Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Freezer 08 lut 2009, 15:58

Boguś napisał(a):Plyna pozdrowienia dla Siska, bts-a, Freezera i jego akademickiej ekipy oraz dla mojego wspollokatora za srogi piatkowy melanz :D Nie ma to jak rano znalezc sie na pradze hahaha Oj ostro bylo :P

No ostry był ten melanż :). Całą sobote umierałem :) Dopiero o godzinie 00:00 udalo mi sie w sobote wybrać na następną impreze.

Miło mi było was poznać na żywo :). Pozdrawiam bts'a :), Siska :), Bogusia :) i reszte która z wami dołączyła, aha no i tego chłopaka który opowiadał mi o tym jak to dostał w potylice w łodzi :) Rozwaliłeś mnie tą opowieścą :) ... Z tym, że nie pamiętam wszystkich po imieniu... Są tutaj na forum też? :)
Freezer
Shipwrecked

Postprzez Sisiek 08 lut 2009, 16:10

M jak melanż licz na rewanż :D Konkret ekipa i konkret impreza :D No ale wiadomo jak pojawiam się ja ze swoimi towarzyszami to słabo nie będzie :D Dzieki za ugoszczenie i liczymy na powtórkę :D

PS. Nexus miałem do Ciebie dzwonić ale myślałem że jesteś w robocie do 22 więc nie chciałem robić smaka :P Ale tak więc od teraz dostajesz info o każdym naszym balu 8-)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bts 08 lut 2009, 18:21

Powtórka to pewnie nie prędko. Znaczy wiadomo, melanżyk to zawsze można zrobić, nie tu, to tam, nie tam, to gdzieś indziej. Pytanie tylko czy wywarliśmy na tyle pozytywne wrażenie na przyszłych prawniczkach, że chciałyby powtórkę :twisted:
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Boguś 08 lut 2009, 19:59

Mysle bts ze same zatesknia :D jedna sie mnie pytala czy mam nasza klase z tego co pamietam :D no i wiem ze bylem reanimowany przez 3 lejdis jak trochi zaniemoglem wiec nie jest zle :D Aha Freezer ten osobnik co Ci o akcji lodzkiej opowiadal to Tomek moj ziomek z ktorym mieszkam :D nie ma go na forum ale zostalo mu wszystko przekazane ^^
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Amnes 09 lut 2009, 0:06

Boguś ja się piszę następnym razem zarównież.. chyba że będę miał sesję, pogrzeb czy coś.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 09 lut 2009, 13:57

U nas na ochockie melanże wjeżdża ekstraklasa musisz udowodnić swoje kwalifikacje :P
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 09 lut 2009, 15:23

Kwalifikacje to ja mam w trochę innych dziedzinach, za to przeważnie daję z siebie tyle, na ile mnie stać i ciut ponad to, tak by nie było nader wielkiej lipy. A u mnie też trzeba udowodnić, że stać cię na darmowy hotel na Białołęce. Sisior.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Freezer 09 lut 2009, 15:57

Sisiek napisał(a):M jak melanż licz na rewanż :D
No to liczę :) A jak o mnie chodzi to pewnie jeszcze we Wrocu na melanżu się spotkamy ;). Jak będzie opcja to was znowu zaprosze :)
Freezer
Shipwrecked

Postprzez kiki 09 lut 2009, 16:50

no no ciekawe te Wasze opowiastki ale teraz czas na WRO :] tak wiec w pt sie spotykamy jakos i do mekki, tylko gdzie, o ktorej, to juz w odpowiednim temacie niech ktos zaproponuje :)
Obrazek
kiki
z Afryki

Postprzez Tulipan aka Nexus 09 lut 2009, 18:57

Amnes napisał(a):Boguś ja się piszę następnym razem zarównież.. chyba że będę miał sesję, pogrzeb czy coś.

Ale Ty wódki nie pijesz podobno a tam sie wóde z brytwann pije :P patologia do sześcianu :P
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Qsi 09 lut 2009, 20:58

z brytwanny dobre :lol: niestety coś mi w środku mówi, że to wielce prawdopodobne :)
Qsi

Postprzez Amnes 09 lut 2009, 22:35

ja generalnie już prawie w ogóle nie pije, co nie znaczy że nie umiem się dobrze bawić.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Monisia 09 lut 2009, 22:38

Amnes napisał(a):ja generalnie już prawie w ogóle nie pije, co nie znaczy że nie umiem się dobrze bawić.

brawo amnes +1wkurza mnie to jak ktoś gada, że bez alkoholu to już nie ma imprezy itp.
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Sisiek 09 lut 2009, 22:43

Pewnie, że bez alkoholu jest ale nie bez narkotyków :P
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Kubo 09 lut 2009, 23:50

Eska. kreska i jest imprezka :D Puotek zaprasza xD
Kubo
The Invincibles

Postprzez Taurus 10 lut 2009, 1:12

Monisia napisał(a):
Amnes napisał(a):ja generalnie już prawie w ogóle nie pije, co nie znaczy że nie umiem się dobrze bawić.

brawo amnes +1wkurza mnie to jak ktoś gada, że bez alkoholu to już nie ma imprezy itp.

No to wkurza Cię co raz więcej ludzi, bo takich co bez alko nie potrafią sie bawić przybywa na tym świecie.

Kubo napisał(a):Eska. kreska i jest imprezka :D Puotek zaprasza xD

Kuba, no i zapachniało wsią :mrgreen:
Taurus

Postprzez drevni 10 lut 2009, 10:37

Bez alkoholu jest impreza, ale marna ;)
Sisiek napisał(a):Pewnie, że bez alkoholu jest ale nie bez narkotyków :P

Hahahahaha, każda Twoja wypowiedź jest mistrzowska, nawet lepsza od ŚMIETANY :lol: ;)
drevni

Postprzez Infrared 10 lut 2009, 11:19

drevni napisał(a):Bez alkoholu jest impreza, ale marna ;)

drętwa sztywna i chujowa!
mj z lsd musi być!
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Monisia 10 lut 2009, 11:51

Taurus napisał(a):No to wkurza Cię co raz więcej ludzi, bo takich co bez alko nie potrafią sie bawić przybywa na tym świecie.

że kurde co :| czytam Twojego posta chyba z 5 razy i za cholere nie mogę zrozumieć... albo Ty mnie nie zrozumiałeś ja powiedziałam, że wkurza mnie jak ktoś mówi, że nie ma imprezy bez alkoholu... !
i nie wkurza mnie osoba, człowiek tylko to co on mówi 8-)
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 lut 2009, 12:55

dla mnie rowniez nie ma problemu, mam wygodnych znajomych ktorzy wolą przemieszczac sie samochodem (własnym) i jak wybieramy sie do jakiegos klubu to z reguly ja prowadze i robie za szofera i zawsze swietnie sie bawie bez alkocholu a i przy okazji moge sobie pojezdzic bo lubie jezdzic tak samo jak lubie wypić :P ale w tym przypadku jednego z drugim nie łącze :)

dobra dość p****nia robota czeka :P

ustawilem sie z ziomkami na alko wajcha
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic