Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

G2, Radom
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Migration 2 Heaven: Autumn Melodies - 18.09.2009

Postprzez Sisiek 31 sie 2009, 19:06

Migration 2 Heaven "Autumn Melodies"

Obrazek

:arrow: Nazwa: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", edycja 8
:arrow: Data: 18 Września 2009
:arrow: Miejsca: Klub Strefa G2
:arrow: Bilety: 10/15 zł

Line Up:

Estiva (Amsterdam/Enhanced Rec.) – Po raz pierwszy w Polsce :!:
Temple One (Londyn/Enhanced Rec.) – Po raz pierwszy w Polsce :!:
Come T (Warszawa/M2H Residents)
Tommy K & PTR (Radom/M2H Residents)

Już 18 września, po długiej przepełnionej słońcem przerwie wakacyjnej organizatorzy imprezy „Migration 2 Heaven” pragną zaprosić na kolejna, ósma już edycje tejże właśnie imprezy. Imprezę ta opatrzona nazwa „Autumn Melodies” uświetnią dwa najgorętsze nazwiska muzyki trance: Estiva oraz Temple One. Obydwaj artyści pojawia się w naszym kraju po raz pierwszy, dlatego liczymy na gorące przyjecie ich z waszej strony. Impreza odbędzie się jak zwykle w klubie “Strefa G2” w Radomiu. Jako support w stworzeniu idealnego klimatu wspomogą ich Come T oraz rezydenci “Migration 2 Heaven”: Tommy K & PTR.
Debiut w Polsce połączony jest z promocja kompilacji zmixowanej przez obydwóch artystów: “Enhanced Sessions Vol.1”. Sama impreza jest jedna z cyklu „Enhanced Sessions vol.1 World Tour”, na której będzie można wygrać owa kompilacje oraz koszulki od „Enhanced Recordings”.

Serdecznie zapraszam w imieniu swoim oraz organizatorów czyli Tomasza aka Koncial i jego brata Łysego :) Niezapomniane wrażenia muzyczne ... i nie tylko :D Byłem na każdej edycji i szczerze mogę polecić :D Spora dawka dobrej muzyki i szeroko pojętej popeliny :) Wkrótce dodatkowe info o afterze oraz o możliwości taniego noclegu w Radomiu.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Re: Migration 2 Heaven "Autumn Melodies", G2@Radom 18.09.2009

Postprzez Juma 31 sie 2009, 19:12

Zapraszam rowniez,
Dodam tylko ze T1 i Estiva obiecali przygotowac cos specjalnego na ta okazje. Bedzie znow dobra biba.
Juma

Postprzez sector 31 sie 2009, 19:19

Jakies znizki dla forumowiczow? :roll:
sector
the king of bongo!

Postprzez Kubo 31 sie 2009, 19:23

Bylem na 1 edycji i bylo grubo :D teraz jest 8 wiec trzeba odwiedzic Radom ponownie :) zapewne sie zjawie no chyba ze choroba cioci mi wypadnie xD
Kubo
The Invincibles

Postprzez bAchoR 01 wrz 2009, 10:45

Mnie nie będzie. Nie chce pić z ludźmi o tak marnej reputacji społecznej. Dobrze znany Krzysztof S. ledwo wraca zniszczony z imprezy i pije nad szczęśliwickim stawem 6 piw, po czym idzie do domu jakby poszedł tylko z kotem na spacer. Potem wieczorem wszyscy chleją w parku wóde, browary, bekają, sikają na chodnik. Następnie śpisz z jakimś ziomem z Parczewa, co się trzesię jak galareta z zimna i i nie daje Ci spać, a sam o kawałek koca nie poprosi no bo po co ? Potem siedzisz w trawie i czekasz na typów, co ma fioła na punkcie lotnictwa cywilnego i robią 6 godzin zdjęcia jakimiś blaszanymi puszkami z ładnymi napisami. W dodatku jeden z nich ciągle wymachuje ręka przy starcie samolotu. :O

Potem syn premiera robi sobie krzesło z puszek warki ...
I jak tu być normalnym ? I jak tu nie pić ? Wejdziesz między wrony, musisz chlać - jak i one :( :D

Muzyce mówie tak. Tej patologii, która znalazła sobie tutaj baze i byt doczesny mówie stanowczo, z pełną mocą, NIE. :geek:

Proponuje organizatorom imprezy nie wpuszczać tego elementu na impreze. Niech goście wyjeżdzająchy z Polski nie mówili znajomym, ze odwiedzili kraine popeliną i bardachą płynąca, że życie rozpoczyna i kończy się w butelce.

To ku przestrodze.

Dziękuje

:D
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez yaper 01 wrz 2009, 11:06

Jak znajdzie się jakiś nocleg i komitet powitalno-przewodniczy na dworcu to z chęcią się pojawię.

Jedzie ktoś z Krakowa?
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 01 wrz 2009, 11:18

yaper napisał(a):Jedzie ktoś z Krakowa?

Bardzo mozliwe, ze ja :)
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 01 wrz 2009, 11:24

Będziesz sectorro pewny to wal ***-***-*** [rozebranym kutasom w mms-ach mówimy nie! :D] (jeśli nieosiągalny to sms).
Ostatnio edytowano 01 wrz 2009, 16:09 przez yaper, łącznie edytowano 1 raz
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez bAchoR 01 wrz 2009, 11:33

ya perdole masz jechać. Całe forum - obecność obowiązkowa. Kogo nie ma to ban.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez bts 01 wrz 2009, 11:42

Dobra, dobra. Zobaczymy ilu z Was przejdzie przez brutalne sito rzeczywistości (czytaj: imieniny, grypy, obowiązki) i rzeczywiście przyjedzie :P
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez sector 01 wrz 2009, 12:02

bts napisał(a):Dobra, dobra. Zobaczymy ilu z Was przejdzie przez brutalne sito rzeczywistości (czytaj: imieniny, grypy, obowiązki) i rzeczywiście przyjedzie :P

otoz to :)

@yaper, dobra zapisalem numer, mozesz go wygwiazdkowac, chyba ze chcesz zeby potem Ci jakies kutasy mmsem wysylali ludzie z neta :- D a tak na powaznie, jedziesz jakby co na 100%?
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 01 wrz 2009, 15:55

bts napisał(a):Zobaczymy ilu z Was przejdzie przez brutalne sito rzeczywistości (czytaj: imieniny, grypy, obowiązki) i rzeczywiście przyjedzie :P

Hahah ten tekst zapamiętam sobie na przyszłość :D Dobrze wymyślone brutalne sito rzeczywistości :D Mnie raczej nie będzie jak zawsze.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez yaper 01 wrz 2009, 16:10

sector napisał(a):@yaper, dobra zapisalem numer, mozesz go wygwiazdkowac, chyba ze chcesz zeby potem Ci jakies kutasy mmsem wysylali ludzie z neta :- D a tak na powaznie, jedziesz jakby co na 100%?

100%, bo akurat ten termin mi odpowiada jak żaden inny (zero roboty). Decyduj się i pisz, bo nie chcę przesiedzieć w pociągu całej drogi :///
TRANCE ENGINEERING

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 01 wrz 2009, 16:43

yaper napisał(a):Decyduj się i pisz, bo nie chcę przesiedzieć w pociągu całej drogi :///

to powiem CI na chwile obecna, zebysz szykowal sie a przez 3h w pociagu bedziemy grzac, zeby przyjechac na goraco do Radomia, bo juz wstepnie badalem pociagi jakis czas temu. Jak wogole bede w KRK po 12 to sie odezwe i sie zgadamy.
sector
the king of bongo!

Postprzez Monisia 01 wrz 2009, 18:02

pojechałabym ale taki Sisiek jedzie i nie mam ochoty użerać się z tą barwną postacią człowieka! ;)
ale sama tak do obcych ja się was boję ? Szczególnie Yapera bo on jest zboczony...i samej tak jechać...jeszcze nie dojadę :P no ale skusiłabym się... :mrgreen:
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez demens 01 wrz 2009, 23:33

Nie lubię Garrett'a, nie jadę :mrgreen: Ok słabe żarty na bok, taka okazja pewnie długo się nie powtórzy więc na 99% będę :) Trochę nie dobrze, że to piątek bo mam akurat dość późno trening, no ale mam nadzieję że jakoś zdążę :]
demens

Postprzez bAchoR 02 wrz 2009, 5:55

demens napisał(a): że to piątek

co kurwa ?! :( Ja byłem święcie przekonany, że sobota :O

Przecież ja do Radomia zapierdalam ponad 8 godzin, a w piątek ludzie pracują itd. Dojebane jak nic.

Trzeba będzie coś wykombinować, ale zmartwił mnie ten piątek trochę :?
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Sisiek 02 wrz 2009, 6:21

Powtórzę raz jeszcze za BTSem: "Brutalne sito rzeczywistości" :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 02 wrz 2009, 6:24

Temple One i te nawet to ,,brutalne sito rzeczywistości'' mnie nie powstrzyma.

Temple One
Temple One
Temple One
Ole Ole

Temple One
Temple One
Temple One

Kto nie śpiewa ten za Wisłą Temple One

;)
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez yaper 02 wrz 2009, 6:50

Monisia napisał(a):...ale sama tak do obcych ja się was boję ? Szczególnie Yapera bo on jest zboczony...i samej tak jechać...jeszcze nie dojadę :P no ale skusiłabym się... :mrgreen:

Teraz to sobie nagrabiłaś? Ja zboczony? Ja niby mam obsesję na punkcie kobiet? :twisted:
Po drugie: yaper, a nie Yaper - literka Y chujowo wygląda na tle pozostałych - litości...

Temple One to zamulacz, wolę już Estivę, ale bez zachwytów... z braku laku można i posłuchać ich na żywo.
TRANCE ENGINEERING

last.fm
yaper
dole

Następna strona

Powrót do Imprezy