Pressya beach set

progresywnie i letnio :D
Dział poświęcony promocji swoich setów.

Powrót do Sety

Pressya beach set

Postprzez pressya 11 lip 2009, 11:23

ostatnio posklejalam cos takiego :) TLKa nizej :)
http://www5.zippyshare.com/v/77855074/file.html

tl :
1.Leventina- Naked (incognet remix)
2.Andrew Bennett- break away (Martin Roth Nustyle dub mix)
3.Rino Cabrera, Daniel Portman - sumatra (version day at the beach)
4.Ex Da bass - Riga Nights (Rulers of the deep remix)
5. Beltek- Rumble clouds
6. Rex Mundi - sunrise at ibiza (drive mix)
7. Alex Kunnari - breathe in (Alex kunnari and heikki L remix)
8.Dinka - Canonball (Claes Rosen mix)

technicznie nie ganic :D
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Re: Pressya beach set

Postprzez cryshis 11 lip 2009, 17:09

a gdzie tjesto ? :(
I don't understand people who satisfy with ordinary pop music .
cryshis
Administrator

Postprzez pressya 11 lip 2009, 23:00

cryshis napisał(a):a gdzie tjesto ? :(
tjesto zezarla bakteria :D :shotdance:
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez TrancEye 11 lip 2009, 23:22

a sciagne
a sprawdze
;)

powrot z editem:

Ogolnie secik fajnie buja Poczatek klimatyczny Szczegolnie spodobal mi sie Break Away w dub mixie Martina Rotha Techniki nie oceniam, bo sie nie znam :P (ale niedlugo chyba zaczne, bo sie przymierzam do zabawy w pana dejota ;)) Moge tylko napisac, ze nic mnie w tej materii nie drazni Wrecz podobaja mi sie te przejscia Koncowy track elegancki, doskonale nadajacy sie na beach party :D
TrancEye
Uplifter

Postprzez wasyl 13 lip 2009, 20:15

Ale o prawidłowe napisanie TLki, to się mogłaś już postarać :P i nie chodzi mi tutaj o byki w niej ;). Ogólnie cholernie wkręcił mnie 2 numer z Twojego seta :), stąd też często pojawia się na mojej playliście :).
wasyl

Postprzez Rapture 15 lip 2009, 21:51

Ee tam, wazniejsze jest co Nacia zaprezentowala w powyzszym secie a musze przyznac, ze zaprezentowala wiele ;) Bardzo przyjemny numer z samego poczatku, od razu przynoszacy nam skojarzenia z palmami, piaskiem i pelnia lata. Nastepnie rowniez przyzwoity Bennett - pomimo, ze slyszalem juz fajniejsze remiksy od Rotha to ten wciaz trzyma poziom, sporo w nim swoistej progresji, dzieki czemu dobrze wpasowuje sie w klimat seta. "Sumatra" jako nastepny numer i to jeszcze w tej wersji to klasa - kawalek sunie do przodu i dekilatnie pomrukuje niczym stare numery od Chrisa Micali'ego, choc jest bardziej radosny od utworow producenta, z ktorym mi sie kojarzyl. Zapowiedzial on w sumie dopiero poczatek burzy - rozkreca sie ona wraz z nastepnym numerem, w ktorym ilosc progresji i klimatu przekracza wszelkie granice. W dodatku nie muli on ani troche, wprot przeciwnie, robi nam coraz wiecej smaka na eksplozje glownego motywu! :) "Rumble Clouds" jest zacne, nawet bardzo, jednak wydaje mi sie ze bardziej by sie wpasowalo pod koniec. Zaraz po tym jeden z lepszych numerow od Mundi'ego, sprawiajacy, ze set jest juz mocno rozpedzony. Tu jednak nagle set zwalnia za sprawa remiksu do numeru od Kunnari'ego. Remix co prawda fajny, pomimo lekkiej dozy "Myszowatosci" jednak drazni troche ze po szybkim Zachodzie Slonca nad Ibiza wchodzi numer ktory jedynie delikatnie buja - zbyt duzy kontrast predkosci. Na otarcie lez jednak szal nagich cial w postaci genialnego remiksu Claesa Rosena. Az robi sie czlowiekowi szkodza, ze to juz koniec...

Na podsumowanie - set dostaje 8,5/10 - wyzszej ocenie przeszkodzilo te zwolnienia tempa, o ktorych wspominalem powyzej. Mimo to jako Syn Wisternoffa i Brat Rosena goraco supportuje i czekam na rownie dobrego promosa w nastepnym miesiacu :) No i czekam na jakies slowa od samej autorki - tak sie rozpisalem to moge sobie wymagac, a co! :D
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez Solo van Small 16 lip 2009, 14:01

set bardzo mily w odsluchu, cosik mi tylko na pierwszym przejsciu zazgrzytalo w uszach ale pozniej juz nie wykrylem nic co mogloby mi zepsuc wrazenia z odsluchu
dobor utworow tez bardzo dobry a poniewaz nie mam wiecej czasu od razu przejde do wystawienia oceny: 4+/5
pozdro
Wypoczynek :) - Over & Out :)
Solo van Small

Postprzez RomuS 18 sie 2009, 9:12

Przesłuchałem i przyznam, że jestem jak najbardziej na TAK ;]
Przez te niecałe 55min było ładnie, płynnie, choć i tak czegoś brakowało :P
8/10
RomuS

Powrót do Sety