09.10.10 ^ Audio City 9 @ Browar Mieszczański - Wrocław

Chris Liberator, The Panacea i inni
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

09.10.10 ^ Audio City 9 @ Browar Mieszczański - Wrocław

Postprzez dumm 22 cze 2010, 11:26

Gościem 9-tej edycji (09.10.2010) będzie
PANACEA autor ciężkich połamanych brzmień!!!
Obrazek

MAIN STAGE:
- Chris Liberator (UK)
- The Panacea (DE)
- Droptech
- Mainliner
- Norf
- Wojti

BROKEN STAGE
- Mono
- Nidxi

DEEP & HOUSE STAGE:
- ???

Browar Mieszczański
Hubska 44-48
50-502 Wrocław
Polska

http://www.audio-city.pl/

Więcej info pewnie się jeszcze pojawi.
Ostatnio edytowano 26 lip 2010, 20:44 przez dumm, łącznie edytowano 1 raz
dumm

Re: 09.10.10 ^ Audio City 9 @ Browar Mieszczański - Wrocław

Postprzez Tulipan aka Nexus 22 cze 2010, 23:48

o w morde !! powtorka z rozywki :) haha a gdzie jest dj dusha ?? :( mam nadzieje ze zagra oj wspaniale sa tam te imprezy :) Stelmi chyba sie meldujemy ?? :) to bedzie dobry wstep przed HHA :) bylem kiedys na Liberatorze w m25 zasuwał jak narwany zagral genialnie wtedy mocno i bezkompromisowo mam nadzieje ze teraz tez pocisnie :) jestem jego wielkim fanem i jak narazie melduje sie :) 3 tygodnie wczesniej jest tunnel mam nadzieje ze sie ogarne do tego czasu :) oj zapowiada sie piekna impreza tak jak w zeszlym roku w listopadzie. Licze na dobra wwrocławska ekipe ktora jak zawsze tlumnie stawia sie jak przyjezdzaja forumowicze :) Stelmi dzwon do Wioletty !! :twisted:
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Vidia 23 cze 2010, 7:21

"Na jubileuszową 10-tą (27.11.2010) edycję planujemy kolejne dwie znakomite osobistości - ikonę drum’n'bass TEEBEE (...)" - mnie to bardziej interesuje (; Niedawno ten wspaniały producent gościł w łodzi. Bardzo chciałam pojechać, ale nie udało się ): Teraz mam dużo dalej, ale przy sprzyjających warunkach chętnie bym ruszyła. Ktoś się wstępnie pisze na Teebeego?
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez dumm 26 lip 2010, 20:43

Liberator odpada :/
dumm

Postprzez Stelmach 27 lip 2010, 7:18

Strasznie napaliłem się na tą imprezę bo usłyszeć UK acid techno w Polsce od samego mistrza to wielki rarytas, ale z tego co widzę Liberatora nie będzie... ;-( Wielka i niepowetowana szkoda. Cóż my z Nexusem raczej też odpuścimy.
Widzę jednak, że we Wrocku Wojti i ekipa promują ciekawe ambitne brzmienia i pomysły bookingów takich artystów będą na porządku dziennym. Imprezę z Dave The Drummer oraz banię u Technika, wspominamy z Piotrkiem jako jedną z najlepszych ostatniego roku !
Stelmach
Rave on!

Powrót do Imprezy