Eastern Connection @ Stadion Mosir, Parczew

08.08.09
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Eastern Connection @ Stadion Mosir, Parczew

Postprzez JohnnyKnoxville 11 sie 2009, 21:30

Stelmach napisał(a):Bania w basenie - Nexus, Jimmy, BTS i Marcin.
Akurat tutaj na zdjęciu to Graham aka Sly One, reszta Łukaszku jak najbardziej już sie zgadza :P Ten basen to było coś pięknego \o/ Ja tak wogóle to kocham baseny i rozmaite aquaparki, jak wejde do takiego miejsca to dosłownie trace orientacje i nie wiem co mam ze szczęścia robić i gdzie iść :D Głupieje :P

Ps
Ja swoją relacje napisze ze swojego kompa jak go w końcu zrobie, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu :P Jednak z kompem to jest jak z domem.... Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej i ja teraz jakoś czuje podobnie i tesknie juz za moimi dyskami, ramami, programami i całą tą maszyną... :P
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez lysyy31 11 sie 2009, 22:44

kilka fotek :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dobra bania nie jest zła :) - jutro upne foty na serwer.
lysyy31

Postprzez peterhol9 12 sie 2009, 10:41

ogólnie to mi sie podobało. No może poza drugim dniem, gdzie wszystko mnie bolało i czułem się jakiś przygaszony i ogólnie takie tam :D Organizacja nie zawiodła, choć myślałem, że chłopaki nie wyrobią się z czasem. Spóźnienie lekkie w było w rozpoczęciu, ale i tak nie popsuło to efektu finalnego imprezy. Szkoda tyl;ko, że nie pamiętam co dokłądnie leciało, bo po wypitym w ciągu dnia 1 jogurcie marki Milko, dwoma rogalikami marki piekarnia Parczew (?), kilkoma kanapkami i wódką, straciłem połączenie z rzeczywistością. Pamiętam jakieś przebłyski że latałem i bawiłem się po scenie, potem szliśmy do Zacisza, coś tam pierdoliłem o filozofii i polskiej szarej rzeczywistości ze Sly One'm. W zaciszu z kolei ktoś zarzucił mi whiskey i o 3.00 urwał mi się film doszczętnie. Pamiętam jeszcze że o 5.00, gdy w klubie nikogo już nie było ktoś mnie obudził i pojechaliśmy do Marcina :D Szkoda mi tej muzyki, która leciała, przy której się bawiłem, ale nad której nie poświęcałem zbytniej uwagi co do rozkminy jakie wałki leciały. Drugi dzień to ja wspomniałem.

Liczę jednak, że następna impreza powstanie z ramienia Rafała i Marcina niedługi i to aby tradycji stało sioę za dość, w Lublinie :D Sekniu wszystkim, Od Marcinów przez Nexusy do Stalmacha i stay tuned :D :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez pressya 12 sie 2009, 12:19

widzę ,że bania niezła była :) jak zwykle forumowicze dali rade ;)) mam nadzieje , że na następną bibę już dojadę ;)
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Stelmach 12 sie 2009, 20:52

Nie martw się Natalio, kolejna okazja na porządne baniowanie już 18 września w G2, gdzie jak zwykle czeka nas gruby balet w doborowym towarzystwie :D Pompa będzie tak jak ostatnio, a line'up...nie chcę tu publicznie zdradzać, sprawi że coniektórzy odelcą z Klonowej/Topiel w kosmos na inną planetę lub utoną w łzach na kokosowej plaży nad radomskim zalewem przy zachodzie słońca (niedawno zrobił to Sisiek więc opowie Wam jak było) 8-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Margo 13 sie 2009, 17:08

gratuluje udanej imprezy ! szkoda, że nie mogłam się zjawić ale niestety wtedy spędzałam czas nad naszym PL morzem. Z opowieści, fotek, video widać że impreza gruba! :)
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Fuji 13 sie 2009, 20:30

Nareszcie udalo mi sie wysepic link forum od Johnnego.
Korzystajac z okazji dorzuce swoje trzy grosze.
Wielkie dzieki za ten weekend. Marcin, Rafal Pieknie bylo :] Az slow mi brak. Pod wzgedem organizacji impreza byla trudna, ale podolaliscie. Gratuluje.
Wszystkim baniowiczom ktorzy dotrzymywali mi towarzystwa w Rudnie rowniez bardzo dziekuje, gdyby nie wasze intealektualne dysputy w kuchennych kuluarach nigdy nie poznalabym prawdy o wyzszosci Tyskiego nad Carlsbergiem.

Byly co prawda pewne niedociagniecia. Nikt mnie o after, after party nie uprzedzil i sie nie przygotowalam, zabraklo ibupromu, dmuchanych zwierzat, juz nie mowiac o tym, ze o piwo bylo latwiej niz o kromke chleba. Gdyby nie mama Marcina i jej barszczowe remedium na skacowane glowy, az strach pomyslec.
Nie obylo sie tez bez drobnych strat: moje zmaldeformowane chlorem ciuchy, troche szkla od szlachetnych trunkow ktore wyczesywalam poniedzialkowym popoludniem z podworkowej morawy, wzmacniacz ktory nipodolal i polegl haniebnie, o stratach moralno-etycznych juz nie wspomne ;]

Suma sumarum warto bylo turlac sie te 500 km. Czekam na rematch w przyszlym roku.
Pozdrawiam Agnieszka
Fuji

Postprzez sector 13 sie 2009, 21:06

Milo widziec, ze sa jeszcze dziewczyny, ktore widzac to co sie dzieje przy zjezdzie bydla i cwaniactwa nie uciekaja a wrecz przeciwnie, maja ochote na wiecej :- D Tym samym, korzystając z okazji witamy na forum Agnieszke! :titzplz:
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 sie 2009, 21:20

ooo milo ze jestes Aga bez Ciebie i Twojego afteru ten wyjazd nie bylby taki sam :)

Lysy dawaj foty z G2 !! Prosze...
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 14 sie 2009, 15:51

sector napisał(a):Milo widziec, ze sa jeszcze dziewczyny, ktore widzac to co sie dzieje przy zjezdzie bydla i cwaniactwa nie uciekaja a wrecz przeciwnie, maja ochote na wiecej...

Taaa, ze świecą takich szukać. Fajnie Agnieszko, że do nas zajrzałaś ;)
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez peterhol9 14 sie 2009, 21:52

jak człowiek jest głupi..Ja dopiero po 6 browarach doceniam takie imprezy jak ta. U mnie właśnie skończyły się piątkowe folklory.. 500 kapel, mnóstwo ludzi , a 99% z nich to piętnastki i szesnastki, które nie mogą nigdzie wyjść jak na słuchanie zespołów regionalnych. Mój zasrany Tomaszów jest monotematyczny i potrzeba mu właśnie takich imprez jak ta w Parczewie (a Parczew jest wielkościowo identyczny jak TL). Właście takich, żeby te 16 pokręciły tyłeczkami przy zwiewnych, energicznych rytmach.
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez JohnnyKnoxville 15 mar 2010, 22:45

Krótki filmik z bani....
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez bAchoR 16 mar 2010, 10:55

Steve Allen ! \o/ Johny, popijemy ?

Zawsze Parczew mi się kojarzy z czymś parszywym.

A to nie jest ta impreza gdzie Jorn, Kandi i Tayle :/ ? :(
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 16 mar 2010, 11:07

Przeciez to jest ta impreza co Johny organizowal.
sector
the king of bongo!

Postprzez Carlanika 29 cze 2010, 11:38

'będzie coś w tym roku?
Obrazek
Carlanika

Postprzez Rado 29 cze 2010, 11:46

Będzie, będzie :D Johny ruszaj z tematem ;)
Obrazek
Rado

Postprzez Stelmach 29 cze 2010, 13:15

Pamiętam jak na pierwszym występie Tiesto we Wrocku zjawiło się jakieś 50 ludzi z forum! Wszyscy jakoś mieli czas, pieniądze i nie byli styrani robotą :mrgreen: Mam nadzieję że w końcu uda się zebrać jakiś konkretny skład forumowiczów, a nie tylko naszą stałą ekipę :D Co się działo rok temu pisać nie będę bo wystarczy spojrzeć na fotki, jak się uda to będzie solidna poprawka kabaretów i popeliny Anno Domini 2010. Jak chłopaki wrócą z Holandii to omówimy szczegóły działania.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Carlanika 30 cze 2010, 9:34

Rado napisał(a):Będzie, będzie :D Johny ruszaj z tematem ;)

a kiedy jakies info? zabrałabym kilka osób z Siedlec ;)
Obrazek
Carlanika

Postprzez Tulipan aka Nexus 30 cze 2010, 17:30

Droga forumowiczko :) milo Nam ze wogole pieknie tu sie udzielasz i wydaje mi sie ze na dniach powinno byc jakies info niestety telefon Johnnego milczy ale mysle ze mozesz smialo powiedziec swoim znajomym aby wpadali na pełnej na Parczew 31 lipca :) oczywiscie tym bardziej bedzie milej jesli beda to mile i urocze kolezanki których jak na lekarstwo na forumowych imprezach :(
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 30 cze 2010, 18:01

Tym razem nie zawiode, chyba, ze wiadomo imieniny cioci!
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy