yaper napisał(a):intryguje mnie ten event
A nie irytuje?
yaper napisał(a):intryguje mnie ten event
pierwsza pula - 119 PLN dostępna od 14 stycznia godz. 20.00 (dla posiadaczy karty klubowicza od 12 stycznia)
ftb.pl napisał(a):W obecnej chwili pozostało tylko 150 sztuk biletów dla posiadaczy kart i są one dostępne do wyprzedania w cenie 138zł.
W czwartek 21 stycznia o godzinie 20.00 rusza trzecia pula biletów, cena oraz ilośc nie jest jeszcze znana

sector napisał(a):Powiedzcie mi o co tutaj chodzi? Rok temu jak byl ASOT 400 pamietam sam, ze jak gral w Birmngham to bilety (nie dam sobie reki obciac) byly po 20f i to zadne tam pule. Poprostu 20 i juz! Tutaj pierwsza pula to 30f a to dopiero poczatek i nawet LU nie jest tak naprawde znany.

Alexandra napisał(a):ja jade bankowo
Kasper napisał(a):Można dostrzec nazwiska począwszy od wschodzących producentów jak Arnej, DJ Eco
Kasper napisał(a):Co do ceny, to nie wiem przez kogo jest ona ustalana, lecz płatny bilet ma na celu ograniczenie do minimum natłoku przypadkowych ludzi kosztem tych, którzy są zainteresowani.
Kasper napisał(a):Alexandra napisał(a):ja jade bankowo
to spoko Olabilet masz czy "będziesz miała"?

Alexandra napisał(a):nic jeszcze nie wiem, ale co tamwazne, ze jade
sector napisał(a):Swietna politykaCzemu nie sprzedac tych biletow za 300zl co bedzie mialo na celu ograniczenie biednych zainteresowanych ludzi a przyjda sami bogaci co wydadza duzo kasy przy barze
Przeciez to jest poprostu glupie!
Kasper napisał(a):Nazwiska są takie, że wydanie pieniędzy nie jest topieniem kasy w błoto jak sugerują niektórzy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości