Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Marco V, Lucca, Tomcraft, Angelo Mike, Poziom X, Nitrous Oxide
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Sound Definition @ Sosnowiec (23.01.2010)

Postprzez Sagi 12 sty 2010, 15:21

czy i tym razem boski andzelo zagra slynnego traffica ? http://www.dailymotion.pl/video/x8dlhh_angelo-mikepl_music z pewnoscia publika by sie ucieszyla ! przypuszczam ze wiekszosc publiki z tego filmika wlasnie pojdzie do sosnowca :twisted:
Sagi

Postprzez sector 12 sty 2010, 15:28

Prosze Cie Sagi! Czy TY masz jakis syndrom boskiego aneglo?
sector
the king of bongo!

Postprzez RomuS 12 sty 2010, 15:39

Hmm... A cóż mili państwo macie do Pana Jarka??
RomuS

Postprzez Sagi 12 sty 2010, 15:46

ok ok ziom mi podrzucil akurat taki filmik to co sie mial link nie marnowac w koncu promuje jedna z gwiazd tej biby no co, w kazdym razie chcialem tylko pokazac na czym ta biba bedzie polegac...zebranie paru roznych dj'ow znanych publice od dawna i pod nich grajaca, swiadczy tylko i wylacznie o tym jaki to bedzie rodzaj biby i kto sie tam zjawi, a jak ktos chce isc na siasie to siasia gra w inq za 10 razy mniej :D co do reklamy imprezy ja w kato wczoraj bedac tez nie widzialem zbytnio zadnych ulotek czy cos..inna sprawa czy potrzeba taka impreze reklamowac ? i tak sie info rozejdzie wsrod ludzi w koncu az tak wielu "eventow" na slasku nie ma :P

odpowiadajac na twoje pytanie hmm mam uczulenie na ludzi grajacych pod publike (lub pod dany trend) czyli ogolnie nie tylko andzelo to tyle pozdro :)
Sagi

Postprzez RomuS 12 sty 2010, 16:03

Bynajmniej nie bd Bronić tutaj Jarka. Facet jak napisał kilka postów wcześniej Sector ewoluował kilku krotnie. Co go wyróżnia moim zdaniem to jego undergroundowy styl... ktoś się zapyta wtf? (Audioriver -bardzo przyjemny set), ale co by nie napisać to ten człowiek potrafi jak nikt inny pociągnąć za sobą publikę nie swoim aliansem który niebawem i tak się zmieni, ale niekomercyjną muzyką i wydaje mi się że to go wyróżnia ale każdy będzie miał swoje gusta (może nie jestem zbyt obiektywny bo go dość dobrze znam, ale ostatnie lata pokazują, że On sam nie chce być wielbiony i pewnie dlatego doceniają go za granicą) eot.. Co do imprezy żeby nie robić off topu to racja naszych rodaków można za zdecydowanie mniejszą kasę posłuchać i po pierwszych informacjach o tej imprezie chciałem się wybrać jednak z czasem ta ochota mi odeszła. Tymczasem RomuS
RomuS

Postprzez sector 12 sty 2010, 16:29

Co do samego Angelo to moze i mial on swoje wzloty i upadki, ale nie mozna (przynajmniej mowie o sobie) powiedziec o nim, ze marny z niego DJ. Zawsze znalazlem w jego secie cos co mi sie podobalo, czy gral techno, czy house czy tez trance. Widzialem go pare razy, kilka razy rozmawialem i nie moge o nim powiedziec niczego zlego!. Oczywiscie sa gusta i gusciki, mozesz powiedziec, ze zmienia styl w zaleznosci od miejsca i, ze jest to zle, jednak z drugiej strony mozna popatrzec na to w ten sposob, ze wszedzie potrafi sie odnalezc. Mi to akurat odpowiada.

A to, ze kiedys gral Traffic, to nie robmy z niego vixiarza i jakiegos popierdolki bo prawda jest taka, ze pewnie polowa z nas w pewnym czasie jarala sie trafficiem nie przecietnie, tylko, ze teraz sie nikt nie przyznaje lub zmienil gust na tyle, ze smieje sie tylko z tego. Ja jak sobie o tym pomysle, to tez mi sie smiac chce z tych kawalkow, ktore sluchalem kiedys, jednak z biegiem czasu kazdy sie rozwija a i gust mu sie zmienia, czego przykladem jest Angelo.
Przy okazji, sam Traffic nie jest tez taki tragiczny, przeciez w chwili jego wyjscia robil naprawde duzy szal na parkietach czy nawet na listach przebojow. Na necie jest troche informacji o tym.

Co do samych eventow. Sagi Ty preferujesz male imprezy gdzie jest grupka swoich ludzi i ogolnie kazdy w klimacie i wie co sie dzieje. Zauwaz, ze sa tez mniej wybredni sluchacze i im odpowiada wiekszosc muzyki, ktora bedzie grana w Sosnowcu. I tak nie mozesz ich porownywac z typem kukuryn czy napakowanych pajacow z imprez w Poznaniu, Wroclawiu itp. bo zapewne bedzie ich mniej. Po pierwsze impreza jest znacznie mniej rozpromowana od chocby nawet TX a druga sprawa, to ze i te 'gwazdy' sa tez innego kalibru. Moze i Marco V sciaga vixie i innych typow z FTB ale Lucca, Sasia, Angelo juz napewno nie. Pozatym impreza na takiej duzej hali a impreza w klubie to 2 rozne rzeczy. Inne naglosnienie, klimat, wiecej ludzi. Nie mierz wszystkich swoja miarka!

Oczywiscie to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac. Masz inna opinie i tyle :) Nie mniej jednak nie rozumiem tego ciaglego jechania Jarka :?: :!:
sector
the king of bongo!

Postprzez JohnnyKnoxville 12 sty 2010, 16:46

Sagi napisał(a):czy i tym razem boski andzelo zagra slynnego traffica ? http://www.dailymotion.pl/video/x8dlhh_angelo-mikepl_music z pewnoscia publika by sie ucieszyla ! przypuszczam ze wiekszosc publiki z tego filmika wlasnie pojdzie do sosnowca :twisted:

Dobra bania Sagi co sie czepiasz :D heheh Jołk :P

Jeśli chodzi o Angela to jestem z Sagim, jak dla mnie jedyna rzecz która wyróżnia dja/producenta jest jego styl i wizja muzyki, gdy ktoś jednego roku gra co innego to co jest na topie, drugiego co innego co jest aktualnie na topie, a trzeciego jeszcze coś innego w ten sam sposób to jest dla mnie kolesiem pustym jak bańka mydlana i nie mającym własnego stylu, nie oferującym i reprezentującym sobą jak dla mnie nic..... I tu nie mają znaczenia umiejętności/technika, czy undergroundowość... To są tylko takie kontrargumenty, które wyciągane są żeby się jakoś bronić, bądź rzeczy którymi próbuje się zasłaniać swoją nieudolność....
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Sagi 12 sty 2010, 16:50

Ok co do Andzelo to po czesci mnie przekonaliscie (i ciesze sie w jaki sposob to zrobiliscie) i nie bede wiecej ciagnal tego tematu ja sam tez bawilem sie na jego secie na Soundtropolis 2004 bodajze (nawet cos z transu puscil co mozna bylo na ten czas nazwac sukcesem) i w sumie nie bylo zle (mialem wtedy znacznie mniejsze jednakze wymagania i wystarczylo ze ktos gral po prostu chodz troche transu bo kiedys uslyszec w ogole trans to byl szczyt marzen), mowie tylko ze po latach sluchania muzyki lubie chodzic na imprezy i na takich grajkow ktorzy: a) sa malo znani lub po prostu lokalni wrecz ale graja dobra muzyke nie patrzac na to co jest aktualnie w modzie b) uznane marki ktore pomimo zmiany trendow dalej robia swoje (z transu juz nie wiem kto taki pozostal, z psytransow jest jeszcze sporo takich kolesi ale z zwyklego ciezko mi kogos znalezc..o wiem moze dj Orkidea). Co do wielkosci wydarzenia nie wiem do konca o co ci chodzi..tzn ze jak cos jest wieksze to z zasady ma prawo tam leciec wiecej trendi rzeczy (tzn byc wiecej jakis wylansowanych grajkow) i powinno sie to przyjmowac za norme i za odpowiedni klimat? no u mnie niestety nie ma akceptacji na takie manewry (dlatego wole sie bawic na duzych psy imprezach poza PL lub ewentualnie w tym roku pojade na festiwal Malpi Gaj na polnocy kraju + ewentualnie Creamfields kiedys dawalo rade)

Co do postow na temat Traffic...sorry chlopaki ale tutaj nie da rady mnie do niczego przekonac to byl jeden z tych utworow ktore zabily trans..i nie chodzi o samo brzmienie ktore i tak jest rurowate (glowny motyw typowo wiksiarski w mojej opinii dla przykladu jak mozna zrobic dobry energetyczny imprezowy trans - Flight 643 / niby te utwory sa podobne ale wymowa calkiem inna/) lecz o cala otoczke tego utworu ze Tiesto chcial sie mocniej przylansowac w celu zgarniecia wiekszej ilosci ludzi i po prostu wpadl na banalny pomysl...a moze by tak zrobic fuzje wixy z transem ? dalo to genialny efekt nieprawdaz ? wystarczy zobaczyc jak potem jego kariera sie potoczyla i ile razy wygral w dj mag top 100
Sagi

Postprzez JohnnyKnoxville 12 sty 2010, 17:02

Sagi napisał(a):uznane marki ktore pomimo zmiany trendow dalej robia swoje (z transu juz nie wiem kto taki pozostal
Np John Askew... Poza nim to np też nie wiem.... W Trance to już dużo młodsi zawodnicy z następnych pokoleń zdążyli pozmieniać swoje style ze względu na modę np Tyas, o starych nie wspominając....
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Stelmach 12 sty 2010, 17:21

Na Wyspach jest masa i ogrom konkretnych DJ i nie jest to jedynie Askew, Kearney, Maguire i spółka, których doskonale znamy. Są psy, hard house, hard dance, hardcore, freeform, tech, i wiele innych gatunków. Niestety są to zbyt wymagające i zaawansowane klimaty jak na komercyjną polską publiczność, ukierunkowaną głównie na arminowo-pop'owe piosenki, ewentualnie Corstena, Sandera czy Ronskiego Speeda. Minie chyba wiek, żeby wykształcić w przeciętnym polskim słuchaczu elektroniki nowy gust i kierunek odbioru muzyki.
Stelmach
Rave on!

Postprzez yaper 12 sty 2010, 17:50

Mi akurat obecny Angelo odpowiada - progresywne nuty pokroju 'Poland Calling' to gwarancja jakości bez cienia tandety. A już to, że zmienia trend jak mu zawieje to mnie najzwyklej nie interesuje. Lubię faceta za to co gra, a nie za to jaki jest: jeśli przerzuci się na coś innego, co mi nie będzie pasować to go nie będę słuchał, proste. Na rynku jest tyle interesujących DJs mających w swoich playlistach zacny repertuar, że żal zawracać sobie głowę modnymi jak zawsze tematami: sprzedawczyków, honoru słuchacza kreującego się jako znafcę tematu i undergroudowca - darujcie sobie.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 12 sty 2010, 17:51

Sagi, nie od dzis wiadomo, ze czasami lokalny gosciu zagra 10x lepiej niz jakas wielka gwiazda. To jest wiadome nie od dzis akurat i oboje tym ameryki nie odkrylismy. Wiadomo, ze taka osoba sie bardziej przylozy do grania i staranniej dobierze traki a nie przyjdzie cwaniak, odbebni co ma zrobic i wyjdzie.

Sagi napisał(a):uznane marki ktore pomimo zmiany trendow dalej robia swoje (z transu juz nie wiem kto taki pozostal, z psytransow jest jeszcze sporo takich kolesi ale z zwyklego ciezko mi kogos znalezc..o wiem moze dj Orkidea

Ok Sagi, masz swoje wyobrazenie na ten temat. Zauwaz, ze raczej ciezko o kolesi, ktorzy po 10latach graja nadal to samo. Przeciez kazdy sie zmienia i tak jak pisalem gust ewoluuje, ze nie wspomne o samej muzyce, wiec troche ciezko, grac to samo mimo 'przeciwnosci losu'.

Tutaj zgodze sie z wami. Zarowno Askew jak i Orkidea dalej robia swoje i wydaje mi sie, ze graja praktycznie tak samo jak pare ladnych lat temu. Jednak nie to jest tutaj tematem.

Sagi napisał(a):Co do wielkosci wydarzenia nie wiem do konca o co ci chodzi..tzn ze jak cos jest wieksze to z zasady ma prawo tam leciec wiecej trendi rzeczy (tzn byc wiecej jakis wylansowanych grajkow) i powinno sie to przyjmowac za norme i za odpowiedni klimat?

NIE! CHodzi o to, ze wielkie eventy to nie jest to samo co w klubie. Wiadomo, ze wielkie eventy sa lepiej rozpromowane, wiecej szumu medialnego jest wlasnie o nich i tez dlatego pojawia sie tam wiecej przypadkowych ludzi niz w klubach. Pojawia sie tam wiecej wynalazkow niz na jakims klubowym party. Z reszta chodzilo mi o to, ze widze, ze masz wstret lekki do PL eventow, bo juz nie raz pisales 'czy nie szkoda wam kasy', 'nie lepiej' itp. Pisalem o tym, ze moze niektorzy wlasnie wola wieksze imprezy od ciasnych klubow. Poprostu rozni ludzie, rozne potrzeby a odnosnie tej imprezy w Sosnowcu chodzilo mi o to, ze ta impreza napewno bedzie napakowana mniej takimi wynalazkami typu vixa niz taka impreza w pokroju TX w Poznaniu, a to dlatego, ze impreza nie jest tak mocno naglosniona. Pozatym wystarczy zobaczyc, ze jak kogos nie ma w LU z pierwszych miejsc rankinku FTB to i publicznosc jest mniejsza. Widac, ze Ci wszycy vixiarze rozrozniaja jednak grajkow bo nie wiem czy pamietasz, ale jak w PL grala ikona muzyki trance Oakenfold (we Wroclawiu) to chetnych bylo na tyle malo, ze przeniesli impreze z Hali Ludowej do Klubu W-Z, co bylo totalnym zartem i policzkiem w twarz Oakenfolda (mimo tego, ze lata swojej najwiekszej swietnosci ma dawno za soba!).

Takze chodzi mi o to, zebys nie spisywal przed wczesnie kazdego duzego Polskiego evnetu tylko przez to, ze beda tam vixiarze, albo, ze DJ ktory gral kiedys, gdzies, zagral smieszny numer. Nie mow Hop! :) Chyba sam sie ze mna zgodzisz, ze czasami i na takim wiekim evencie mozna sie dobrze bawic bo DJ moze zaskoczyc czyms czego sie zupelnie nie spodziewales.
Ogolnie oczywiscie mowimy tutaj o imprezach Polskich bo przeciez oboje dobrze wiemy, bardzo dobrze z reszta pokazuje to Twoja relacja i filmik z Ozora, ze jest zupelnie inaczej niz u nas. Poprostu nam brakuje kumatych ludzi (czy tez sluchaczy kochajacych muzyke) a w zamian tego mamy az za duzo lokalnych gamoni, lanserow i innych pajacow, ktorzy chodza tylko po to na imprezy zeby sie pokazac, przylansowac i Bog wie co jeszcze.

Co do samego Traffica, to rowniez nie przepadam za nim, ale nie mozna zaprzeczyc, ze swego czasu robil furrore! A czy zabil trance? Tego nie wiem, ale slyszalem, ze Paul Van Dyk zabil Trance a nie Traffic :) Tak wiec wersji jest kilka. Pozatym zobacz, ze nadal sa starzy zawodnicy, ktorzy robia pozadny trance taki jaki robili kilka lat temu i nie sa tak podatni na jakies nowe smieszne elektro-pop-nurty. Tylko, ze o nich nie jest tak glosno, bo robia muzyke z pasja i z milosci do niej a nie dla mas, pieniedzy czy koxu, jak to obecnie jest :)

Znam Ciebie Johnny i wiem, jaki masz stosunek do DJa. Ze nie tylko oceniasz go jako DJa, ale takze jako osobe. Jednak nie do konca masz racje z Angelo. Nie zmienial sie on tak jak mowisz. Zauwaz, ze jakos nie gra minimalu, ktory teraz jest tak bardzo na topie! Ja pisalem, ze potrafi sie on dostosowac do imprezy i pocisnac cos w jej klimacie. Nawet John Askew grajac swoje sety nie graz gral house w swoich setach. O tym wiedziales? Ja jak to zobaczylem to zrobilem wielkie oczy a na ustach mialem jeszcze wieksze wtf?, ale nie zmienia to faktu, ze gra sietnie. To samo Jarek. Od czasu odejscia od muzyki trance troche mial wzloty i upadki, troche sie szewdal miedzy techno, tech housami ale czasem ewoluowal/znalazl 'to cos' i teraz wydaje sie, ze w koncu sie odnalazl w swojej muzyce i robi to co lubi a to przeciez najwazniejsze.

I, ze na koniec dodam 'i nie uwazam k.urwa, zeby naszym chlopakom brakowalo luzu! Rozumiesz? :D' hehe
sector
the king of bongo!

Postprzez KaSS 12 sty 2010, 18:10

Sagi, nie możesz od razu z góry pisać, że impreza do bani i w ogóle i w szczególe. Ja się cieszę, że w końcu gdzieś w pobliżu mnie zagra ktoś ciekawy typu Angelo Mike czy Tiddey ,a nie djSebastian z Poręby, bo niestety abym mogła posłuchać czegoś ambitniejszego niż dj z miejskiej mordowni muszę jeździć na eventy masowe póki co. Nie mam skończonych 18lat w końcu i nie wszędzie mogę wejść :)
Nie wiadomo też, czy będzie dużo vixy czy mało. Okaże się :) Ważne że wszyscy którzy pojadą z naszego Forum nie reprezentują tego typu kultury :D
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez Sagi 12 sty 2010, 18:40

KaSS napisał(a):Tiddey ,a nie djSebastian z Poręby

eh zartujesz prawda ? tzn widzisz jakas roznice miedzy nim a kimkolwiek pokroju jakiegos dj Bolka z jakies wiochy ? eh to tyle lat sie modlilo o to zeby na polskich eventach takie postacie jak Tiddey i jemu podobni wlasnie przestali sie pojawiac na polskich eventach bo grali kaszane i zawsze w pamieci zostana jako osoby promujace wixe wixe wixe rure manieczki itd a teraz czlowiek wbija na forum evibes ktore przeciez jest po czesci spadkobierca FMT i widzi post w stylu ze kto chce specjalnie na niego jechac... :wheelchair: jedno wielkie wtf..za stary jestem na to chyba zeby pojac :(
KaSS napisał(a):bo niestety abym mogła posłuchać czegoś ambitniejszego niż dj z miejskiej mordowni muszę jeździć na eventy masowe póki co. Nie mam skończonych 18lat w końcu i nie wszędzie mogę wejść :)

nie zebym byl jakis mega zawiedziony ale...to dlatego od ponad ile ? roku, dwoch? daje info o psybibach w inqbatorze z nadzieja ze jak np ktos lubi trans i jest z slaska to moze sprawdzi psytransy w kato..a inni moze wpadna na biby w wawie lub na polnocy kraju ?...a potem czyta sie takie cos...zrozumialbym jakbys napisala ze bylas i nie spodobalo ci sie (albo cie nie wpuscili a na pewno wpuszcza nigdy z tym problemow nie bylo tu nie ma selekcji!) na takiej imprezie ale nawet nie probojesz rozszerzyc swoich horyzontow :\ ino najlatwiejsza droga (ale z pewnoscia nie najtansza) to co jest podsuwane pod sam nos byle po prostu gdzies pojsc :/.. ah w ogole tyle juz napisalimy wszyscy ze ja juz nie mam sil pisac hehe za duzo tego wszystkiego a i przy okazji offtop sie robi wiec powiedzmy ze ja odpuszczam juz chociaz mozna by bylo pisac jeszcze i pisac :)

Hm Sector ja tam nie wiem kto byl pierwszy w morderstwie starego transu :P napisalem ze byl to jeden z sygnalow nadchodzacych zmian :). Co do eventow jasne zawsze mozna trafic na dobry set ja tylko mowie ze nie dalbym 100 zl na event na ktorym moze akurat ktos zagra dobrze 1 lub 2 sety a potem reszta pusci zamule lub rure + to ze mam solidne obawy co do publiki na takiej imprezie (wydaje mi sie ze bedzie zupelnie przypadkowa tak samo jak piszesz jak na TX i to bez wplywu na mniejsze dzialania marketingowe).
Ostatnio edytowano 12 sty 2010, 18:49 przez Sagi, łącznie edytowano 2 razy
Sagi

Postprzez drevni 12 sty 2010, 18:41

KaSS napisał(a):ktoś ciekawy typu (...) Tiddey

ŻE CO??? KaSS ja Cię błagam... Takie miłe dziewczę z Ciebie. Bez takich mi tu :)
drevni

Postprzez sector 12 sty 2010, 20:07

Sagi napisał(a):Co do eventow jasne zawsze mozna trafic na dobry set ja tylko mowie ze nie dalbym 100 zl na event na ktorym moze akurat ktos zagra dobrze 1 lub 2 sety a potem reszta pusci zamule lub rure

Oczywiscie, ze nie :) Ja mam ta samo. Nie mamy juz 20lat i trans nie zaczyna dopiero kwitnac w naszym kraju a i my nie jestesmy juz tak podjarani jak kiedys, dlatego jestesmy bardziej wybredni co do muzyki, co w sumie jest dobre :)

No i Sagi, kolego sympatyczny, zauwaz, ze nie kazdy lubi Psy Trensy. Ja lubie bardzo i sam dobrze wiesz, ze ostatnia impreza mi sie bardzo podobala w Krakowie, jednak nie kazdy odbiera to tak samo. Ja jesli keidys bede u was w Katowicach to napewno postaram sie odwiedzic ten wasz klubik :)

KaSS napisał(a):Ja się cieszę, że w końcu gdzieś w pobliżu mnie zagra ktoś ciekawy typu Angelo Mike czy Tiddey

Hola hola! Angelo to jedno, ale Tiddey? :lol: Przeciez swego czasu byl to jeden z glownych wodzirejow poznaniskiej rury :D Fakt faktem, ze teraz troche sie zmienil, ale... 'krzywd wyrzadzonych rodzinie sie nigdy nie zapomina' :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Sagi 12 sty 2010, 20:24

sector napisał(a):No i Sagi, kolego sympatyczny, zauwaz, ze nie kazdy lubi Psy Trensy.
Ja jesli keidys bede u was w Katowicach to napewno postaram sie odwiedzic ten wasz klubik :)

no dobrze dlatego tez napisalem ze chociaz mogli by sprobowac sie zjawic raz i zobaczyc z czym to sie je :) jak nie podpasi ok faktycznie lipa i trza szukac czegos innego (moze isc na drummy ? hm nie wiem jest pare opcji co tydzien lub dwa nawet o dziwo na slasku ze na upartego idzie cos znalezc co moze miec poziom i jest po taniosci)..no ale najpierw trza sprobowac :) tak przy okazji przypadkiem biba psy bedzie dzien przed sosnowcem :P ale jeszcze info nie wrzucilem bo myslalem ze to styro zrobi ;)
No no zapraszamy przy okazji jak juz w tym kato bedziesz i bedzie termin biby :P ;) to co cechuje biby psytrans to to ze po prostu tam na ogol nie ma czasu na nude i zamule wiec powinno sie mimo wszystko to podobac ludziom (dla mnie czasem jest wrecz za ostro a za malo czegos do hmm odplywania :P)
Sagi

Postprzez Sisiek 13 sty 2010, 22:40

Widze nieźle się prujecie o Angelo Mike. Byłem ostatnio na nim i zajebiście pocisnął dość mocno i stylowo. To tyle chciałem powiedzieć bo nie chce mi się czytać całych waszych płaczów :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 sty 2010, 22:51

ahhh Panowie szkoda ze nie było Was w Warszawie dobrych 5-6 lat temu jak w nieistniejacym juz niestety klubie Przestrzen Graffenberga cisnal pumpin techno, detroit i takie tam... to byly banie, bardzo lubie tego czlowieka i muzyke jaka gra zawsze swietnie bawie sie na jego setach i obojetnie czy gra to czy tamto zawsze udaje mu sie stworzyc unikalny klimat seta. a i nieraz na Bartycka z Diana wpadli zaafterkować :P dobra morda tyle Wam powiem
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez kamishi 14 sty 2010, 20:49

Informacje organizacyjne
W związku z dużym zainteresowaniem oraz zapytaniami o dostępność biletów grupowych (powyżej 5 osób) ze strony klubowiczów, Organizator umożliwia nabycie ich do dnia 20.01.2010. Bilety Grupowe dostępne są wyłącznie bezpośrednio u Organizatora w atrakcyjnych pakietach cenowych. Wszystkie osoby zainteresowane proszone są o kontakt pod numerem telefonu: 797187852.

Akcja promocyjna w Silesia City Center - włącz Bluetooth i zgarnij nagrody
Zainteresowanych zapraszamy na akcję promocyjną dotyczącą Sound Definition w Silesia City Center w Katowicach, która odbędzie się na terenie kina Cinema City w dniach 15.01.2010 - 17.01.2010. Zachęcamy do włączenia Bluetooth w swoim telefonie! Dla odwiedzających czekają hostessy oraz konkurs.

Bilety w dniu imprezy
Bilety wstępu na imprezę Sound Definition 2010 będzie można nabyć w dniu imprezy 23.01.2010 w kasach biletowych na terenie hali ExpoSilesia od godziny 15:30. Otwarcie bramek nastąpi od godziny 17:00. Rozpoczęcie imprezy od godziny 18:00.

Time Table:
18.00 TIMO HIGGS
19:00 POZIOM-X
20.00 SIASIA
21.00 ANGELO MIKE
22.00 DIANA D'ROUZE
23.00 TOMCRAFT
00.00 LUCCA
01.00 BLANK & JONES
02.00 MARCO V
03.00 NITROUS OXIDE
04.00 TIDDEY
05.00 INOX
http://SoundDefinition.pl/time-table.php

Catering
Podczas imprezy będzie wydzielona specjalna strefa cateringowa, w której dostępne będą posiłki, napoje oraz piwo.
Zgodnie z Ustawą o Bezpieczeństwie Imprez Masowych sprzedaż alkoholu odbywać się będzie wyłącznie w strefie cateringowej poza strefą imprezy. Catering znajdować się będzie wewnątrz hali. Hala jest ogrzewana. Strefa VIP posiadać będzie osobno wydzielony catering.

Menu VIP Catering:
1. Kanapki dekoracyjne (4 rodzaje)
- ze schabem pieczonym
- z serem pleśniowym
- z szynką konserwową
- z łososiem
2. Sałatki (2 rodzaje)
- Sałatka meksykańska (brzoskwinie, szynka konserwowa, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, fasolka czerwona konserwowa, majonez)
- Sałatka Gyros z kurczakiem (filet z kurczaka, kapusta pekińska, kukurydza konserwowa, ogórek konserwowy, cebulka konserwowa, przyprawa gyros, majonez, ketchup)
3. Napoje gorące
- Kawa rozpuszczalna
- Herbata Dilmah
4. Dodatki
- Śmietanka porcjowa
- Cytryna plasterki
5. Napoje zimne
- Woda mineralna niegazowana, gazowana Cisowianka, Coca cola lub Fanta
6. Deser
- Ciasto z masą kajmakową
- Szarlotka biszkoptowa
7. Owoce
- Banany
- Klementynka lub Mandarynka
8. Alkohol
- Whisky
- Wódki: Absolut, Finlandia, Smirnoff, żołądkowa gorzka
- Piwo butelkowe
9. Drinki bezalkoholowe
2 rodzaje
10. Danie gorące
Wieprzowina po burgundzku
Pieczywo

Bezpieczeństwo
Nad bezpieczeństwem imprezy czuwać będzie agencja ochrony Tandem oraz służba policji, która zagwarantuje uczestnikom bezpieczną zabawę. Parking dostępny na terenie Expo Silesia posiada 600 miejsc. Płatny, strzeżony przez patrole ochrony. Podczas imprezy czuwać także będzie opieka medyczna z Pogotowia Ratunkowego.
kamishi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy