W połowie 2006 r. na oryginalnym f23 pojawił się niezwykły temat. Dziś prawie nikt o nim nie pamięta, a powinien to być temat kultowy. Każda jednozdaniowa wypowiedź była jak poruszenie kalejdoskopem, w którym z kilku elementów powstają niesamowite kompozycje i gdzie czasem wystarczy zmienić położenie jednego elementu, by z zabawnego obrazu powstał obraz szokujący absurdem lub wyrafinowaną perwersją. Nie ma tu jednak miejsca na nudę i monotonię. Czasem do tego kalejdoskopu ktoś dorzuca jakiś nowy element, który szybko znajduje sobie swoje miejsca w niekończącej się liczbie alternatywnych rzeczywistości. Całość tworzy coś na kształt narkotycznych wizji stulejarza, gdzie nie obowiązuje jakakolwiek konsekwencja wydarzeń czy logika, a powtarzające się motywy nadają mu klimatu rodem ze skeczów Monty Pythona. Poniżej zamieszczam fragmenty owego tematu-perełki, które udało mi się ocalić. Życzę przyjemnej lektury.
-Podglądam sąsiadów wieczorem przez lornetkę z nadzieją, że zobaczę jak się ruchają.
-Pies się wkurwia, bo nie daję mu popatrzeć przez lornetkę na ruchających się sąsiadów.
-Rucham psa, który przez lornetkę podgląda sąsiadów.
-Patrzę jak sąsiedzi ruchają lornetką swojego psa.
-Pies patrzy jak rucham sąsiadów lornetką.
-Rucham sąsiadów patrząc jak pies rucha lornetkę
-Rucham lornetkę, a sąsiedzi patrzą na psa.
-Patrzę na psa, gdy ten rucha sąsiadów pod nieobecność lornetki.
-Rucham sąsiadami psa, a lornetka podgląda.
-Patrzę na psa, który patrzy na sąsiadów, których rucha lornetka.
-Podglądam ruchających się sąsiadów przez lornetkę, ale źle widzę bo pies mi zasłania.
-Patrzę z sąsiadami przez lornetkę jak ich pies sam się rucha.
-Sąsiedzi patrzą jak lornetka rucha mnie psem.![]()
-Patrzę przez sąsiadów jak lornetka rucha psa.
-Podglądam przez psa jak sąsiedzi mnie ruchają.
-Ja patrzę, pies patrzy, sąsiedzi patrzą, a lornetka się rucha.
-Wszyscy się ruchają, a ja se zrobiłem przerwę na kawę...![]()
-Rucham sąsiada lornetką, a pies patrzy na sąsiadkę.
-Patrzę na lornetkę wyobrażając sobie, że rucham nią psa sąsiadów.
-Robiłem kawę gdy nagle wyruchał mnie pies sąsiadów.
-Wyruchałem psa lornetką z Allegro za 2,3 zł od mojego sąsiada.
-Skończyłem pić kawę i rucham psa, by sąsiedzi mieli na co patrzeć przez lornetkę.
-Ruchając psa patrzę przez lornetkę, czy sąsiedzi nie wypili mi kawy.
-Piję z psem kawę, podczas gdy sąsiedzi podglądają nas lornetką czekając aż pies mnie wyrucha.
-Pies parzy kawę podczas gdy sąsiedzi oglądają lornetkę.
-Sąsiedzi się wkurwili, bo nie dałem im popatrzeć przez lornetkę jak pies wypija im kawę.
-Idąc na kawę do sąsiadów zabieram ze sobą lornetkę, by móc wyruchać ich psa.
-Sąsiedzi mnie wyruchali, bo zgubiłem ich lornetkę.
-Rucham psa kawą podczas gdy sąsiedzi szukają lornetki.
-Rucham filiżankę gorącej kawy.
-Kawa ruchając mnie patrzyła przez lornetkę jak sąsiedzi się ruchają, a pies siedział smutny bo se nie zaruchał.
-Razem z sąsiadami i psem patrzymy jak lornetka rucha kawę.![]()
-Rucham kawę patrząc przez lornetkę jak pies patrzy na sąsiadów.
-Sąsiedzi zabrali mi lornetkę, więc mój pies ich wyruchał.
-Rucham sąsiadów, bo nie chcieli mi pożyczyć lornetki bym mógł popatrzeć na ruchające się psy.
-Gdy ruchałem lornetkę pies ruchał sąsiadów patrząc jak parzy się kawa.
-Razem z sąsiadami, lornetką i psem jechaliśmy se na ręcznym pijąc kawę.
-Gdy wyruchałem sąsiadów to spuściłem się do kawy, którą wypił pies i lornetka.
-Pies spuścił mi się do kawy, bo zabrakło mi śmietanki w lodówce ruchanej przez moich sąsiadów.
-Poczęstowałem psa sąsiadami i kawą, a następnie podglądaliśmy lornetkę przez lodówkę.
-Zamknąłem sąsiadów w lodówce, bo wyruchali mi psa i wypili kawę lornetką.
-Gdy lornetka wyruchała mnie i sąsiadów, to zamknęła nas z psem w lodówce.

Matvel napisał(a):U mnie z połowa znajomych którym wysłałem myślała że to prawda
michal napisał(a):Znane jest już źródło legendarnych 'za te 15 Baniek' Hazela! Banię wymyślili Rumuni już w latach 60-tych! Najgrubszy nominał AŻ 25 BANI przeznaczony jest głównie dla Dj'ów używających Traktora.
sector napisał(a):
na FB to samo hahah! MasakraJednak nie ma co, filmik zmontowany mistrzowsko. Najlepsze te przejscie po scatmanie jak rusza faderem hahahhah, leje z tego dalej

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość