Dużo mówione było już na temat ogarnięcia jakiegoś sążnego melanżu w moim ojczystym Krakowie dlatego założyłem odpowiednio wcześniej ten temat, żeby zebrać informacje czy ktoś ewentualnie się pisał. Z paroma osobami przewinąłem trochę o zjeździe w swoich rodzinnych stronach i tym oto sposobem informuję, iż 14.11.09 (tj. w drugą sobotę 11-ego miesiąca roku pańskiego 2009) odbędzie się impreza w Krakowskim klubie Cień. Z tego, co mi wiadomo na tą chwilę ma być ona sygnowana logiem Red Bulla, więc na pewno zapowiada się bardzo ciekawie. Na głównym parkiecie w środku imprezy czyli jako punkt główny mam zagrać gościnnego seta na głównej (dużej) sali klubu. Tyle mi na tą chwilę wiadomo. Impreza na pewno nie będzie komercyjna o czym zostałem zapewniony, więc możecie się spodziewać tłustych dźwięków z takich gatunków muzycznych jak Electro, House, Progressive, Tech. Co będzie grane na białej, bocznej (mniejszej) sali klubu jeszcze nie wiem. Myślę, że nie trzeba nikomu przedstawiać jego renomy, bo wielu osobom jest on bardzo dobrze znany. Grali tam już tacy DJe jak: Andy Moor, Ian Carey, Jay Rogers, Kim Fai, Olav Basoski, Paul Harris, Paul Jackson, Paul Thomas, Pete Gooding, Sandro Monte, Stonebridge, Terry Lee Brown Jr, Till West & DJ Delicious, Tocadisco i wielu innych. Jest ktoś ewentualnie chętny? Oczywiście w planach miałbym także jakiegoś konkretnego aftera, możliwość zwiedzenia także moich pięknych malowniczych stron (Koncial coś wie o tym, bo miał w tych rejonach jakieś działania na studiach
Oto strona klubu: http://www.cienklub.com/
Jeżeli będę wiedział coś więcej, to postaram się informować na bieżąco, a teraz pytam czy ewentualnie ktoś byłby chętny? Noclegów parę na pewno ogarnę, a gdyby pisało się więcej osób, to będziemy myśleć w dalszym kierunku.
4 dni wcześniej [10.11.09 (wtorek) - dzień później jest jakieś święto i jest wolne od pracy] gram także w klubie mniejszym o trochę mniejszej renomie, ale za to bardziej undergroundową imprezę oscylującą w klimatach cięższych: Tech House, Minimal, Techno w klubie Respect, która zorganizowana zostanie przez pewnego pana z Łodzi i na którą także zostałem zaproszony.
Myślę, że dosyć zwięźle to napisałem. Jak, coś to piszcie co myślicie o tym.
Pzdr, Krzysiek.