30.04 DJ RX Fi-NRG @ Soundbar / Lublin

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

30.04 DJ RX Fi-NRG @ Soundbar / Lublin

Postprzez Technik303 03 mar 2010, 19:14

DJ RX [Finrg/Finlandia]
Torpex
Prozak
Vinkiel
Mole

more info soon :)

http://www.youtube.com/watch?v=XK40RoU_jRQ
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Re: 30.04 DJ RX Fi-NRG @ Soundbar / Lublin

Postprzez EjsI 27 kwi 2010, 21:02

Naprawdę nikt nawet przez chwilę nie pomyślał o tej bibie? Taka okazja pewnie więcej się nie powtórzy - ja bardzo chętnie bym się wybrał, ale prawdę mówiąc samemu mi się nie uśmiecha :roll:
Sun Control Species <3
EjsI

Postprzez Stelmach 28 kwi 2010, 12:33

Piękny temat! Widać w Lublinie ostro wzięli się na NRG/hardcore skoro wcześniej był Proteus a teraz czołowa postać tego gatunku jak DJ RX. Do tego Torpex z kolektywu Nu Energy, który gra UK Hardcore i freeform, a jego sety pędzą jak oszalałe ;-) My z Nexusem wybieramy się do Krakowa na Sharkey'a i również Torpexa w maju, więc mam nadzieję że uderzysz Ejsi z nami - zawsze będzie weselej :D Może i Technik by się namówił, co?
Stelmach
Rave on!

Postprzez EjsI 28 kwi 2010, 19:49

Masz rację Stelmi, kto by się spodziewał takiego wysypu imprez w tych klimatach... A i powiem Ci szczerze, że nieźle namieszałeś mi w głowie i co więcej, chyba się skuszę na Twoją propozycję - zamiast do Lublina wybiorę się do Krakowa :twisted: Co prawda majowy termin pasuje mi średnio, bo w weekend, w który jest ta biba mam zajęcia, ale mam przeczucie, że jakby co nie będę żałował :D Żal mi tego RX'a strasznie, ale tak jak napisałem jechać samemu to lekka lipa. No to co, najprawdopodobniej widzimy się ósmego! :yeah:
Sun Control Species <3
EjsI

Powrót do Imprezy