Planet Of Angels - Hala Arena/Łódź - 07.11.2009

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Planet Of Angels - Hala Arena/Łódź - 07.11.2009

Postprzez Alexandra 26 paź 2009, 18:53

ale wypróznionego i wylajtowanego pieseczka juz nie ma, więc to nie bedzie to samo :(
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Stelmach 26 paź 2009, 18:58

Biedactwo ztraciło życie rok temu pod kołami samochodu... no i następnego się nie doczekałem.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 26 paź 2009, 21:13

Stelmach napisał(a):Biedactwo ztraciło życie rok temu pod kołami samochodu... no i następnego się nie doczekałem.

To było samobójstwo bo biedaczysko nie mógł znieść psychicznie tego co zobaczył podczas pamiętnego befora & aftera :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Enters 27 paź 2009, 12:32

Rado napisał(a):wybiera się ktoś w ogóle na tą imprezę :?: 8-)

Ja zjawiam się obowiązkowo z Globalową ekipa ;) Na pewno opijemy jakieś trunki przed halą koło 18-20 ;)
aka kaziemierz | GT FTW!
Enters

Postprzez ant 28 paź 2009, 0:27

jakby ktoś zachorował i miał zmarnować bilet to ja chetnie sie nim zaopiekuje :D
ant

Postprzez Tulipan aka Nexus 28 paź 2009, 2:01

ja to omijam z daleka :P widzimy sie na mejdej a pozniej na flemingu a pozniej mam nadzieje na halliwellu o ile dojdzie do skutku wogole...
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 06 lis 2009, 10:10

W sobotę będę dostępny od okolo 16-17 wiec dzwonić do mnie proszę to zorganizuję odbiory. Mocno zakrapiany before i dalsza bania oczywiście w słynnym gabinecie :D

Zapraszam szczególnie żarliwych fanów imprezy z początku wątku z Nob3L na czele :mrgreen:
Stelmach
Rave on!

Postprzez Jachu 09 lis 2009, 11:05

Tyle czasu minęło, a tu zadnej recenzji?:> Wysher opowiadaj jak było 8-)
Jachu

Postprzez sector 09 lis 2009, 11:13

Ja czekam na fotorelacje Stelmacha ;- D Chyba, ze chlopaki jescze placza po breakdownach :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 09 lis 2009, 12:34

Mamy poniedzialek, godzinę 12 a ja dopiero dotarłem do domu z aftera :D Dziś wieczorem przyjeżdża Nexus i rozpoczynamy w Łodzi operację "Mayday" - czyli Bania trwa nadal !!! To co się wyprawiało przerosło wszelkie formy dozwolonej patologii, a Ci którzy byli u mnie na First Touch i twierdzą że była gruba bania to muszą wziąść poprawkę na nasze weekendowe szaleństwa :D Na imprezę niestety nie dotarłem bo before przeciągnął się do 4 rano a o 5 przyszedł Łysy i rozpoczęliśmy after :D

Nie będę zagłębiał się w szczegóły bo na prawdę wielu z Was może się zgorszyć, bo moje przeboje i imprezy z łódzkimi prostytutkami Sandrą, Paulą, i Izą, Zuzanna P., z Kutna, którą od niedzieli bzykał Łysy :D i zostawił po sobie białe plamy na kanapie, zdejmowanie majtek przez Siwego, który kazał robić sobie laskę, hardcory od Gumka w znanym stylu, i to co wyprawiało się w hotelu "Boss" powinno przejść do imprezowych kronik naszych wyjazdów :D Było mega grubo i mega gęsto czyli tak jak przystało na dobry before i jeszcze lepszy after.

Wszystkich pozdrawiam, zapraszam na kolejne łódzkie balety i jednocześnie informuję, że przed Mayday before & after odbywa się w hotelu Katowice w cenie 20 zł :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez sector 09 lis 2009, 14:25

ha ha! to lubie! zamiast plakac na breakdownach, plakales ze smiechu! :D To sie nazywa 'Planet of Angels' :-D
sector
the king of bongo!

Postprzez lysyy31 09 lis 2009, 23:59

Stelmi wyczerpujaca relacja :P prosiłbym o szczegóły ale zachowaj ostrożność - w niedziele jak chciałeś Sivego zmolestować moja kamera była aktywna przez cały czas :) te nasze "forumowe" spotkania mnie wykończą idę spać bo od rana trzeba ogarnąć troche "euro gąbek" haha

jeden z tekstów imprezy by pan G.

- ja lubie czekolade ... a to dobrze się składa bo mi sie srać chce ^^

Stelmi dawaj mocniejszą relke - ogarnij Nexusa ( bo pewnie pijecie teraz ) i bierz sie za pisanie.
lysyy31

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy