JORIS VOORN @ Automatik Night 47 @ SQ

11.12.2009 Poznań
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: JORIS VOORN @ Automatik Night 47 @ SQ

Postprzez Qsi 24 gru 2009, 22:23

Technik303 napisał(a):Nie ma to jak wylansować się czyimiś remiksami :P

lol

Technik, nie ujmując nic Twemu autorytetowi muzycznemu to żeś się czepił tego Voorna jakby Ci chomika zadusił.
Jest jeszcze coś takiego jak gust, tego się nie da określić, jeden lubi takie brzmienie, drugi inne, jeden Babicza - drugi Jorisa, jeden Dode - drugi Nergala, jeden rybki - drugi córkę ogrodnika - i nic z tym nie zrobisz :)
Qsi

Postprzez Technik303 25 gru 2009, 14:27

Ja Jorisa mogę trochę do Deadmau5 porównać ;) ten drugi też niby ma swój podobno rewelacyjny styl ;) Dla mnie Deadmau5 tak samo oprócz 7-9 kawałków - cienizna ;) Są tacy co zdechła myszą też się podniecają... Jorisa prawie live nie robi na mnie wrażenia. Z produkcja spasowałem ;) bo po części znalazłem trochę rewelacyjnych brzmień w niektórych jego trakach ;) Na forum ATB też niektórzy wynosili na piedestał ;) Na FTB jest artykuł o wydanej kompilacji przez ATB ;) To prawie jak Balance ;) - joke :P
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Technik303 24 sty 2010, 23:16

już jakiś czas wisi 2 część live seta @ soundcloud.com ;)

http://soundcloud.com/sqklub/joris-voor ... 009-part-2

Tak żeby nie było, że tylko mi się nie podobał występ J. Voorna @ Audio River 2009

recka by Lcaise:
http://www.winylowi.pl/viewtopic.php?p=12363#12363

Joris Voorn - śmiech na sali, wiksa-laptop-set, co 30 sekund breakdown + reverb, potem dopierdolenie z białym szumem i tak całego seta. Słyszałem kilka tracków house'owych - Tori Amos - Professional Widow w remixie Armanda van Heldena oraz House Music by Eddie Amador w jakimś modern-miksiku, pod dyskoteke. Dla mnie szajs na maxa, gdzie to deep-techno Voorn'a? Odjebał odpust na całego, i to gwiazdorstwo, łapa w górze niczym Armin hehe, ogólnie przegraniec totalny :)

BTW nie zamierzam wiecznie ciągnąć tego wątku o Voorn'ie :) także niech reszta już się nie piekli ;)
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy