tymek napisał(a):newslettera
Haha czuje się uświadomiony w tym momencie
tymek napisał(a):newslettera

michal napisał(a):Maszyny Do Robienia Nielegali (już opatentowanej)
Amnes napisał(a):A może ma ktoś w wwa jakomś prace dla błyskotliwego inteligentnego (iqcoś koło 130-+10) młodego i utalentowanego macieja?

tak się to skończyło. Teraz gdy się zrekrutuję na zaoczne to w pierwszym semestrze będę robił przedmioty z trzeciego i jeden z 1szego, w drugim jest siedem, wszystkie te co nie zdałem a jak zaliczę wszystko z pierwszego roku to mogę się przenieść na dzienne i oby mieć sporo przedmiotów już zaliczonych. Wiec koniec końców mimo że stracę coś w zamian zyskuję sporo. A jak nie zaliczę wszystkiego to licho wie. Mam nadzieję, że czaicie +- ocb. Bo jakbym jakoś jednak się przepchnął teraz na "czysto" czyli warunku to itak miałbym masę tyłów i kupę floty do zapłacenia. I łysiałbym dalej. Pożyjemy zobaczymy, miałem cisnąć naukę już w tym semestrze co go przesrałem, ale de facto sam nie wierzyłem sobie bo wiedziałem że wciąż siedzi we mnie ten nastrój leniwczo zasiedzialczy depresyjny.sector napisał(a):jak trzeba bylo robic to robic nie bylo komu

Alexandra napisał(a):chociaz z drugiej strony... jakos mnie to nie dziwi

Wyjebunden się ze studiówbędziecie do mnie ziomale wpadać na frytki niedługo, bo na zaoczne się muszę przeprowadzić. A może ma ktoś w wwa jakomś prace dla błyskotliwego inteligentnego (iqcoś koło 130-+10) młodego i utalentowanego macieja?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość