GlobalTrance Euphoria

czyli Zjazd Klubu Sportowego "Tęcza" i Spółdzielni Cukierniczej "Omka"
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: GlobalTrance Euphoria

Postprzez bts 26 sty 2011, 19:42

Stelmach napisał(a):...Wiadomo co się może zdarzyć przy zetknięciu oliwy z ogniem w postaci towarzystwa Konciala, Jumy, Gumka i Siwego :D...

Tym bardziej, że znając życie, chłopaki zaczną before w czwartek wieczorem na rogu klonowa/topiel :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez koncial 26 sty 2011, 22:53

Ja sie juz w pracy rozpędzam we czwartek ;D
koncial

Postprzez Tulipan aka Nexus 27 sty 2011, 1:49

wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie :) opcja jest tego typu ze ja Sisior i Bts przyjedziemy pewnie w sobote po poludniu do was poniewaz jestemy spragnieni rasowego warszawskiego techno i imprezy stay hard vol4 w piatek w warszawie. Wybór trudny i jutro odbedzie sie nadzwyczajne zebranie prezesów spółdzieli cukierniczej "Omka" w celu przedyskutowania pewnych spraw i ustalenia planu :) ja zaczynam urlop w poniedzialek weekend mam wolny wiec moge posiedziec w lodzi az do poniedzialku :) zobaczymy jak to wyjdzie damy znac jutro :)

no posluchajcie sami czy mozna tak piekne techno odpuscic sobie ?? :) oto set jednego z wyjadaczy ktory bedzie trząsł klubem w piatek :)

http://wyslijto.pl/files/pre_download/xxr8x6broy

drugs dirty dancing and pounding techno music \o/ ----> jest tam ten kawalek z tym wokalem \o/

bardzo dobry set w ktorym nie brakuje zakwaszonych dzwieków Rolanda 303 :D Stelmach polecam ci szczególnie bo ty lubisz takie techno !!
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Juma 27 sty 2011, 9:37

yyyyyy kochani kochani, to moze jakas mala lista obecnosci ?

Ekipa parafialna edynbursko-gornoslasko-glogowska przyjedzie do miasta Lodzi gdzie nawet chodzenie psom szkodzi JUZ W PIATEK w godzinach wieczornych jadac z zawrotna predkoscia w rytm zakwaszonych dzwiekow Rolanda TB-303. Bedziemy uwazac na fotoradary i "jeb** Gostyn".

Lista Obecnosci:
- Stelmach
- Koncial
- Lysy
- Gumek
- Juma +2
- Siwy
- Rado ( moze sie uda wygospodarowac miejsce dla Ciebie )
- Nexus
- Sisiek
- Bts
.... to be continued mam nadzieje
Juma

Postprzez Stelmach 27 sty 2011, 10:35

Dopisać należy:
- Przemek (kolega Łysego i uczestnik wyjazdu na Luminosity 2009 do Holandii, wytrawny baniowicz i znawca trunków)
- Krzysztof (łódzki koneser płatnego seksu, twórca tekstu: "pchałem ją jak wózek w hipermarkecie")
- Zuzanna Pawłowska (dobrze nam znana z ostatniej imprezy w Lodzi z dedykacjami dla Lysego)
- spodziewna ekipa łódzkich kolegów Przemka i Lysego na sobotę w sile 5 pijanych mord
- Michał (kolega Radka) + być może jeszcze jeden przedstawiciel patologii z Siewierza
- Marta ??? (moja koleżanka z imprezy z Torpexem)

...razem nawet 22 osoby :D nie wiem tylko gdzie to towarzystwo się zmieści u mnie w domu

Co ze Stefanem aka Paweł S.? Żal by go nie zaprosić a gości obecnie w Wa-wie. Będę z nim dziś się kontaktować.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Rado 27 sty 2011, 11:45

Michała niestety dopadło brutalne sito rzeczywistości i go nie będzie ale postaram się godnie go zastąpić, szykuje się gruby weekend :twisted:
Obrazek
Rado

Postprzez Tulipan aka Nexus 27 sty 2011, 15:02

Juma napisał(a):W PIATEK w godzinach wieczornych jadac z zawrotna predkoscia w rytm zakwaszonych dzwiekow Rolanda TB-303

leże i płacze ze śmiechu :D

alez ta bania sie nakreca :) ludzie przyjezdzaja ze szkocji i z całej polski na chlanie do oporu i potańcówke przy wymarłej muzyce w podrzednym klubie aresztowanego piewcy dopalaczy :) brawo heheh

aha rozmawialem wlasnie na facebook z kolega Sebastianem W i prosil by przesłać mu liste imion i nazwisk osob wchodzących na impreze, to wtedy wejscie jest za 5 zl jak ktos jeszcze mi tu bedzie krzyczał ze za drogo to natre śniegiem i to nie byle jakim bo żóltym !!

jak cos to na priv dajcie mi te nazwiska to ja mu wysle, Wasze juz znam chodzi mi glownie o te osoby z otoczenia łódzkiej patologii co beda na biforze

:D Ne Ne Ne Ne Nexiu !!

rewelacyjny tekst Peterhola w shoutbox :) nowy uzytkownik napisal ze zalgowal sie tu by sciagnac czasem troche muzy najlepiej proggresive house np eelke klejn :) na co Piotr mu odpisal :)

ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez MarVanJush 27 sty 2011, 15:33

Wszystko wskazuję na to że uda mi się wyrwać do Łodzi ale będę dopiero w sobotę po 19 :)
:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Postprzez Stelmach 27 sty 2011, 15:50

Brawa dla Mariusza :D Jak widzicie dla chcącego nic trudnego! Pamiętaj tylko Mariuszu o czymś do spania (np. śpiwór, materac). Mam do dyspozycji tylko 4 łóżka a chętnych 5 razy więcej. Pół biedy jak dziewczyny przemieszają się z facetami to będzie fajnie, gorzej jak 5 facetów wyląduje razem w jednym łóżku :D
Oficjalnie potwierdzam też adres bani: Łódź, ul. Żeligowskiego 43A :twisted: Niech moc będzie z Wami, jak to mówił DJ Kriss.
Stelmach
Rave on!

Postprzez koncial 27 sty 2011, 22:53

jak podzielimy to na 4 to kazdy sie zmieści i będzie gites majonez, a jutro o tej porze (około 23) na bocznicy w Łodzi Fabrycznej podjedzie poczwórna BIPa z Lokiem SP 32 + EN 57 do tego specjalne dla Sisiora Wagon Bonanza przerobiony na WARSa ala Loża Prezesowska a wszystko oznaczone jao skład specjalny InterRegio "Wypierdalać" PKP obiecało ze na tę specjalna okoliczność odsnierzy tory ;D. Cóż ja kochani moge powiedzieć jak nie to ze możemy zastarować ;D Zaczeło sie wielkie odlicznie do startu pierwszej polskiej rakiety kosmicznej "Wodka 40" z przystanku Łoodstok - Cel wyjebąc na orbite po pełnej qrwie i wrócic... ;D. Własnie dzownił do mnie Prezes "Nexas" i już wsio jest ograne on juz czeka na dworcu zeby złapać ten InterRegio co jutro o 21.31 z Wawy odlatuje xD Stelmach juz 31 razy dzwonił i dopinał ostatnie szczegóły :D
koncial

Postprzez Tulipan aka Nexus 27 sty 2011, 22:55

i zagadka wyjazdu !!

JAK NA IMIE I NAZWISKO MA SIWY !!??
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Juma 27 sty 2011, 23:05

ja wiem, ja wiem! - czy to znaczy ze wygralem flaszke ZA DARMO !?
Ostatnio edytowano 27 sty 2011, 23:25 przez Juma, łącznie edytowano 1 raz
Juma

Postprzez koncial 27 sty 2011, 23:25

odpowiedź w poniedziałek rano ;D
koncial

Postprzez Stelmach 28 sty 2011, 8:29

koncial napisał(a):jak podzielimy to na 4 to kazdy sie zmieści i będzie gites majonez

W myśl staropolskiego przysłowia: "Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek" :D

Wczoraj wieczorem dotarły do mnie bardzo pomyślne wieści z Warszawy, jak również informacja o wielkiej wyprzedaży na stoisku cukierniczym w Centrum Handlowym "Hubert" :D Dziś o 17 wychodzę z roboty i ze wszystkimi będę się kontaktować. Do zobaczenia w Łodzi!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 28 sty 2011, 10:55

No dobra ostatnie umycie sie pierwotne i ide do roboty a o 21 zaczynam urlop prosze panstwa i jade do Łodzi gdzie odbedzie sie historyczne spotkanie forumowej braci ktore zapisze sie wielkimi literami na kanwie historii baniowych spotkań.

21:30 na zachodnim wsiadam w pociag prowadzony przez Prezesa Sisiora zaopatrzonego w duzo pysznych wypieków a takze sporo alkoholu i przy dzwiekach Rolanda 303 wyjezdzamy na Łódź :D

Dozobaczenia \o/
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez peterhol9 28 sty 2011, 11:36

:D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Rado 28 sty 2011, 14:54

Ja również mam już zarezerwowaną lożę prezesowską w wagonie Intercity, powoli wyruszam i będę podróżował w rytmie 140 i więcej BPM, do zobaczenia wieczorem! :)
Obrazek
Rado

Postprzez Sisiek 28 sty 2011, 16:51

I czym się tu wszyscy podniecacie :D Znowu wszyscy się naćpają i najebią i pokażą gołą dupę :D Nikt nic nie będzie pamiętać jedynie na zdjęciach będzie wiadomo co się tam wydarzyło :D Na imprezę nikt nie dojdzie i tak skończy się wyprawa :D

Ja już po robocie i ogarniam kły :D Z Nexusem przeprowadzimy szybki remont torów kolejowych i w ekspresowym tempie dojedzimy do Łodzi. Cukiernia Omka uruchomiła rezerwy budżetowe więc nie zabraknie przepysznych wypieków :) Napasiemy się i będziemy biesiadować aż do wtorku :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 30 sty 2011, 15:20

Byłem, najebałem się, wróciłem. Nie wiem po co, przecież to samo mogłem zrobić nie wychodząc z domu.

A Koncial to w ogóle grał wczoraj? :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez MarVanJush 31 sty 2011, 2:12

bts napisał(a):Byłem, najebałem się, wróciłem. Nie wiem po co, przecież to samo mogłem zrobić nie wychodząc z domu.

+1
I co tu więcej pisać, Łódź gości na bogato :D

Fotki ode mnie 306MB ok. 240zdjęć

http://www.filesonic.com/file/70700655/ ... 1.2011.rar

lub

http://www.duckload.com/download/254422 ... 1.2011.rar

:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy