podoba mi się podłoga w tym lokalu
Najbardziej rozłożyły mnie fotki następujące:

Puk, puk:

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dzuzanna napisał(a):w poniedziałek nie byłeś w stanie nawet mówić , jedynie niemrawo bełkotałeś.
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D

Sagi napisał(a):Global Trance Bania - jaka muza, taka zabawa
Stelmach napisał(a): doszedłem do wniosku, że nic co ludzkie nie jest mi obce, również na publicznym forum - przecież rzyga z nas każdy, a regulamin milczy na temat zamieszczania fotek z rzygami, itp., w związku z czym wnioskuję o przywrócenie mojej fotki
Pozwolę zacytować sobie także znamienne słowa wielkiego filozofa Renesansu - Terencjusza: "Homo sum humani nihil a me alienum puto", które jakże udanie pasują do naszej imprezy![]()
bts napisał(a):To może jako ta niekulturalna część forum dodam coś od siebie. Nie *****, wcale się nie dziwimy. Specjalnie dla Ciebie na następnej “bani” postaramy się ustrzelić kupę. (tato kupa! z pozdrowieniami dla Jumy i chwil na gdyńskiej plaży)

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości