Trance Xplosion 2010: Zakochani w transie - 13.02.2010

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Trance Xplosion 2010 - 13.02.2010

Postprzez Sagi 29 gru 2009, 18:58

to akurat wiadome od lat :P przeciez za czasow peranow lindenow matysow tez gadali ze to traaansssss, roznica aktualnie jest tylko taka ze transowi znacznie blizej obecnie do rury i juz nawet nazwy nie myla bo to fakt trans rura to samo :D (oczywiscie nie zawsze nie w kazdym wypadku ale dosc czesto :P)
Sagi

Re: Trance Xplosion 2010: Zakochani w transie - 13.02.2010

Postprzez TBk2000 29 gru 2009, 19:12

No tak, ale wczesniej to mialo to jakies tam rozgraniczenie. Jazdownia pasla w tej stodole, a trance byl grany na eventach organizowanych przez agencje. A teraz jak sie widzi, ze Askew w Polsce pogrywa do sera, a agencje nawiazuja wspolprace z wixiarnia, to juz dobrze nie jest :D.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez sector 29 gru 2009, 19:16

Plywak, faktycznie w 08 bylem ostatni raz a nie w 07! Wtedy to tez z Tbk spiewalismy 'warszawiaka z krasina' :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez TBk2000 29 gru 2009, 21:18

Kto cie dzisiaj posunie... :D hehe.. no szkoda, ze w lutym juz nie zaspiewamy :F. Ale licze, ze w lecie spotkamy sie jeszcze na jakims openerze :D, jesli w ogole jakis ciekawy bedzie <marz o lepszej edycji cf>.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez bAchoR 30 gru 2009, 11:39

o kurwa, takiej chały jeszcze nie widziałem na żadnym plakacie promującym impreze :D

MIGRATION 2 HEAVEN ! MIGRATION 2 HEAVEN !

Nie ma fajerwerków jeżeli chodzi o line'up ale ekipa jest taka, że rozpierdol kurwa w chuj kurwa w chuj :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Sisiek 31 gru 2009, 18:23

I tak powiem... Jak widać "złoty okres" dla muzyki trance w Polsce szybko się zakończył. Po sprowadzeniu gwiazd z czołówki koło się zamknęło skończyły się pieniądze i chęci więc na około maglujemy te same "mordy". Co więcej ktoś wpadł na pomysł że po co angażować na tego typu imprezy wielkie hale skoro można mniejszym kosztem zorganizować imprezę w pod poznańskiej wiosce ;) Zainteresowanie ze strony klubowiczów o wiele mniejsze niż kiedyś, muzyka coraz bardziej rurkowata wiec teraz ku dobra ogółu wszyscy baniowicze będą bawić się w miejscu gdzie grali i grają rurę :D Taki jest właśnie obecnie target muzyki trance. Radio Eska, Ekwador i wiejskie dyskoteki.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Margo 03 sty 2010, 16:11

Zgadzam się z Sisiorem.. straciło to już swoją magię..
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez bAchoR 03 sty 2010, 17:38

No tak... ale kogo z trancerów moją jeszcze zapraszać ?

Icone'a ? - nie umie grać
Temple One ? - kto to taki ?
Sequntia - to samo ?
Ferry Tayle, Static Blue - nie wiem czy by sprzedali bilety na nich
można wymienić jeszcze pare literek, ale wiadomo o co chodzi.

Problem leży chyba bardziej w publice... A agencje boją się zaryzykować :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Stelmach 03 sty 2010, 18:09

Dla mnie kłopotu nie ma, choć niektórzy przesadnie koloryzują temat. Bieda jest coraz większa i chorują na nią głównie duże eventy, niemniej jednak był Fleming, Dave The Drummer, Askew to zamiast pojechać zamulaliście się w domach. Ogólnie w 2010 r. w Polsce będę jeździł tylko na przysłowiowe "banie" :D ; za granicę na rasowe imprezy z rasową muzyką.
Stelmach
Rave on!

Postprzez phantom 03 sty 2010, 18:34

bAchoR napisał(a):Icone'a ? - nie umie grać
Temple One ? - kto to taki ?
Sequntia - to samo ?
Ferry Tayle, Static Blue - nie wiem czy by sprzedali bilety na nich
można wymienić jeszcze pare literek, ale wiadomo o co chodzi.

Ode mnie: Orkidea, Solarstone czy M.I.K.E., a więc stara gwardia. Nie cisną żadnego podszytego big-rom tech house'em trance'u, czyli ciśnienie na nich w Polsce mniejsze, ale choć jednego z nich mogliby np. na GG zabukować.
phantom

Postprzez Tulipan aka Nexus 09 sty 2010, 11:01

trzeba wlasnei dlatego zreorganizowac swoj punkt widzenia imprez i odpuscic duze eventy na ktorych nic nowego juz sie nei wydarzy i zaczac wlasnie wjezdzac na mniejsze banie organizowane chociazby przez zacnych forumowiczow gdzie moze i nie ma jakis wielkich gwiazd (choc JOOF DtD to legendy) ale za to atmosfera i klimat robia genialne wspomnienia na cale zycie. Ja juz dawno odpuscilem te eventy a byl czas ze jezdzilem na parwie kazdy, i powiem ze duzo bardziej podoba mi sie opcja kilkudniowego popicia sobie po wystepie z Estivą, Kearneyem, Stevem Allenem czy Liamem Melly w jakims klubie na afterze czy w hotelu. Bania trwa nadal i nie ma co sie przejmowac biedotą dużych eventów gdzie bilety sa bardzo drogie i czesto cena nie jest adekwantna do poziomu muzyczno - organizacyjnego, do tego woda po 4 zlote i takie tam rozne zlotowki za toalete to juz wogole zdzierstwo. Zapraszamy na banie do Radomia gdzie dziewcząt bedzie pieknych f chuj i bania na calego z pedzocym setem Liama Melly :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy