wasyl napisał(a):PS. Peterhol9 jest zwolniony z konieczności oceny tegoż seta, ponieważ przed chwilą zauważyłem wcale nie krótką recke na zaprzyjaźnionym forum, za co bardzo dziękuję

Ołki dołki

mały "edicik"...
Nie każdy jest użytkownikiem innego forum (a wiadomo: tam to tam, tu to tu, wtedy to wtedy, a tera to tera), więc zamieszczam kopię mojej recenzji

"Zaczynamy recenzję obiecaną spory szmat czasu temu

Co do dramów, to musze powiedzieć, że jestem bardzo wybredny i nie każde atmosferiki czy likłdy mi pasują. Liczę jednak, że po zakończeniu seta będę zadowolony

1 - Kawałek może wydawać się cukierkowy (słowo, którego się nauczyłem po moim pobycie na MyUnderground)

W rzeczywistości coś w nim jest i krytyczny nie będę zbytnio
..i tu mam problem, bo nie wiem czy wałek kończy się w 5 minucie czy w 9. Świadczy to o jakości przejść, które są kapitalne. No nic..Jedziemy dalej

Jesteśmy na kolejnym wokalu, który jest lepszy niż pierwszy. Juz wiem, że to No ordinary love

Przejście na For you kapitalne. Utwór 1 klasa! Przejście w kolejnym już lekko gorsze (jakieś zgrzyty były), niemniej utwór bardzo dobry. Nie tak dobry jak "Dla Ciebie", niemniej saksofon i pianino nadają klimat. W kolejnym przejściu za szybko Low zszedł. Ogólnie ok, tak samo jak i numer, który jest świetny!
Przejście na 07 bardzo dobre. Na nieszczęście utwór nie chwyta za ucho

Utwór schodzi dobrym przejściem. Seba jak Seba - wiadomo ...

Kolejne przejście - majstersztyk. Numer od początku zapowiadający się na dobry. Jest lekkie wrażenie, że leci za cicho, ale to moje uszy mogą szwankować (wiadomo, kto jest królem przesterów

). Utwór rozpoczął sie nieźle (ech, te wokale! ) i tak samo skończył.
W tym momencie widzę, że się pomyliłem i gdzieś umknął jeden kawałek

No nic..Podsumuję więc. Mimo kilku momentów, które się mniej podobały, chciałbym usłyszec kolejny Twój drummowy set. Nie będę marudził już więcej. Oczekuję większej ilości takiej muzyki! Amen

"