Matvel - Feb 2012 Promo

electronica
Dział poświęcony promocji swoich setów.

Powrót do Sety

Matvel - Feb 2012 Promo

Postprzez Matvel 06 lut 2012, 20:43

Dawno nic nie nagrywałem, to coś takiego ode mnie. Większość seta spokojna i hałsowa. W sumie to tyle, dalej możemy porozmawiać jak przesłuchacie.

http://soundcloud.com/matvel/matvel-feb-2012-promo
Matvel

Re: Matvel - Feb 2012 Promo

Postprzez Solo van Small 14 kwi 2012, 22:48

No to mozemy porozmawiac ;) troche z poslizgiem ale kto nie posmaruje ten nie pojedzie ;)
Twojego seta sluchalem dla odmiany w drodze z pracy do domu i prawde mowiac nie wiedzialem czego sie spodziewac bo wiekszosc Twoich setow jest raczej techniczna a tu taki lekki zonk dostalem ;)
Dwa badz trzy pierwsze utwory sprawily ze zlapalem lekkiego dola, nie wiem czemu tak na mnie to wplynelo ale pozniej juz zaczelo mi sie bardziej podobac i prawde mowiac podobalo mi sie juz do samego konca i dla odmiany jak wracam z 2 zmiany i przewaznie kimam w autobusie tak dzisiaj mi sie nie chcialy oczy zamknac a wypoczety to raczej nie bylem i to tez jest zasluga tego co przygotowales w swoim nagraniu. Bylem bardzo pozytywnie zaskoczony...bylem...jestem :)

pozdro
Wypoczynek :) - Over & Out :)
Solo van Small

Postprzez Matvel 15 kwi 2012, 16:47

Nie samym techno człowiek żyje przecież. Bardzo dziękuję za opinię tego seta. Tak ze swojej perspektywy nieskromnie przyznam, że to chyba jeden z lepszych setów jakie udało mi się stworzyć i sam jestem z niego bardzo zadowolony.
Matvel

Postprzez Solo van Small 15 kwi 2012, 21:06

i powiem Ci ze slusznie jestes z niego zadowolony bo dla mnie jest to chyba najlepszy z Twoich setow jakie mialem przyjemnosc wysluchac
Wypoczynek :) - Over & Out :)
Solo van Small

Powrót do Sety