Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 16:08

tymek napisał(a):newslettera :D

Haha czuje się uświadomiony w tym momencie :P Całe życie też pisałem i mówiłem newstlera :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Alexandra 09 wrz 2009, 17:02

serio? :P noo wiesz,a ja myslalam, ze Sowy sa wyedukowane :D
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 17:22

Sowa dała plamę :( Ale już się dokształciłem w tym temacie :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez tymek 09 wrz 2009, 17:43

noł problem, cala przyjemnosc po mojej stronie :D
tymek

Postprzez Sisiek 09 wrz 2009, 18:00

Bóg zapłać dobry człowieku :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez tymek 09 wrz 2009, 18:48

bog zaplac bo ja nie mam :D
tymek

Postprzez michal 10 wrz 2009, 14:38

kto chce otrzymywać najświeższe informacje via NEWSTLER dotyczące mojego nowego projektu Maszyny Do Robienia Nielegali (już opatentowanej) wraz z pluginem dla sepleniących rapierów niech podbije na PW. W skład maszyny wchodzi także mieszcząca się w kieszeni minimaszynka do robienia dissów, z trójstopniowym oprogramowaniem, dla początkujących, średnio początkujących i bardzo początkujących. ale mam kaca :/ :D

ps. maszynę testował już tede i nagrał na niej Buhha czwórkę.
'Es ist alles lächerlich, wenn man an den Tod denkt' T. Bernhard

"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen" L. Wittgenstein
michal

Postprzez Vidia 10 wrz 2009, 17:54

michal napisał(a):Maszyny Do Robienia Nielegali (już opatentowanej)

buhahahah to mnie rozwaliło :D
dobra faza

Ja od wczoraj mam fazę na hardtransy:D
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Qsi 10 wrz 2009, 19:09

to zajeb sobie:

Ferry Corsten - Whatever! (Bla Bla Bla) (Marcel Woods Remix) vixa!!! :twisted:

tudzież

Fractal Vibe - C Song (Dynamic Vibe Mix)

stare, ale jare!
Qsi

Postprzez tymek 10 wrz 2009, 21:00

dumonde - can you dig it!
to byly kurwa hardtrensy :D
tymek

Postprzez Amnes 14 wrz 2009, 20:00

"Chuj dupa kurwa cipa"

Tak jest.
Wyjebunden się ze studiów :D:D będziecie do mnie ziomale wpadać na frytki niedługo, bo na zaoczne się muszę przeprowadzić. A może ma ktoś w wwa jakomś prace dla błyskotliwego inteligentnego (iqcoś koło 130-+10) młodego i utalentowanego macieja?
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 14 wrz 2009, 20:14

Amnes napisał(a):A może ma ktoś w wwa jakomś prace dla błyskotliwego inteligentnego (iqcoś koło 130-+10) młodego i utalentowanego macieja?

Może się załapiesz do wbijania palii albo wylewki betonu na stadionie narodowym. Sporo płacą.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 14 wrz 2009, 20:19

bo studiowac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej
sector
the king of bongo!

Postprzez Amnes 14 wrz 2009, 20:58

Nie było źle ale po prostu w bardzo leniwy rok miałem. Teraz mam taki ogień w dupie żeby coś robić że uj. Naprawde niesamowite jaki byłem wypalony i nieskory do niczego na pszeszczeni ost roku. Teraz mam pełen ogień.

Możesz mi seci zmienić to coś pod nikiem na mr. ogień w dupie, bo bord jush nje jestem koffane misie
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez sector 14 wrz 2009, 21:10

masz ogien w dupie bo nie zdales, proste! a jak trzeba bylo robic to robic nie bylo komu i takie sa fakty. spójrz prawdzie w oczy!
sector
the king of bongo!

Postprzez Amnes 14 wrz 2009, 21:24

lol Nie chodzi o taki ogień, tylko o srogą motywację. A nie że sram żarem. Zdarzyć się może każdemu słabszy okres w życiu, a teraz jak już jestem za nim to mam wielką ochotę zdobywać świat że tak powiem ogarniać dobrze co jest 2.

Dajcie mi teraz przeciwnika hahaha. BTW Mój wydział chyba tak mnie zmotywował do opierdalania się, bo ja jak wielu innych gdy mi się stawiało niskie wymagania w kwestiach oświatowych to starałem się je wypełniać na niskim poziomie, minimalnym. Na innych kierunkach dopuszczalne jest posiadanie jednego tyła. Ja jakbym zdał jeszcze dwa przedmioty (otarłem się a najtrudniejszy nawet zdałem) miałbym tyłów SIEDEM :O i to wszystko w ramach rejestracji warunkowej, ale automatycznej. A że miałem słaby rok i
sector napisał(a):jak trzeba bylo robic to robic nie bylo komu
tak się to skończyło. Teraz gdy się zrekrutuję na zaoczne to w pierwszym semestrze będę robił przedmioty z trzeciego i jeden z 1szego, w drugim jest siedem, wszystkie te co nie zdałem a jak zaliczę wszystko z pierwszego roku to mogę się przenieść na dzienne i oby mieć sporo przedmiotów już zaliczonych. Wiec koniec końców mimo że stracę coś w zamian zyskuję sporo. A jak nie zaliczę wszystkiego to licho wie. Mam nadzieję, że czaicie +- ocb. Bo jakbym jakoś jednak się przepchnął teraz na "czysto" czyli warunku to itak miałbym masę tyłów i kupę floty do zapłacenia. I łysiałbym dalej. Pożyjemy zobaczymy, miałem cisnąć naukę już w tym semestrze co go przesrałem, ale de facto sam nie wierzyłem sobie bo wiedziałem że wciąż siedzi we mnie ten nastrój leniwczo zasiedzialczy depresyjny.

Pod tą całą warstwą srogich bań mimo wszystko denerwowałem się swoją postawą.

Ale jestem pojexsjdjk.

Pokuj.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Alexandra 14 wrz 2009, 21:49

najlepiej zwalac na kogos/cos innego... 20 lat i zero motywacji -> swiat sie pomylil :( chociaz z drugiej strony... jakos mnie to nie dziwi :|
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 15 wrz 2009, 7:20

Alexandra napisał(a):chociaz z drugiej strony... jakos mnie to nie dziwi :|

:mrgreen:

Ja w wieku 20 lat zarejestrowałem się na FMT zobaczcie jaki to był błąd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 15 wrz 2009, 8:37

Wyjebunden się ze studiów :D będziecie do mnie ziomale wpadać na frytki niedługo, bo na zaoczne się muszę przeprowadzić. A może ma ktoś w wwa jakomś prace dla błyskotliwego inteligentnego (iqcoś koło 130-+10) młodego i utalentowanego macieja?

Zaoczne, niezaoczne - papier ten sam. Nigdzie nie jest napisane jaki tryb studiów wybrałeś. Pozatym możesz zdobyć doświadczenie już podczas studiów co się bardzo ceni. Mało który pracodawca chce żółodzioba po studiach bez doświadczenia. Marcin chyba moze Ci coś o tym powiedzieć.

Niestety coraz więcej mówi się o tym, że studia to fabryka bezrobotnych i chyba coś jest na rzeczy.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez rdk 15 wrz 2009, 9:25

no jest na rzeczy, jest. Mnie wytegowali z UMK, w następnym semestrze poszedłem do prywatnej szkoły [WSB] zmieniłem totalnie front bo z Administracji poszedłem na kierunek Ekonomiczny. Dostałem pracę i tej sytuacji nie zamieniłbym na nic innego. Fakt - nie mogłem sobie pozwolić na ciągłe imprezowanie, na beztroskie życie studenta, ale od samego poczatku się nim nie czułem. Miałem dziwne uprzedzenia do typowych studentów. Zrobiłem studia, co nie było takie łatwe jak się co niektórym wydaje mimo że to nie uniwersytet. A oprócz tego mam 5 lat przepracowane... coś musi być na rzeczy. Na stronie goldenline.pl przez 3 miesiące dostałem 3 oferty pracy + zadzwonili raz do mnie do pracy... z ofertą pracy

Nie, nie chwalę się. Chcę tylko pokazać, że nie zawsze super uczelnia jest gwarancją kariery. Moi znajomi mają również założone tam profile ale są po studiach, odbywają gdzieś ewentualnie praktyki i ofert nie dostają. Patrząc na moich znajomych, idących na dzienne studia byle być na studiach mogę smiało stwierdzić że wyrządzili sobie krzywdę.
rdk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic