A State of Trance 450, Wrocław, 10.04.2010

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: A State of Trance 450, Wrocław, 10.04.2010

Postprzez drevni 11 sty 2010, 22:53

yaper napisał(a):intryguje mnie ten event

A nie irytuje? :D
drevni

Postprzez Pływak 11 sty 2010, 23:48

pierwsza pula - 119 PLN dostępna od 14 stycznia godz. 20.00 (dla posiadaczy karty klubowicza od 12 stycznia)

Cena nie jest zła ale w ciemno za samego Armina bez poznania reszty LU to bym 50zł nie dał...

EDIT:

Znalezione na necie...
Line Up:
-Armin van Buuren
-Markus Schulz
-John O' Callaghan
-Nitrous Oxide
Pływak

Postprzez sector 12 sty 2010, 1:25

Szczerze mowiac na JOCa bym sie wybral, ale ze to asot to pewnie set bedzie odpowiedni dopasowany do calosci. Raczej postoje.
sector
the king of bongo!

Postprzez sector 14 sty 2010, 23:29

ftb.pl napisał(a):W obecnej chwili pozostało tylko 150 sztuk biletów dla posiadaczy kart i są one dostępne do wyprzedania w cenie 138zł.

W czwartek 21 stycznia o godzinie 20.00 rusza trzecia pula biletów, cena oraz ilośc nie jest jeszcze znana

Powiedzcie mi o co tutaj chodzi? Rok temu jak byl ASOT 400 pamietam sam, ze jak gral w Birmngham to bilety (nie dam sobie reki obciac) byly po 20f i to zadne tam pule. Poprostu 20 i juz! Tutaj pierwsza pula to 30f a to dopiero poczatek i nawet LU nie jest tak naprawde znany.

Nie dosc, ze u nas bieda az piszczy (finansowo) to ceny takie jakbysmy zarabiali 2x wiecej od UK. LOL! Udanej imprezy...
sector
the king of bongo!

Postprzez Sagi 14 sty 2010, 23:36

hehe małpi gaj z tego co pamietam w przedsprzedazy kosztowal 40 zl za...3 dni muzyki :D no ale armin tam to nie gral oj nie :( tez zycze udanej imprezy hehe
Sagi

Postprzez sector 15 sty 2010, 0:19

Moze nie porownujmy po raz kolejny imprez 'undergroundowego' psy-trance do imprezy (pop)'trance' w PL bo to nie ma najmniejszego sensu :P Dobrym porownaniem jest chocby nawet Audioriver i cena biletu :|
sector
the king of bongo!

Postprzez Sagi 15 sty 2010, 0:24

hm ok po prostu napisalem co mi weszlo do glowy na szybko :) ale fakt audioriver mniej wiecej tak samo sie prezentowal cenowo hehe tylko ze on tez z zalozen jest "undergroundowy" czy tam alternatywny :P chociaz wedlug mnie nie do konca taki w calosci jest ;)
Sagi

Postprzez sector 15 sty 2010, 1:05

Jasne, ze nie ale juz bardziej zblizony do tego ASOT. TO na dobra sprawe wystarczy porownac ceny biletow np. Mayday, CF itp gdzie lista artystow jest z 2,3x dluzsza niz tutaj. Co 'najsmieszniejsze' znana jest praktycznie od poczatku sprzedazy biletow :P
sector
the king of bongo!

Postprzez Sagi 15 sty 2010, 1:21

dokladnie no ale samo slowo ASOT robi swoje i nie trzeba nic wiecej dodawac wiec kto by sie tam przejmowal jakimis line upami czy innymi pierdolami :P
Sagi

Postprzez Alexandra 15 sty 2010, 11:31

wczoraj Armis podał artystów, ktorzy wystapia na tych zacnych eventach :P troszke tego tam bylo, ale nie wiadomo ktory z gosci wyląduje u nas w PL, bo na 5 eventow jest 5 roznych line-upow :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Kasper 16 sty 2010, 16:26

sector napisał(a):Powiedzcie mi o co tutaj chodzi? Rok temu jak byl ASOT 400 pamietam sam, ze jak gral w Birmngham to bilety (nie dam sobie reki obciac) byly po 20f i to zadne tam pule. Poprostu 20 i juz! Tutaj pierwsza pula to 30f a to dopiero poczatek i nawet LU nie jest tak naprawde znany.

Pule jak to pule, typowe dla polskich eventów... Żadko kiedy inaczej da się kupić bilet, ot tak... Co do ceny, to nie wiem przez kogo jest ona ustalana, lecz płatny bilet ma na celu ograniczenie do minimum natłoku przypadkowych ludzi kosztem tych, którzy są zainteresowani.

Co ciekawe o wprowadzeniu cen na bilety zabiegali sami fani. Podczas edycji 300, która odbywała się w dzień był wielki tłok a do tego sporo małych dzieci dla których żadna impreza muzyczna nie jest właściwym miejscem. Podczas ASOT 350 w klubie Noxx w Belgii, było również zbyt tłoczno a także sporo przypadkowych osób.

W tym roku po ogromnym sukcesie zeszłorocznej edycji. Armin przeniósł imprezę także za ocean, pokazując, że audycja łączy wielu ludzi z wszystkich zakątków świata. Jest to swego rodzaju ukłon do wszystkich fanów. U nas cały cykl obchodów dziewiecio lecia audycji się zakończy i spodziewane są czołowe nazwiska sceny trance (w tym popularniejszym wydaniu). Pełna lista nazwisk:

Arnej
Markus Schulz
Aly & fila
Sied van Riel
Simon Patterson
Menno de Jong
Alex MORPH
Cosmic Gate
W&W
John ‘O Callaghan
Ashley Wallbridge
Gareth Emery
Myon & Shane54
Nitrous Oxide
Rank1
Sean Tyas
Signum
Super8 & Tab
Blake Jarrell
Filo & Peri
Giuseppe Ottaviani
M.I.K.E./Push
DJ Eco

Zapewne należy spodziewać się Nitrous'a, ale mówi się także, że będzie Schulz i JoC... Tak jak napisała Ola, 5 imprez, 5 różnych line-up'ów. Nazwiska są takie, że wydanie pieniędzy nie jest topieniem kasy w błoto jak sugerują niektórzy. Można dostrzec nazwiska począwszy od wschodzących producentów jak Arnej, DJ Eco a kończąc na starych wygach sceny jak Push, Rank1, Schulz czy sam Armin. Ja bilety już mam bo akurat ja tego nie mógłbym przegapić
co jest raczej oczywiste i zapewne nikogo nie dziwi. Bardzo cieszy mnie szacunek jakim daży Armin polskich fanów organizując u nas tą imprezę, w jednym szeregu z takimi ważnymi miejscówkami dla kultury klubowej jak The Guverment w Toronto czy też Ballroom w Nowym Jorku. Zapowiada się godna impreza i może ktoś jeszcze z non-complainer'ów tego forum sie na nią wybierze.
Kasper

Postprzez Alexandra 16 sty 2010, 16:45

ja jade bankowo :)

Obrazek
Alexandra

Postprzez Kasper 16 sty 2010, 16:50

Alexandra napisał(a):ja jade bankowo :)

to spoko Ola :) bilet masz czy "będziesz miała"?
Kasper

Postprzez sector 16 sty 2010, 17:03

Kasper napisał(a):Można dostrzec nazwiska począwszy od wschodzących producentów jak Arnej, DJ Eco

Wg mnie nie powinno sie mieszac djow z producentami. Moze i w jakims tam swiatku Arnej jest gwiazda jednak jako dj to chyba nie za bardzo mu sie udaje odniesc sukces. Pokazal juz to (o ile sie nie myle) na beach party gdzie lecialy same konie a on rozkladal rece.

Kasper napisał(a):Co do ceny, to nie wiem przez kogo jest ona ustalana, lecz płatny bilet ma na celu ograniczenie do minimum natłoku przypadkowych ludzi kosztem tych, którzy są zainteresowani.

Swietna polityka :D Czemu nie sprzedac tych biletow za 300zl co bedzie mialo na celu ograniczenie biednych zainteresowanych ludzi a przyjda sami bogaci co wydadza duzo kasy przy barze :D Przeciez to jest poprostu glupie!

Nie zdziwie sie jak sie pojawi Schulz i John bo oni sa jakby nie bylo lubiani w PL czy na FTB, wiec pewnie tak. Nitrus dobrze jakby zagral gdzie indziej bo po pierwsze to by bylo lepsze dla niego i lepiej dla samych polakow, ktorzy pewnie moga go uslyszec za o wiele nizsza cene w jakis polskich klubach. Fajnie jakby przyjechal MIKE czy Patterson! Wtedy moglbym sobie pluc w brode, ze nie kupilem biletu w pierwszej puli, jednak jak bedzie to sie zobaczy.

W wolnej chwili zobacze ile kosztuja bilety na edycje w innych krajach! :)
sector
the king of bongo!

Postprzez Alexandra 16 sty 2010, 17:12

Kasper napisał(a):
Alexandra napisał(a):ja jade bankowo :)

to spoko Ola :) bilet masz czy "będziesz miała"?

nic jeszcze nie wiem, ale co tam :) wazne, ze jade :D

Obrazek
Alexandra

Postprzez sector 16 sty 2010, 17:47

Alexandra napisał(a):nic jeszcze nie wiem, ale co tam :) wazne, ze jade :D

jakbym mial tak jak Ty to bym tez pojechal :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Kasper 16 sty 2010, 19:22

sector napisał(a):Swietna polityka :D Czemu nie sprzedac tych biletow za 300zl co bedzie mialo na celu ograniczenie biednych zainteresowanych ludzi a przyjda sami bogaci co wydadza duzo kasy przy barze :D Przeciez to jest poprostu glupie!

Co Ty gadasz? Pleciesz co chcesz, nie zważając uwagi na fakty. Polityka jest taka a nie inna aby jak już napisałem potencjalny uczestnik nie musiał bawić się w towarzystwie dzieci czy też kompletnie nie zainteresowanych ludzi. Cena jest i tak minimalna jak za taki line-up. Cena na Słowacji jest porównywalna bo coś około 30 euro. Z resztą ja mówię o organizacji imprezy okiem Armina a Ty MSM Events.
Kasper

Postprzez Sisiek 17 sty 2010, 11:34

Kasper napisał(a):Nazwiska są takie, że wydanie pieniędzy nie jest topieniem kasy w błoto jak sugerują niektórzy.

To chyba nie masz na co pieniędzy wydawać :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez p3ps1 17 sty 2010, 11:50

Imprezę praktycznie mam pod domem 20 min spacerkiem pod hale .. wiec z braku innych ciekawszych imprez wybiorę się licze po cichu na Arneja i Gareth Emery-go, o Push-u to raczej można pomarzyć ;)
Obrazek
p3ps1

Postprzez Technik303 17 sty 2010, 13:33

Fajny line-up i co każdy zagra po 30 min ? ;)
To k****a :lol:
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy