11.12.09 - Lifestream @ No Mercy

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

11.12.09 - Lifestream @ No Mercy

Postprzez indecentnoise 30 lis 2009, 22:28

Obrazek

11 grudnia b.r. zapraszamy na dlugo oczekiwany powrot imprezy "LIFESTREAM".Tej nocy na dwoch scenach w klubie NO MERCY bedziecie mieli okazje uslyszec rozne gatunki muzyki elektronicznej. Glowny parkiet jak na LIFESTREAM przystalo charakteryzuje sie mocnymi, melodyjnymi i dynamicznymi brzmieniami trance oraz tech-trance, bocznynatomiast nieco wolniejszym klimatem progressive, tech-house, techno.

SCENA GLOWNA:
trance/ tech-trance

Indecent Noise (Infrasonic, Nu Depth, Vandit/ Warszawa)
Conrad Paja ex Dj Bounce (Przemyśl)
Phrase Sync.retic (Warszawa)
The 2 Brothers (Warszawa)
Replee (Warszawa)

SCENA BOCZNA:
tech-house/ progressive/ techno

Adashi (4Vinyl)
Digital.King (Warszawa)
Łukasz Siwiński (Rdj.pl)
Santo Enzo (Warszawa)

DATA: 11.12.2009
MIEJSCE: Klub NO MERCY Ul. Bema 65, wejście od Al. Prymasa Tysiąclecia (przy kładce)
START: 21.00/ END: 5.00
WEJŚCIE: 10 pln

SERDECZNIE ZAPRASZAMY :)
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Re: 11.12.09 - Lifestream @ No Mercy

Postprzez Sisiek 01 gru 2009, 18:44

Nie może mnie zabraknąć znaczy raczej będę jeżeli nic nie stanie mi na przeszkodzie :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez hanan 01 gru 2009, 19:42

to jest ta impreza, o ktorej vidia wspomina w roznych topicach?
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez Vidia 01 gru 2009, 20:11

tak, to jest ta. Będę na 99% choć muszę dojechać specjalnie z innego miasta:|. Hanan, Emjot, KCR, Nexus, Amnes, Sisiek, BTS, Qsi, Uczniu Sisiora, Lotniku i inni których zapomniałam wymienić mam nadzieję że będzieta=)
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez kiki 01 gru 2009, 21:01

Vidia napisał(a):i inni których zapomniałam wymienić mam nadzieję że będzieta=)

dzieki, czuje sie zaproszona :mrgreen: ale ja chyba jednak zostaje we wro, bo http://www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=12882 Jacek Sienkiewicz wbija do stolicy dolnego slaska, wiec wypada obadac sytuacje 8-)
pozdro i milej zabawy \o/
Obrazek
kiki
z Afryki

Postprzez kujo 01 gru 2009, 21:18

fuckin' shit chyba tam Was odwiedze :D
kujo

Postprzez bts 01 gru 2009, 21:43

Pewnie będę. Ktoś przecież musi robić sztuczny tłum na parkiecie bo na to, że Warszawiacy zjawią się liczną gromadą nie ma co liczyć. Drobnym problemem jest Voorn następnego dnia, którego należy 'zaliczyć' więc będę musiał jakoś wcześniej skończyć Lifestream.

kujo napisał(a):fuckin' shit chyba tam Was odwiedze :D

Dawaj, dawaj. Jest jeszcze mnóstwo kolejowych tematów do obgadania :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Sisiek 05 gru 2009, 21:05

Jakiś befor, after? :mrgreen: Alex zagrasz mi Kerneja znowu ? :P
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez archie 06 gru 2009, 1:54

Vidia napisał(a):tak, to jest ta. Będę na 99% choć muszę dojechać specjalnie z innego miasta:|. Hanan, Emjot, KCR, Nexus, Amnes, Sisiek, BTS, Qsi, Uczniu Sisiora, Lotniku i inni których zapomniałam wymienić mam nadzieję że będzieta=)

O_O zostalem zapomniany :D ja zbiore od siebie ekipe 3-5 osob, do konca tygodnia jest jeszcze troche czasu, wiec moze uda mi sie zmotywowac wiecej zwierzat:)
there is only one music.. trance music.. d{-_-}b
archie

Postprzez Amnes 12 gru 2009, 8:39

teeeejk meeeeee awaaaaay!

gwoli podsumowania impreza udana.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 12 gru 2009, 11:52

na tejk me ełej rzygałem heheh
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Padre Direttore 12 gru 2009, 13:00

Oj, baaardzo udana bibka. Dawno tak się nie bawiłem. Widok Wolframa brykającego za konsoletą sterującą światłami - bezcenny :-)

Indecent Noise rozwalił mnie swoim seto-live-actem. Wariat...
No i tradycyjnie prąd mi wyłączyli, he he he...
Padre Direttore

Postprzez Sisiek 12 gru 2009, 17:52

Tulipan aka Nexus napisał(a):na tejk me ełej rzygałem heheh

:mrgreen:

Ale się zrobiłem z Panem Prezesem Nexusem ;) Dobrze, że dziewczyna mnie ogarnęła. I pamiętajcie Rush jest jak ciężarówka heheh :mrgreen: Tekst wieczoru ze stacji benzynowej :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 13 gru 2009, 10:13

Reaktywację Lifestreamu uważam za udaną. Przy okazji dołączam do 'dobrze zrobionych na imprezie' bo nie pamiętam wyjścia, drogi do domu, a jak się obudziłem to w dziwnym miejscu i w dziwnej pozycji :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Freezer 13 gru 2009, 17:39

bts, to dziwne miejsce to nie było twoje mieszkanie? :)
Freezer
Shipwrecked

Postprzez Sisiek 13 gru 2009, 20:54

bts napisał(a):Przy okazji dołączam do 'dobrze zrobionych na imprezie' bo nie pamiętam wyjścia, drogi do domu, a jak się obudziłem to w dziwnym miejscu i w dziwnej pozycji :D

Podobno gadałeś jakieś dziwne rzeczy :D I to informacja pewna bo ja to nie pamiętam ale mam dobre źródło informacji :D :D :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 14 gru 2009, 9:08

Widzę że Bartek znów udanie imprezował :D ciekawe czy metodą z wakacji "pić na BTS'a" :D Tak trzymać bo przed nami wyjazd na Askew oraz wielki, forumowy Sylwester we Władysławowie, gdzie szykuje się największa bania w Polsce! Docierają do mnie słuchy że wybiera się tam ekipa 17 osób i ma być Siwy nawet.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Vidia 15 gru 2009, 13:58

pierwsze słyszę o takim Sylwestrze;] ciekawe
niestety to był mój ostatni Lifestream w klubie No Mercy. Nie chce mi się ani nie mam czasu rozpisywać się dlaczego, powiem tylko, że w glównej mierze powodem jest nagłośnienie - jak przyjeżdżam dziesiątki kilometrów na imprezę z moją ulubioną muzyką, a słyszę praktycznie sam bit [bo nawet nie bas], fałszywe dźwięki, a melodie muszę sobie dopowiadać/wyobrażać, to gra nie jest warta świeczki ani moich poświęceń. Nagłośneinie na gł. sali moim skromnym zdaniem tragiczne. żeby się nie pognębiać, daruję sobie kolejne edycje z jego użyciem. Kolega, który ode mnie przyszedł (lubi trance), też potem napisał, że słaby balet:| choć przyszedł nastawiony przeze mnie pozytywnie. Co do samej imprezy - muzycznie dla mnie nieudana, jeśli chodzi o mainstage- Dlatego, że tej muzyki nie słyszałam prawie, nie miałam szans się w nią wczuć. Nawet, gdy leciały fajne czy znane mi kawałki, jak choćby Jan Johnston & Trenix - Let the world fall apart (jorn Deynhoven remix) [za które Ci wielkie dzięki Replee! widziałeś jak zareagowałam :D ], Rank 1 - Breathing, John O'Callaghan ft. Sarah Howells - Find Yourself, remix Kearneya do "Rulebook", S. Patterson - Smack itd. Techniki nie oceniam gdyż nie było jej słychać;] W ogóle sety trudno ocenić. To był pierwszy Lifestream, na którym więcej lub tyle samo czasu co na sali głównej spędziłam w bocznej. W dodatku muzycznie/nagłośnieniowo/klimatycznie ta sala dużo bardziej mi się podobała. Macoson spędził tam większośc imprezy. Granie [też technika] było na wysokim poziomie, kawałki ciekawe. Dużo łatwiej było mi się tanecznie wkręcić. Po prostu ta sala lepiej wypadła, głośniki ma chyba nowsze
głównym plusem dla mnie byliście Wy, to, że znów mogłam Was spotkać. na początku wieczoru miałam trochę zryty humor, za co przepraszam:| Przez pierwszą połowe imprezy byłam tak zawiedziona jakością dźwięku, że nosiłam się z zamiarem opuszczenia klubu. Z paru powodów jednak zostałam. Pozniej nieco częściej zaczełam zaglądać do początkowo zupelnie pustej bocznej sali. Na końcu wieczoru to boczna zgromadziłą więcej ludzi, i slusznie..
co ciekawsze/zabawniejsze (IMO) teksty/sytuacje wieczoru:
Nexus, zaraz po wejściu na bifor (klaszcząc): - Raz, dwa! Raz dwa trzy! Pięć sześć sie-dem! O-siem!
:D
Nexus zamawia taksówkę którą mieliśmy udac się z bifora do klubu: - ...i to będzie kurs do klubu No Mercy..
Sisiek: - Prądzyńskiego!
Nexus: - ...Prądzyńskiego...
:D
Na biforze śpiewaliśmy o Trasie Łazienkowskiej ("Miś"). Jak sobie to przypomnę, śmiać mi się chce:p
było więcej, lecz w tej chwili nie pamiętam
Pozdro wielkie dla tych, co podjęli walkę!
Amnes, może next time zaproś kolegę, aby został dłużej;]
niektórzy tak się zrobili, że nie poszli na voorna następnego dnia;))
Archie napisał(a):O_O zostalem zapomniany

nie wymieniałam cię, bo byłam pewna, że akurat ty na pewno przyjdziesz:)
Obrazek
Rafał czekamy na twój post;>
Obrazek
Obrazek
niestety fotki całego klubu nie powychodziły najlepiej:|
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jeśli ktoś chce, abym wywaliła z tego postu coś co jego dotyczy, niech pisze mi pw a usunę:)
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez replee 15 gru 2009, 14:04

Rafał czekamy na twój post;>

że niby ja? :D

Jak dla mnie impreza udana, frekwencyjnie mogłoby być lepiej, ale nad tym się da popracować, wszystko jest do zrobienia. Co do strony muzycznej to myślę, że generalnie było bardzo dobrze na obu scenach (przechadzałem się raz tu, raz tam, robiąc sztuczny tłum ;) ) aczkolwiek pod koniec ludzie z głównej przegonieni teknosieką schronienie znaleźli na mniejszej scenie, która około 3:00 była wypełniona po brzegi - IMO warto się jednak nad tym zastanowić. Od strony towarzyskiej jak zawsze było bardzo dobrze, a co, a jak! :D Widok znajomych mordeczek niezmiernie mnie uradował jak zawsze :) Już nie będę nikogo wymieniał, kto był ten był, reszta ma się zjawić na nastepnym lajfstrimie! ;)
"Przedewszystkim nie uważam, by jakakolwiek muzyka była gównem. Muzyka to muzyka, wszystkim nie może podobać się to samo. Jeśli ktoś mówi, że jakaś muzyka jest zła, to nie oznacza, że ona jest zła. Oznacza tylko, że jemu się ona nie podoba, że on lubi co innego, to wszystko. Jak wspomniałem wcześniej, lubię wszystkie rodzaje muzyki, nie ograniczam się. Najważniejsze, by to, co słyszę, było oryginalne i świeże."
replee

Powrót do Imprezy