sali no kabarety po calosci. Po imprezie psotkalem sie ze Stelmim i juz mielismy sie zbierac do odmu az tu nagle Łukasz zopbaczyl słynna Marte z ktora zpaonal sie na poprzednim Migration :) łazilismy ponad godzine po miescie o 3 nad ranem Marta zaprosila nas na stacje benzynowa na piwo i znowu sie zaczelismy włóczyć. W koncu odprowadzilismy Marte i zawinelismy sie do Konciali gdzie jak sie okazalo impreza trwala w najlepsze hehehehe Poznałem Bąbla ktory pił z Koncialem i chcieli isc po jeszcze ale jednak zakonczylismy to wszytsko i poszlismy spac :) Rano na lekkim kacu po perturbacjach logistycznych w wyniku ktorych nie pojechal Łysy :?:( wybralismy sie na Parczew. Stelmi byl wkurwiony i ciskal gromy na Tomka za zalatwianie interesow po drodze i za niedogadane sytuacje ale wcale mu sie nie dziwie bo mi tez to sie nei podobalo :/ no ale jechalismy dalej i po kilkunastu minutach bylismy w Prczewie na stadionie MOSIR :) Przywitali nas najpierw Peterhol a wkrotce Marcin i Rafal ktorzy mieli duzo obowiazkow wiec poszlismy cos zjesc i obejrzec Parczew. To bardzo ladne, czytse i spokojne miasto jednak przeczuwałem ze wkrotce to sie zmieni...

Zblizala sie godzina popełnienia imprezy i zaczelo udzialac mi sie juz bawic, okolo godziny 18 scena konczyla si emontowac i polecialy pierwsze kawalki serwowane przez Dj Negra ktora na imie miała Sylwia :) Wspaniała dziewczyna bardzo sie ciesze ze ja poznalem mam nadzieje ze sie niedlugo znow zobaczymy !!:) Ludzie zaczeli napierac a my na Vip Roomie rozpoczynalismy juz pierwsze flaszki w towarzystwie pieknych dziewczyn Patrycji Klaudii Kasi i Doroty (mam nadzieje ze dobvrze zapamietalem imiona). Przyjechali Didżeje i wszytsko zaczelo sie krecic na dobre. Reflektory i scena prezentowały sie okazale jednak wiekszosc z nas myslala ze motyw przewodni sceny czyli trojkąt zawisnie nad scena bo byl bardzo oddalony od sceny i wydawalo mi sie ze slabo bedzie widac djke, jednak po ściemnieniu sie wszystko bylo pieknie widac wiec moje obawy sie nie sprawdzily :) Panowie jeden po drugim napierdzielali niemilosiernie ale prawdziwe pieklo zaczelo sie gdy weszli gwiazdorzy czyli Sly One vs Jurrane :) piekny brejkowy poczatek a pozniej korba na calego czyli full tiltin i operation blade ktore zamiotło, ludzie latali jak koty po obierkach jak mlode pelikany i jak robotnik po wypłacie. Coż niesamowitego sie dzialo plyta boiska sie zapełniła i ludzie oszaleli :)w miedzyczasie Bts zaliczal kolejnego zgona a pozniej zagral Steve Allen a na koncu Alex ktory napierdalał mocno takie rzeczy jak here come the drums albo aalto 5, tlum szalał w najlepsze ale o 2 godzinie impreza sie konczyla i Marcin wszedl na scene niczym dj Kris i obwiescil wszytskim ze "BANIA TRWA NADAL" !!!!!!!!!!!! i zaprosil na after do klubu zacisze gdzie chlopaki na czele z jednorekim bandyta rozpetali pieklo i szly takie klasyki ze glowa mala :) o 5 rano zinelismy sie do Marcina i poszlismy spac ale za kilka godzin znow wstalismy i ruszylismy do Agnieszki na after aftera :P

Wjechalismy do wsi Rudno gdzie czekala na nas piekna willa z basenem i mnóstwem piwa i alkocholu i grilla i wszytskiego oprocz dziewczyn ktorych troche nam brakowalo :P ale bani nie bylo konca i w koncu wskoczylismy do basenu i zaczelismy ujezdzac krokodyla, pic i palic i nikomu sie nie zalic :) Rodzice Marcina dowozili nam jedzenie i z tego miejsca wielkie podziekowania dla nich bo bardzo wszyyscy nas ugoscili i byli bardzo mili dla nas. Aleks wrzucil w ubraniu Sylwie do basenu pozniej juz wszyscy w nim siedzieli ale ja po kilku godzinach musialem wyjsc bo zaczela mnie bolec glowa wiec wzialem sie wysuszylem zaaplikowalem ibuprom popilem wódką i dalej jazda :) nadeszla noc i niektorzy kladli sie spac a Bts zaliczal kolejnego zgona :). Angole bawili sie w najlepsze hehehhe ilez oni moga wypic to ja jestem pod wrazeniem ale polacy tez walili rowno :D kolo polnocy ja i Marcin poszlimy na basen na piwo a po chwili doszli do nas Koncial i Stelmach i wywiazala sie piekna rozmowa o muzyce. Kolo pierwszej poszedlem spac ale duzo nei spalem bo Koncial sie najebał i darł morde a chlopaki szykowali sie do wyjazdu na lotnisko do krakowa. kolo 10 obudzilem sie i zaraz pozniej wszyscy tez sie dobudzili i po chwili ekipa zaczela sie rozjezdzac w swoje kierunki. Poniewaz byl poniedzialek i wiekszosc z nas miala do pracy wiec polecialo pare użetów :)

Nastał czas pozegniania i powrotu do domów, przez caly ten weekend towarzyszyla nam piekna pogoda wiec zal bylo wyjezdzac. Te kilka dni zapamietam do konca zycia i dlugo bede zmagal sie z dylematem ktory wyjazd byl lepszy, ten czy sunrise. Zostawiam narazie odpowiedz na to pytanie na inne czasy, teraz staram sie ciagle wrocic do codziennych zajec ale nei jest latwo. Zaczyna sie nowy rodzaj imprez, nowy styl baniowania, piekne weekendy trwajace kilka dni, wspaniala muzyka i forumowicze zjezdzajacy z calej Polski. Duze polskie chujnie eventowe odchodza w zapomnienie. Zostaja tylko RTX, Sunrise i Mayday. Dobrze ze wyjezdzilem sie w zeszlym roku, starczy mi mam dosc. Teraz czas byc blizej ludzi ktorych sie zna i na ktorych mozna liczyc i miec bardziej wysublimowane poczucie muzyki.

Pragne zlozyc ogromne dzieksy za ten weekend przedewszytskim Marcinowi i Rafalowi ktorzy to wszytsko pieknie zorganizowali. Wielkie dzieki jak zwykle dla naszego transportera i fotoreportera Łukasza. Wielkie dzieki dla wszytskich Konciali ktorzy nas pieknie ugoscili w piatek. Ogromne dzieki dla Agnieszki ktora nas przygarnela na dwudniowy after do swego domku :) Dzieki rowniez dla nieodzalowanego Bartka ktory przywiozl mne do Radomia. Działo sie duzo w ten weekend i dziekuje i pozdrawiam wszytskich z ktorymi mialem przyjemnosc zabaniowac !!

SZACUNEK DLA WAS ZE PODJELISCIE WALKE !!

garsc wybranych fotek heheh malo robilem bo mam chujowy aparat i ciagle baniwoalem i nie bralem go :)

tylko sie nie przerazcie tego Patio :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i patio... wstawiam na wyrazna prosbe Stelmacha :P

Obrazek

Jednoreki bandyta i jego szklaneczka :P

Obrazek

i piekny zachod slonca... my tam jesczze karwa wrocimyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

noc i dzien tego wakacyjnego weekendu pozos.... a zreszta co ja bede pierdolił :) bylo w chuj dobrze i szacun za kolejna banie

Pamietaj : CO BYS NIE ZROBIL I TAK BEDZIE DOBRZE !!!!!!
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 11 sie 2009, 15:57

Hahaha Koncial jaki rozje... na tym zdjęciu :D Coście mu zrobili xD Znowu chyba przegrał z wódką :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 11 sie 2009, 16:02

Panie prezesie pieknie zes nam to wszystko wyspiewal. Czytajac to zaluje jeszcze bardziej ze mnie nie bylo ;( Nastepnej takiej imprezy poprostu nie mozna ominac. Johnny jest fenomenalny ze swoimi tekstami :- D

"bania trwa nadal" hahahah!
sector
the king of bongo!

Postprzez Innerlife 11 sie 2009, 16:13

beda te sety kłarwa??
TRANCE MUSIC IS AN EMOTION - YOU MUST FEEL IT
Innerlife

Postprzez Sisiek 11 sie 2009, 16:15

Lepszy tekst powiedział BTS w czwartek przed wyjazdem: Ja to Krzysiu jade na Parczew ale na spokojnie nie zamierzam dużo pić xDDDD Co było dalej tylko słyszałem z opowieści ... :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 11 sie 2009, 16:38

CO WIlson wrzucil filmiki na Facebooka to mu nikt nie odbierze haha! Mi. ten jak Prezes Nexus, Pan Ligl i Koncial leza na podlodze i spiewaja 'Oliver Willson sia la la la la, Oliver Willson sia la la la la' haha!

'its kurwa time' haha! nie moge. Poprostu zal dupe sciska ze nie pojechalem.
sector
the king of bongo!

Postprzez dj3500 11 sie 2009, 17:00

Obrazek
Obrazek
dj3500
Administrator

Postprzez ant 11 sie 2009, 19:30

nie ma krokodyla w tle, szukaj dalej :D
ant

Postprzez Stelmach 11 sie 2009, 21:12

Brawo Prezesie, wszystko opisane jak u Dantego, którego wersety cytowaliśmy w niedzielny wieczór przy basenowym piwku. Wiele szczegółów - w tym moja goła dupa, dokładna kolejność wydarzeń minionego weekendu ;-) I tak te najbardziej pikantne zostawimy dla wtajemniczonych. Z mojej strony fotograficzna relacja co najlepszych momentów całego wyjazdu, okreszona tym co się działo i do czego powrócimy za rok.

Obrazek
Łysy & Nexus czyli dwa zgony piątkowych szaleństw w klubie G2 w Radomiu. Od trzeciego zgona - BTS otrzymałem rankiem w sobotę SMS o następującej treści: "K.... uwielbian jak mi się urywa film i budzę się w domu obok rzygów :-)". Zabawa była przednia, a z koleżanką Martą widzimy się w kiblu we wrześniu.

Obrazek
Początek pijaństwa. Statystyk nie prowadzę, ale podczas imprezy zeszło jakieś 20 flaszek 0,7 l "Gorzkiej Żołądkowej". Ilość i tempo w jakim piliśmy przeraziła nawet wtajemniczonych Anlików.

Obrazek
Sly One (super gość o nim za chwilę) oraz Jurrane w objęciach Nexusa. Świetni młodzi producenci z Discover, którzy zdradzili nam że są na etapie produkcji remixu najnowszego kawałka John Askew - Bad Apple.

Obrazek
Pijaństw ciąg dalszy. Nawet śliczne koleżanki Johnnego: Klaudia (hmm......), Dorotka, Agnieszka i Kasia uczestniczyły aktywnie w naszym melanżowaniu.

Obrazek
Dariusz Recay in the mix. Na koniec poszło sprawdzone Dream Way.

Obrazek
Czyż te oczy pięknej Klaudi mogą kłamać? :-) Ciekawe o czym to myślał siedzący obok Koncial.....?

Obrazek
Przebudzenie nawalonego BTS, który od czasu do czasu coś nam bełkotał. Cztery dni i cztery zgony - czy można lepiej Panie Bartłomieju L. ?

Obrazek
Batuś po prostu za dużo wypił soku i zachciało mu się spać :-)

Obrazek
Największy baniowicz Oli Wilson pijący wespół z Koncialem

Obrazek
Hitem imprezy był sprawdzony Operation Blade Marka Sherrego. Publiczność latała jak młode pekilany, helikoptery i pająki po ścianach.

Obrazek
Niedzielne śniadanie u Agnieszki na chacie. W końcu trzeźwy BTS w towarzystwie Sly One, Jurrane, Steve'a, Konciala i Dareczka.

Obrazek
Grill z wódką w doborowym towarzystwie smakuje najlepiej. Strasznie miło wspominam rozmowę ze Steve'm o śyciu, pracy, samochodach i oczywiście muzyce. Wspólnych tematów były tysiące.

Obrazek
Bania w basenie - Nexus, Jimmy, BTS i Marcin. Picie do tego stopnia, że Johnny który wszedł do basenu nie mógł z niego wyjść. Ujeżdżanie krokodyla, wygłupy Gumka, skoki do wody i wrzucanie dziewczyn w ciuchach. Bezcenne. Spiłem na koniec jakieś 10 niedopitych piw stojących na brzegu.

Całość fotek w 141 sztukach z imprezy i aftera u Agnieszki znajdziecie po jednym, bądź drugim linkiem. Bierzcie śmiało bo na prawdę warto:

1) http://www.megaupload.com/?d=SCI3NGB3
2) http://www.filefactory.com/file/ah08823 ... photos_zip

Jeszcze raz wielki podziękowania dla Johnnego, jego rodziców, Rafała i Agnieszki za przygotowanie tego wszystkiego tak miłego co nas spotkało. Uwierzcie, samemu ciężko coś takiego zrobić - imprezę, masę jedzenia, alkoholu, after.... Wszyscy jesteście na długo w mojej pamięci i u mnie zawsze bardzo miło widziani.
Stelmach
Rave on!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy