przez Monisia 12 lut 2009, 18:40
-Mamo, Jasio obgryza babci paznokcie!
-Jasiu! Przestań!
-Mamo, mamo on nie przestał!
-Jasiu natychmiast przestań!
-Mamo on dalej to robi!
-Jasiu jak natychmiast nie przestaniesz to zamknę trumnę!
Po imprezie ostro zakrapianej alkoholem, facet budzi się nad ranem w obcym łóżku. Obok niego śpi paskudne chrapiąc obrzydliwe, grube babsko. Facet ostrożnie podnosi kołdrę i zamiera z obrzydzenia: wszystko ubabrane krwią... Wstaje i wlecze się do łazienki. Zapala światło staje przed lustrem i z przerażeniem dostrzega wystający mu z ust zaklinowany między zębami sznureczek.
- O Boże, proszę cię najmocniej - mamroce facet przerażony - spraw, aby to była tylko herbata ekspresowa!
Ciągnie esesman za nogę dziecko po bruku aż główka mu podskakuje, podbiega zrozpaczona kobieta... panie esesmanie , panie esesmanie..
Berecik mu spadnie??
- Spokojna głowa... Przybity...
Synek przychodzi do domu i od progu woła: tatusiu ...Już jestem po pierwszym stosunku...
Tatuś: gratuluje jestem z ciebie dumny a powiedz chłopcze, kiedy następny raz???
Synek: jak mi się dupa zagoi
Babka, matka i wnuczka opowiadają o największym bólu, jaki przeżyły.
Wnuczka mówi-jak mi odbierał cnotę to się z bólu oszczałam
matka mówi- jak ciebie rodziłam to się z bólu zesrałam
na to babka -co to za ból: jak mi się frędzel w łańcuch wkręcił to z bólu dzwonek odgryzłam.
Czerwony kapturek idzie przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk i mówi Czerwony kapturku chodź tu szybko w krzaki. Czerwony kapturek posłusznie wchodzi w krzaki i nie zadawając głupich pytań podnosi spódnicę, opuszcza majty, wypina dupę.......a wilk na to CO TY MI TU KURWA SRAĆ BĘDZIESZ? DAWAJ TEN KOSZYK I SPIERDALAJ....
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma