Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Sisiek 27 lut 2009, 22:29

bAchoR napisał(a):Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku....

Także uważajcie :D

A to do jakiego tematu ? :D BTW. mp3 mają różne poziomy głośności :D Ja do swojej poprzedniej mp3 specjalnie podnosiłem sobie poziom na tyle decybeli żeby się nie zniekształcało i nie trzeszczało żeby słuchać bardziej na opór :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez artur 27 lut 2009, 22:40

i jak słyszysz cos jeszcze ? :D
artur

Postprzez artur 27 lut 2009, 22:41

Sisiek troche dziwne to jest że w avatarze masz MDMA a w podpisie jade na czysto :D

Lubisz kontrasty czy o co chodzi ?
artur

Postprzez Sisiek 27 lut 2009, 23:08

Jeszcze słyszę :D Tylko wykraczam poza ograniczenia głośności wydane przez dyrektywy UE :D Co do drugiego to wiadomo że na czysto :D Propaguje zdrowy tryb życia wśród forumowiczów :D Kontrastów może nie lubię ale lubię prowokować :D Nigdy nie wiadomo co jest prawdą a co fałszem :D

BTW. Ta świnka całkiem sympatycznie wygląda :P Moje koty by się miały czym bawić :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 27 lut 2009, 23:14

narkotyki zabiają powoli
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Boguś 28 lut 2009, 14:27

Sisiek napisał(a):
Vidiad napisał(a): no właśnie, no właśnie... trochę późno to piszę, ale ewentualnie też nie pogardzę jakimś info na ten temat:> Pozdro:)

Ja to powiem tak. My jesteśmy bardzo otwartymi ludźmi i z chęcią każdego chętnego zaprosimy do wspólnej zabawy :P A z racji płci to jeszcze odprowadzimy do domu bo w nocy w Wawie niebezpiecznie i w ogóle. Tylko trudno mi przy każdej okazji informować 20 osób naraz że dziś coś się będzie działo :P zwłaszcza, że często są to spontany :P Zostaw swoje namiary na GG to z chęcią wyślę zawsze info na temat tego czy coś się kroi. A ostatnio tak bywa że dzieje się coś co tydzień :P ( mam nadzieje że zabrzmiało to jak zaproszenie hehehe :D )

Tak jak Krzyś napisal serdecznie zapraszamy :D ^^ Okazja pewnie bedzie niejedna :D a niech sie tylko zrobi cieplo to i melanze w parku Szczesliwickim beda grane :D
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez sector 01 mar 2009, 23:43

Obrazek

Jesli ktos jest zainteresowany wczorajszym godskitchen birmingham, ktory odbyl sie w klubie Air to zapodaje pare moich filmikow.

tutaj preach zapodal as the rush comes. bylo grubo, co z reszta widac :)

Ogolnie rewelacja. Zajebiaszcza imprezka (na, ktorej towarzyszyl nam pan rezystor, wiec chocby nawet z tego powodu nie moglo byc zle) z udzialem eddiego, downeya i preacha. W sumie widac po calym godskitchen ze wszysty jak nie wiekszosc wpadla tylko i wylacznie na eddiego. I o ile caly parkiet byl zawalony na preachu to i tak wszyscy krzyczeli 'eddie, eddie, eddie' :) Po secie eddiego troche zrobilo sie wiecej miejsca. Jednak nie wiem czemu bo jak wszedl downey to zapodal takie kawalki ze glowa mala. Thumb, Cowgirl (JOC Remix), Smack + techno. Juz zaczynam zalowac ze nie bedzie mnie jak w bydgoszczy na jego secie. Przy Cowgirl ludzie juz zaczeli wariowac, jednak przy Smack to chyba juz wszyscy oszaleli :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Rez 02 mar 2009, 0:00

o to to :) ja zaryzukuje stwierdzeniem, ze to byl najlepszy klubowy event na jakim bylem:) good fun:D najlepszy zdecydowanie Downey szczegolnie mieszanka, ktora wymienil sector.

poznalismy wielu ciekawych ludzi:P typu: machajaca dziewczyna, lysy goly pedal z gwizdkiem, czeski hokeista machajacy glowa i 'ten w rozowej koszulce'. ogolnie to przed wyjsciem budowalismy sobie klimat sluchajac Scootera, Jana Wayna, Cascady itp:P pozniej dosc dluga droga do klubu, ktora wedlug google maps miala wyniesc 22 minuty, po 1,5 godziny lazenia skonczyla sie wodka:P ale dotarlismy, chociaz prawie stanelismy do kolejki pod innym klubem:P( Custard Factory i tam byly dnb awards:P transmitowane przez radio 1). Ogolnie sporo smiechu, dobrej muzyki, dobrej wisniowki i jedzenia(podziekuj zonie za schabowe:)) pozdro i do nastepnego:)
Rez

Postprzez bAchoR 02 mar 2009, 9:16

Same mózgognioty. :) Jeszcze jaki ciołki gwiżdzą. Od razu za łeb i wypier... z klubu. Tak powinno być ;)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 02 mar 2009, 15:49

bAchoR napisał(a):Same mózgognioty. :)

przesadzasz i to zdrowo Rafale, ale fakt faktem nie bylo czasu na plakanie na breakdownach :D

Rez napisał(a):ja zaryzukuje stwierdzeniem, ze to byl najlepszy klubowy event na jakim bylem:)

dokladnie mam takie samo zdanie. :cooking:

Rez napisał(a):wedlug google maps miala wyniesc 22 minuty, po 1,5 godziny lazenia skonczyla sie wodka:P

hahaha co prawda to prawda :D najlepsze zdanie z calosci :D oby wiecej takich wypraw :D yeeeeeeeee :gimmefood: :gimmefood: :gimmefood: :gimmefood:
sector
the king of bongo!

Postprzez Amnes 02 mar 2009, 18:14

sector wpadaj na lifestreamy częściej> Na ostatnim podróż zajęła nam za 4h + 3h bifora a imprezy do dziś nie widać. Wiedziałem że wyspy są dawno za kontynentem, ale żeby tak drastycznie?
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 02 mar 2009, 21:32

hehehehe dobrze powiedziane Maćku !! to byla najdluzsza droga do klubu :P a do tego -16 na dworzu haha, jak dla mnie jeden z najlepiej zapamietanych lajfstrimów :P
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 02 mar 2009, 21:48

Szkoda, że potem doszło do zaburzenia czasoprzestrzeni bo pewnie by się coś jeszcze działo na mieście :D Chociaż ta impreza co wpadliśmy z Prezesem też dobrze wpasowała się w obraz popeliny jaka się działa :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 02 mar 2009, 22:00

Naczelniku dobrze mowisz, tam niezly burdel byl... średnia wieku klubowiczow to 14-15 lat, ktorzy spijali ze stołów bezpańskie piwa a w VIP roomie biegaly szczury i bylo -5 stopni celsjusza <hahaha>
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 02 mar 2009, 22:03

o kur.. gdzie to?
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 02 mar 2009, 22:08

The One na Skrze :D Żałujcie że z nami nie poszliście :D Kabarety na wyższym poziomie. W ogóle dzień później patrzyłem to wlot tam był 25 zł :D A my z Prezesem jak na VIPów przystało wbiliśmy na przypał za free :D Burdel i popelina to nasza drużyna :D Jak ja wychodziłem to jeszcze jakiś typ lał szatniarza :D z którym swego czasu gdy byłem tam na progowej imprezie też miałem podobną historie :D Ale dobra gadka szmatka a kiedy powtórka :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Infrared 02 mar 2009, 22:18

artur napisał(a):Znalazłem w necie przejebane zwierze

heheheheheh :stupidme:
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez bts 03 mar 2009, 7:54

Tulipan aka Nexus napisał(a):...i bylo -5 stopni celsjusza <hahaha>

O, to cieplej jak na dworze :P
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez bAchoR 03 mar 2009, 9:47

Marcin czemu przesadzam :) ? Mózgognioty - tak zwykłem mówić na muzyke od UK Trance po Shranz ;] Moja własna definicja.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 03 mar 2009, 15:54

gdzie uk trance a gdzie shranz o/
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic