BecameOne napisał(a):Moim zdaniem nie dziwne. Nie wiem jakim sposobem, ale Kris ma taką polityke, że można mu tylko zazdrościć. Na początku ustawił się na wixe żeby kase złapać, później zaczyna trzaskać dobre gwiazdy trance/house żeby przyciągnąć ogarniętych, a teraz przemyca techno, żeby przyciągnąć tych którzy nadal twierdzą że na sunrise tylko wixa. Zastanawiam się kiedy to będzie event na więcej scen niż dwie i dojdą techy, a później możesz jeszcze d'n'b/dubstep i hs/hc.
Technik303 napisał(a):Ja i tak obstaje przy Tunnelu ! Ciekawe co w tym rokuTo tyle ponarzekań na mega wypas qrcze Sunrise !!
Jak tam ocieranie się o karki spocone, miśków bez koszulek ?
BecameOne napisał(a):Technik303 napisał(a):Ja i tak obstaje przy Tunnelu ! Ciekawe co w tym rokuTo tyle ponarzekań na mega wypas qrcze Sunrise !!
Jak tam ocieranie się o karki spocone, miśków bez koszulek ?
Nie mogę sobie darować i skomentuje.
Wiedz że nigdy nie byłem na sunrise, nie jestem zwolennikiem tej imprezy, w ogóle nie ciągnie mnie żeby tam jechać. Kto chce to jedzie dla LU, jego zdanie. Nie zabraniam i nie odradzam.
Ale to co Ty napisałeś ... Konkretnie ... Bo coś mi się zdaje że byliśmy na 2 różnych Electrocity. Z tego co ja widziałem, to była tam masa karków + lateksy + wixa która przyjechała, bo to właśnie było ( jak to ładnie zostało przez Ciebie ujęte ) 'mega wypas' Electrocity. W mych oczach Electrocity ukształtował się jako event dla wieśniactwa i buractwa, bo większość właśnie takich ludzi tam widziałem. Nie miałem zamiaru się dopychać do sceny. W sumie gówno mnie tam ludzie obchodzili wokół bo przyjechałem dla konkretnego artysty i byłe zadowolny po występie. Ale porównując najlepszy moment z EC a najlepszy moment na CF, wygra bezapalcyjnie CF, na którym nie było aż tak wielu osób, ale był taki klimat... nie da się opisać...
P.S. Najwięcej wixy na FWM było.
Technik303 napisał(a):Czego nie mogę powiedzieć o MDT - oklepani artyści co grywają co 3-4 miechy w Polsce !!
Sagi napisał(a):polecam chodzic na festiwale psytransowetam buractwa ni ma....

Infrared napisał(a):Sagi napisał(a):polecam chodzic na festiwale psytransowetam buractwa ni ma....
za to dużo lsda moze nawet mj z lsd
nawet jakby mi zapłacili w zyciu nie pojade na ten shit. Nawet jakby tam sam R. Hawtin przyjechał.
Zreszta minęło mi ciśnienie na masówki. wole małe ciasne kluby i kumatych ludzi.
Optik napisał(a):ale na tjesto w hali było fajnie co nie ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości