hahahaha sector mocne uwazaj zeby to nie byl proroczy sen
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
A to pewnie cos Ci nie pyklo z nia dlatego dzis takis wkurwiony lol haha
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Nie pamietasz bo pijany byles Przescieradlo bardzo zachlapales? ^^
później dla odmiany mój dzisiejszy tjun of the day Airborne Performance Pres Airborne Angel - The Unit (Original Mix)
i do łóżka o/ bardzo męczący dzień
skromnie John Askew - The Witch Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix) The Viceroy & KOTO - The Horror Iio - Rapture (Ian Betts Rework) Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix) Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix) McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/ Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/ John Dopping - Cognition !!!! \o/ Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
beheheh nie trudno się domyślić po ksywie Adasiu, że to Ty jak byłam na naszym kiedyś forum to się jeszcze gadało ale już nie jestem to widzisz jak o mnie zapomniałeś Dobrze, że mam Cię na nk to sobie przypominam jak wyglądasz :* :* muaaa
hej, hej to samo moglbym powiedziec tez ani widu ani slychu po Tobie, mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci sie moze spykamy na jakies piwko jak to bywalo za starych czasow ;*
hahaha Jest co wspominac masz racje, byly czasy, imprezy ktore nie wroca w tym skladzie. Wpadaj tylko wczesniej daj cynka bo ja tez jestem tam od swieta juz tylko