GlobalTrance Euphoria

czyli Zjazd Klubu Sportowego "Tęcza" i Spółdzielni Cukierniczej "Omka"
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

GlobalTrance Euphoria

Postprzez koncial 21 gru 2010, 23:00

Obrazek

Witajcie forumowicze wszystko jak w temacie, a temat był przewijany ostatnio przez paru kumatych forumowiczów ;). 29 Stycznia 2011 na wygnaniu w miescie łodzi odbedzie się Pierwszy Officjalny Zjazd KS "Tęcza" oraz sponsora klubu Spółdzielni Cukierniczej "OMKA". Line up w tym wypadku nie jest wazny ale ja chciałem w swoim imieniu i Jumy napisac ze Yolanda poleci na 100% i pare innych sztosów z rozgłośni Ojca Dyrektora. Swoja obecnoscią zaszczyci nas oczywiście gospodarz miasta Zydowskiego gdzie gra Widzew który nie jest Łodzkim klubem, fan duzych cyców i agencji towarzyskich Łukasz S. aka "Żółta Woda w Lidlu". Swoja obecność potwierdzi w 69% przezes KS "Tęcza" autor słynnego juz powiedzenia "Kupimy Litry i wychlejemy litry" Piotr G. aka Tulipan towarzyszyć mu prawdopodobnie będzie Główny Kucharz Spółdzielni Cukierniczej "OMKA", fan poezji śpiewanej w tempie 170 BPM, człowiek który zapewni nam czyste wypieki Krzysztof Ś. aka Sisiek, znakomitych gości podobno ma przywieść człowiek któremu MPO w warszawie zasypało w czasie odsnieżania samochów który będzie przerobiony na gaz CNG przez Jume czy Bartłomiej Ł. aka BTS. Z nieoficjalnych źródeł wiem ze wolne w World Of Wordcraft i w kopalni Żwirek dostał naczelny nasz sztygar którego imienia nikt nie wie i nie chce pamiętac czyli Sivy. Od siebie jeszcze wspomne że nieoczekiwanie w tym szalonym weekendzie padną wszystkie serwery CoD 4 MW i Łukasz K. aka Maryjan aka Gumek planuje rozpędzić sie juz w środe poprzedzającą wyzej wymienioną sobote aby dotrzymac nam tempa. Z Radomskiej patologii będzie jeszcze Łysy ze Stefanem i Przemkiem

I na koniec, nie wiem po chuuj ja to pisze skoro i tak mam miec imieniny cioci i bede chory więc mnie nie będzie
koncial

Re: GlobalTrance Euphoria

Postprzez PaulCane 21 gru 2010, 23:05

co jest k***a? czemu jest tyle takich samych tematów o tym? :D
PaulCane
Paua

Postprzez koncial 21 gru 2010, 23:08

o qrwa cos musiała mi Opera pojebać - sector usunie ;)
koncial

Postprzez Stelmach 22 gru 2010, 9:30

koncial napisał(a):sector usunie

...a Batman poprawi :D

Wszyscy kumaci i rozrywkowi forumowicze, z uzależnieniami i obarczeni patologiczną przeszłością, są bardzo mile widziani :) Ci którzy byli na ostatniej imprezie z Ottavianim i przewalali się przez gabinet i hotel Boss, chyba wiedzą czego się spodziewać. First Touch wyznaczył wysokią jakość beforow & afterów poniżej której nie wolno spaść. Zapowiadają się piękne trzy patologiczne dni, które pozostaną w naszej pamięci na długi czas i będą dobrym prologiem na Nowy Rok.

PS. Pisać mi kto się wybiera, bo jeśli moje skromne progi nie pomieszczą wszystkich, zatroszczę się o jakąś pojemniejszą miejscówkę. Bartek - odśnieżaj auto i dolej paliwa. Jak więcej pali niż 10 l , to warsztat na rogu Klonowej i Topiel montuje najlepsze instalacje LPG prosto z Niemiec (używane i tanie) :|
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 22 gru 2010, 19:53

oooooooooooo ! wszystko sie zaczyna wyjasniac :) Melduje sie w pełnym rynsztunku mam nadzieje ze z Panem Prezesem razem ze specjalnymi noworocznymi wypiekami z naszej rodzimej piekarni :) hitem bedzie babeczka nadziewana groszkami orazkołacz z posypką z cukru ktory działa mimo ze sie skonczy :) Dostalem 2 dni wolnego na ten weekend i juz mi sie morda cieszy ze zobacze najgorszy element forumowej patologii :) Mam nadzieje ze dolacza do nas jacys nowi forumowi baniowicze ktorych z pewnoscia dobrze ugoscimy :) Nie bojcie sie bani :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 30 gru 2010, 16:27

Z tego co mi wiadomo to będę. Dodać trochę od siebie do tej patologi :D Oczywiście zapraszam wszystkich przybyłych na smaczne wypieki z mąki tortowej, która nigdy się nie kończy. Liczę na dobrą zabawę i mam nadzieje że będziemy sporo rozmawiać o muzyce :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Rado 31 gru 2010, 12:42

Wiele wskazuje na to, że ekipa z Siewierza się również pojawi na tej patologicznej imprezie 8-)
Obrazek
Rado

Postprzez bts 31 gru 2010, 12:46

Drogi Łukaszu, byłem na rogu Klonowej i Topiel ale chłopaki nic o instalacjach LPG nie wiedzą, natomiast whisky leją, że ho ho :D
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Tulipan aka Nexus 31 gru 2010, 20:08

kochani dzwonilem do jednych i do drugich "a bo to tamto..." i zycze Wam wszystkiego dobrego w nowym roku a ta patologiczna impreza niech nas wprowadzi w swiat jeszcze wiekszej patologuii roku 2011 oby nam omka sprzyjała a imprezy wykraczaly poza wszelkie normy człoiweczenstwa :)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 05 sty 2011, 13:51

Z tego co ustaliłem wstępnie i ku wielkiej mojej radości do Łodzi zawita ponad 10 osób najgorszego patologicznego elementu. Na tą szczególną okazję, zostanie przygotowana wyjątkowa miejscówka z wszelkimi wygodami, niemniej jednak, proszę zabierzcie ze sobą dodatkowe wyposażenie w postaci jakiegoś barłogu (tym razem "koryto" znajdzie się na miejscu) :-) Śiśka komisyjnie prosimy o dostawę świeżego pieczywa z piekarni Omka, głównie moich ulubionych bułeczek śniadaniowych.

Start i alkoholową rozgrzewkę z powodu tęgich syberyjskich mrozów, zaplanowano już na piątek w godzinach wieczornych ok. 20 po moim powrocie z pracy, a wytrzeźwiałka od niedzieli :D Liczę na kołobrzeski materac Nexusa oraz głośniki, które umilą nam czas i stanowić będą tło do poważnych i głębokich refleksji o muzyce (głównie trance). Pomimo wysokiego zimowego spalania, liczymy także na samochód Bartka więc z transportem ze stolicy do Centrum Łódzkiej Patologii nie powinno być problemów (być może już zdążył przerobić go na gaz). Kto oczywiście jeszcze chętny, lecz świadomy zarazem skutków ubocznych i tego co może go spotkać, jest niezmiernie miło widziany w naszym gronie!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Juma 05 sty 2011, 13:57

Jesli finanse i egzaminy pozwola to na 68% na pewno sie melduje bo my to jestesmy wyjazdowcy i gdyby miec pieniadze, nie mowie ze miliony to bysmy jezdzili wszedzie.
Juma

Postprzez MarVanJush 05 sty 2011, 22:38

Jak nigdzie nie wyjadę to wpadnę tak na 69% ;)
:: We Are Analog People In A Digital World ::
MarVanJush

Postprzez Rado 06 sty 2011, 10:37

No proszę widzę, że delegacja ze śląska nam się powiększa i bardzo mnie to cieszy dobrze, że jeszcze jest trochę osób którym chce się jeździć i nie narzekać jak to jest źle.
Obrazek
Rado

Postprzez Sisiek 21 sty 2011, 20:54

Co gdzie, za ile i z kim? Jak tam plany wyprawy. Impreza w ogóle mnie nie interesuje. Może jakaś równoległa impreza w łódzkim OIOMie? Ważne, że pogościmy się ze Stelmachem i narobimy boruty. O której jedziemy i czym? Logistyka musi być zaplanowana. Wszystkich amatorów wyrobów cukierniczych proszę o kontakt bo jak dziś mówili w TVNie zboże drożeje i nasza cukiernia obsługuje mniejsze ilości wypieków ale dla każdego spragnionego słodyczy coś się znajdzie.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 21 sty 2011, 23:42

Świeta trwaja nadal i zostalo mi jeszcze sporo lukrowanych groszków z posypka wiec powinny wystarczyc do wiosny :0 jakos przetrwamy :) Krzyś ja niestety jak ci mowilem pracuje na popoludniu w piatek ale dogadalem sie z kolezanka ze wyjde sobie o 21:00 a ona sama zamknie sklep (to nie jest taka prosta sprawa) i o 21:30 mam pociag do Lodzi z Zachodniej Warszawy, licze ze kupisz flaszkie wczesniej a ja sie dosiade i wypijemy litry jadac do Lodzi chyba ze chcesz byc tam wczesniej to najwyzej ja sam dojade na 23 do lodzi ale mysle ze nie opuscisz ziomka w potrzebie :) no a wlasnie gadajcie jak tam to wszytsko ma wygladac na mniejscu ile wjazd ile za mieszkanie sie liczymy ? szczerze mowiac to impreza w klubie jakos tez mi nie lezy :/ moze jakies dobre drumy i techno w Kontrastach co Krzysiu ?? :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 22 sty 2011, 12:52

Myślę że przez dwa dni zdążymy się nabyć w Łodzi więc nie muszę tam jechać na 8 rano hehe :D Po drugie podróż z Panem Prezesem klasą Prezesowską to co innego niż jechanie samemu InterRegio xD Tak na prawdę z roboty wychodzę o 16 bo wziąłem sobie zwolnienie ale zanim zdążę wrócić na Targówek to będzie 17 zjem coś zdrzemnę się bo potem może nie być okazji, kupie butle w Lidlu (tydzień luksusu wciąż trwa) i 21:13 na wschodnim zarezerwuje w łódzkim pociągu - jak to mawia Aga - loże prezesowską. W skrócie mi jak najbardziej pasuje i realizujemy tą opcje :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 22 sty 2011, 21:11

Z najświeższych wieści i ustaleń komisji MAK wynika, że w Łodzi można spodziewać się nawet 15-osobowej hulaszczej ekipy 8-) Start przewidziano na piątek w godz. 18-19 wraz z przyjazdem ekip śląsko-szkocko-głogowskiej i patologii z Radomia, więc niech reszta mniej więcej też zaplanuje tak swój przyjazd. Wszystkich gorąco zapraszam, oferuję melinę, barłóg i koryto oraz przemiłą i rodzinną atmosferę.

Warszawskich wycieczkowiczów oczywiście odbiorę z dworca.

Tulipan aka Nexus napisał(a):dogadalem sie z kolezanka ze wyjde sobie o 21:00 a ona sama zamknie sklep (to nie jest taka prosta sprawa)

A no właśnie...co będzie jak źle rozliczy kasetki, uzbroi alarm i zapomni kody, które na nieszczęście są aż trzy i w dodatku każdy jest inny ? Piotrek, Ty jesteś kierownikiem i nie wolno Ci robić takich rzeczy, dostałeś nowy sklep, nową szansę i wszystko możesz spier*** :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 23 sty 2011, 0:38

hehe spokojnie kolezanka doskonale wie jak zamykac sklep i zna wszystkie kody :) tak jak mowilem Lukaszu ja i Sisior bedziemy dopiero po 23 w Łodzi no inaczej sie neistety nie da :/ wiec najwyzej jakos dojedziemy taksa na meline ale i tak na pewno bedziemy juz zaprawieni wiec od razu wejdziemy lekko w forumowe klimaty baniowe :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 23 sty 2011, 18:51

Oj Piotrek, coś mi się zdaje że o tej godzinie to już będziemy solidnie porobieni i z odbiorem mogą być problemy, ale postaramy się ogarnąć temat. Wiadomo co się może zdarzyć przy zetknięciu oliwy z ogniem w postaci towarzystwa Konciala, Jumy, Gumka i Siwego :D Koncial dziś dzwonił do mnie i roztaczał szerokie wizjonerskie plany co do befora, tymbardziej że wczoraj pił z Łysym i ze szwagrem. Wstępnie, ma się zjawić także mój serdeczny kolega Krzysztof - amator płatnej miłości, z którym niewykluczone że odwiedzimy jakiś łódzki przybytek :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Amnes 23 sty 2011, 21:31

Dziękuję serdecznie za zaproszenie do kliniki koledze S. Nie mniej jednak jestem zmuszony z radością opijać obronę pracy mgr. rodzonego brata w związku z czym kolumny o dużych możliwościach mocowych będą i u mnie z pewnością w ten radosny weekend umilać czas. Mam nadzieję, że uda się nawiązać jakąś konferencję międzybaniową. Sprawdzę telefonicznie jakość wypieków z waszych piekarni, oby mąka była należycie czysta tego wieczoru!
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Następna strona

Powrót do Imprezy