A State of Trance 450, Wrocław, 10.04.2010

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: A State of Trance 450, Wrocław, 10.04.2010

Postprzez sector 17 sty 2010, 13:40

Przeczytaj lepiej caly post :lol: :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Kasper 17 sty 2010, 13:45

p3ps1 napisał(a):licze po cichu na Arneja

Arnej zagra w Toronto, czyli możesz go sobie wykreślić z listy oczekiwań...
Kasper

Postprzez Julius 19 sty 2010, 23:15

jak tylko uda mi sięzdobyc bilety to jaade... ide wlasciwie - mam pod nosem, szkoda tylko ze bilety rozchodzą sie w zawrotnym tempie i ciezko w ogole z czase u mnie, zeby je zamowic i trafic na ten ftbkowy termin
Julius

Postprzez sector 25 sty 2010, 11:51

podobno W&W maja zagrac u nas
sector
the king of bongo!

Postprzez hanan 28 sty 2010, 22:28

http://www.globaltrance.pl/Czytaj,Szcze ... 834,0.html

polska:

* Armin van Buuren
* Markus Schulz
* Andy Moor
* Cosmic Gate
* Super8 & Tab
* Sied van Riel
* Mat Zo
* Jorn van Deynhoven
* Nitrous Oxide

to sie ola ucieszy ;)
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez Vidia 28 sty 2010, 22:57

Moor? Jorn? no to ja chcę jechać :mrgreen: a miałam nie..
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Alexandra 28 sty 2010, 23:13

hanan a jak :D sie Ola ucieszyła i jedzie bankowo :)

Markus, Andy, Kaaaaaaaazmik Gejt i Mat Zo ! juhuuu :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez sector 29 sty 2010, 0:50

Moor'a bym sobie posluchal, chociaz on jak to chlopaki stwierdzili jakis czas temu, juz dawno sie skonczyl, jednak ciekawy jestem co gra na zywo. Reszta nic ciekawego ;> Widac, ze z Nitrusem poszli po kosztach :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 29 sty 2010, 8:35

Tak słaby line up tylko utwierdza mnie w przekonaniu że z imprezami w Polsce należy zdecydowanie skończyć i dać sobie spokój. Na TE za niewiele większe pieniądze w tym samym czasie zagrają choćby Alex Kidd, Kamui czy Scott Project, o których w Polsce można sobie jedynie pomarzyć. Jedyna nadzieja w Sunrise czy powiedzmy Audioriver, oraz pomniejszych potańcówkach, że organizatorzy zaproszą kogoś konkretnego, a nie jak to Kaspa kiedyś stwierdził "jakieś pachołki" :D :D :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez dj3500 29 sty 2010, 9:08

Stelmach, ale to przecież nie ten sam rodzaj muzyki?! Gdzie Rzym, gdzie Krym. Też mogę napisać że nie ma Moshica, w ogóle żadnego przedstawiciela sceny progressive, a i jeszcze nie przyjadą: Metallica, Elfsong, Passenger of Shit, M83 ani Shpongle, tylko hmm co by to miało wspólnego z tematem... W ogóle zauważyłem że lubisz wpaść do dowolnego niezwiązanego tematu i napisać tam coś o UK dance. Apeluję o ogarnięcie i akceptację że inne style muzyki też istnieją i mają swoich zwolenników.

Imo jak na taki "popularny" trance oraz imprezę z jedną sceną i trwającą jedną noc to dobry jest ten lineup - dużo ludzi będzie się spuszczać, sam bym się wybrał na Mata Zo czy Jorna albo i Moora ale bez przesady, nie za tę cenę. Tym co się wybiorą: miłej zabawy :)
dj3500
Administrator

Postprzez TBk2000 29 sty 2010, 9:44

Trzeba tez zauwazyc, ze to impreza Armina, wiec trudno sie tez dziwic takiemu lineup'owi, ktory dobrany jest zapewne wg. niego samego i tego co sam gra w swoich setach/audycjach. Slabo bo slabo, ale heloó! to jest ASoT :D.

Poza tym co do TE to akurat w tym roku sklad jest wyjatkowo cienki jak na mozliwosci tego eventu. A&B, Schulz, SvD, Emery, Marco V, Cosmic Gate, Durand, W&W, Dash Berlin[?!], Super8 & Tab, Daniel Kandi, Arnej nie sa warci nawet zlamanego grosza z tych 500zl, ktore, jak sam pisales Stelmach, trzeba wydac na wyprawe do NL. A jechac za taka kase, zeby zobaczyc 2-3 grajkow z pobocznej sceny zupelnie mija sie z celem. Chyba, ze impreze traktuje sie w kategoriach turystyczno-melanzowych a nie muzycznych ;-).
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez Rado 29 sty 2010, 16:27

Z racji tego, że nie mogę pojawić się w tym roku na Trance Energy czego bardzo żałuję, więc pojawię się wraz z KaSS na Asocie, bardzo żałuję, że nie ma Garetha no ale będzie jeszcze okazja żeby go usłyszeć marzyłem o M.I.K.E'u ale wiadomo, że marzyć to sobie można ale cieszy mnie bardzo duża ekipa progresywnych grajków których jeszcze nie miałem okazji słyszeć aczkolwiek zabrakło przedstawiciela UK Trance no ale nie wszystko można mieć niestety.
Obrazek
Rado

Postprzez Stelmach 29 sty 2010, 17:21

dj3500 napisał(a):Też mogę napisać że nie ma Moshica, w ogóle żadnego przedstawiciela sceny progressive, a i jeszcze nie przyjadą: Metallica, Elfsong, Passenger of Shit, M83 ani Shpongle, tylko hmm co by to miało wspólnego z tematem...

Co do Moshic'a to był w Polsce chyba 3 razy, reszty progresowiczów w ogóle, nad czym bardzo ubolewam i szkoda że nie ma żadnych eventów ukierunkowanych na ten rodzaj muzyki. A co do tematu to opinia moja jest taka że line up jest znany, oklepany i obgrany, serdecznie mam go dość i szukam czegokolwiek oryginalniejszego niż Schulz, SVD, Armin, A&B, itd., itp. Z wspomnianą obsadą na event więcej nie pojadę.

dj3500 napisał(a):W ogóle zauważyłem że lubisz wpaść do dowolnego niezwiązanego tematu i napisać tam coś o UK dance. Apeluję o ogarnięcie i akceptację że inne style muzyki też istnieją i mają swoich zwolenników.

Nie wiem skad masz takie uprzedzenia do mnie bądź gatunków z Wysp? Przecież słucham i dałbym wszelkie pieniądze żeby posłuchać konkretnych progressowiczów czy zaliczyć podobny event psy w Polsce jak choćby Ozora. Dzięki Bogu że w końcu zawitał do Polski Flemming, który zagrał fenomenalnie. Śledzę na bieżąco z 5 gatunków muzycznych i w każdym z nich konkretnych imprez w Polsce brak, niekoniecznie tylko w klimatach UK Dance. Nie wiem też skąd Twoje aluzje do UK dance? Porównałem line up do składu z TE, który pachnie większą oryginalnością i jakością muzyki, to samo mogę powiedzieć o imprezach progressive w Hiszpanii czy Rumunii, całej masie konkretnych imprez psy/tech/techno w Niemczech czy Anglii.

TBk2000 napisał(a):A&B, Schulz, SvD, Emery, Marco V, Cosmic Gate, Durand, W&W, Dash Berlin[?!], Super8 & Tab, Daniel Kandi, Arnej nie sa warci nawet zlamanego grosza z tych 500zl, ktore, jak sam pisales Stelmach, trzeba wydac na wyprawe do NL. A

Ich akurat w ogóle słuchać nie będę :D Dla mnie wystarczy 1-2 DJ których lubie żeby pojechać na event. Z Johnnym byłem we wrześniu w Londynie tylko i specjalnie dla Johna Askew, więc nie musi mi grajkować cała gromada muzykantów a wystarczy jeden wirtuoz ;-) Jadę tam na Proteusa i Alexa Kidda, oraz na zwiedzanie pięknej wiosennej Holandii. Resztę szczerze olewam ;-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sagi 29 sty 2010, 19:55

Stelmach napisał(a):Przecież słucham i dałbym wszelkie pieniądze żeby posłuchać konkretnych progressowiczów czy zaliczyć podobny event psy w Polsce jak choćby Ozora. Dzięki Bogu że w końcu zawitał do Polski Flemming, który zagrał fenomenalnie. Śledzę na bieżąco z 5 gatunków muzycznych i w każdym z nich konkretnych imprez w Polsce brak

ja tak na chybcika...wiesz jakbys sledzil psytrance.pl (zamiast ich krytykowac) wiedzialbys ze w Warszawie na Mystic Arts Event (MAE) wystapili dotychczas: Electric Universe, Human Blue, Vibrasphere, Andromeda & Chromosome, Atma, Materia itd...jutro gra Braincell, a w kwietniu bedzie wystep S.U.N. Project.. przy okazji w Warszawie i Wroclawiu wystapila grupa Juno Reactor a w lutym w Wawie bedzie gral Atmos (ktory rok temu tez gral w pl) wiec cos ci sledzenie slabo wychodzi, albo wiesz ale unikasz to inna sprawa ? :) to akurat nie dlatego ze chce sie ciebie czepiac tylko chcialem zauwazyc ze w pl odnosnie psytransow wszystko jest na dobrej drodze i sie dzieje sporo, inne gatunki juz gorzej poza trendi asot transem :P
Sagi

Postprzez Technik303 30 sty 2010, 2:49

Gareth Emery będzie na Tunnel Electro City 2010 :)
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Stelmach 30 sty 2010, 11:34

Sagi napisał(a):wiesz jakbys sledzil psytrance.pl (zamiast ich krytykowac) wiedzialbys ze w Warszawie na Mystic Arts Event (MAE) wystapili dotychczas: Electric Universe, Human Blue, Vibrasphere, Andromeda & Chromosome, Atma, Materia itd...jutro gra Braincell, a w kwietniu bedzie wystep S.U.N. Project.. przy okazji w Warszawie i Wroclawiu wystapila grupa Juno Reactor a w lutym w Wawie bedzie gral Atmos (ktory rok temu tez gral w pl) wiec cos ci sledzenie slabo wychodzi, albo wiesz ale unikasz to inna sprawa ? :)

Co do psytance.pl to zjechałem jedynie topic Fleminga w Piekarni w Wa-wie bo jakieś wynalazki z tego forum jechali po nim jak po burej.... a koleś zagrał jednego z najlepszy setów jaki słyszałem w tym roku. O reszcie ekipy psy i imprezach owszem słyszałem, bardzo załauję że być nie mogłem i mam nadzieję szybko odrobić straty. Takich imprez właśnie brak i jakby dorzucić do pieca progressive, wspomniany hard dance czy hardcore to w końcu możnaby zacząć mówić o jakości w muzyce a nie jedynie mniejszo-większej popularności lepszo-słabych DJ i producentów wsród polskiej publiki.
Atmos, piękna sprawa, szkoda że luty mi imprezowo odpada bo zaliczam rekonwalescencję po szpitalu i początek sezonu baniowego przypadnie mi właśnie na TE :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez soczek 30 sty 2010, 12:25

Gareth Emery będzie też na Sunrise.
soczek

Postprzez bAchoR 06 lut 2010, 10:44

Czy ten line up z Matami, Tabami to jest line up ASOT 450 :D ? Jaka cena biletu. Dla mnie to godny upliftowy lineup. Ci co marudzą to chyba, za przeproszeniem, z długiego chuja spadli, ale urwali :D. Jest upliftowo i nie wymagajcie tutaj undergroundowych czarodziejów, M83, 666, LO 27 etc. Nie no, obok Armina postawimy Moshica, D.Electronice., Levana ... :/ Nie ma to jak oczekiwać czerni od bieli :)

Z chęcią bym sobie sprawił urodziny na takim evencie :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Kasper 09 lut 2010, 21:50

bAchoR napisał(a):Z chęcią bym sobie sprawił urodziny na takim evencie :)

Co stoi na przeszkodzie Rafale, więc?
Kasper

Postprzez bAchoR 10 lut 2010, 6:29

Nie mogę mieć zjazdu w tym dniu 8-) A tak to w sumie nic nie stoi na przeszkodzie. Zobaczę jak mi ułożą grafik.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy