Stelmach napisał(a):...Wiadomo co się może zdarzyć przy zetknięciu oliwy z ogniem w postaci towarzystwa Konciala, Jumy, Gumka i Siwego...
Tym bardziej, że znając życie, chłopaki zaczną before w czwartek wieczorem na rogu klonowa/topiel
Stelmach napisał(a):...Wiadomo co się może zdarzyć przy zetknięciu oliwy z ogniem w postaci towarzystwa Konciala, Jumy, Gumka i Siwego...
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DJuma napisał(a):W PIATEK w godzinach wieczornych jadac z zawrotna predkoscia w rytm zakwaszonych dzwiekow Rolanda TB-303
ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dkoncial napisał(a):jak podzielimy to na 4 to kazdy sie zmieści i będzie gites majonez
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
bts napisał(a):Byłem, najebałem się, wróciłem. Nie wiem po co, przecież to samo mogłem zrobić nie wychodząc z domu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości