Wasyl pres. Fade to Grey

Chillout, Ambient
Dział poświęcony promocji swoich setów.

Powrót do Sety

Wasyl pres. Fade to Grey

Postprzez wasyl 13 gru 2011, 17:33

Dni za oknem coraz krótsze, a więc i noce dłuższe, jest więc bardziej melancholijnie i spokojnie. Jest zatem więcej czasu, niż zazwyczaj na nieco spokojniejszą odmianę muzyki. Dlatego też przygotowałem dla Was muzykę pełną spokoju, refleksji, czasem dla przełamania również mroku, ażeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Każdy kto kojarzy jakiekolwiek podsumowania roku, kojarzy również szybkie tempo, energię i utwory wydane koniecznie w tymże, określonym dla tworzenia ów seta, roku. Moje podsumowanie mijającego już roku będzie na przekór innym, właśnie takie, jak zakładają powyższe zdania. Zawsze lubiłem łamać konwenanse, a nonkonformizm to cecha, która ma dla mnie pierwszorzędną wartość i pozwólcie zatem, że podsumuję ten rok na swój własny sposób, muzyką, którą otaczałem się w nim najczęściej, którą otaczam się teraz i którą pragnę i Was otoczyć. Posłuchajcie...

Obrazek

TL:

01. Sensorica – Anomalye's Motion
02. Solarsone - Big Wheel (Ambient Dub)
03. Chronos – Planetarium (Ambient Version)
04. FL Killer – Deep Space
05. Pag- I Believe in Cosmic Love
06. Bot Cipryan-Astral Breeze (Ambient Mix)
07. Psytrotune - Fall In The Darkness (Chillout Mix)
08. Cymatics – Awake (Chillout Mix)
09. Sensorica - Creber Anhelitus
10. Lustral - Price We Pay For Love (Beetseekers Remix)

download -> http://download.enhanced-perception.com ... 20Grey.mp3
wasyl

Re: Wasyl pres. Fade to Grey

Postprzez Monisia 17 gru 2011, 12:44

Dobrze mi się piszę pracę licencjacką przy tym. Lubię czasem odskoczyć od ciężej muzyki. Price We Pay For Love uwielbiam ten numer ;)
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez wasyl 20 gru 2011, 13:53

Miło słyszeć Monisia, że znalazłem zadowolonego słuchacza wśród płci pięknej :) Polecam również tej mniej pięknej;)
wasyl

Postprzez peterhol9 23 gru 2011, 14:13

Nie podoba mi się....że znowu nie będę mógł zrobić miejsca na dysku. Kurde, z moich laptopowych 120 giga zostało 5 i rozmiar wciąż (przez takie sety maleje). Najlepszy ambietnowo-czilałtowo-spokojny set, jaki miałem okazję usłyszeć od Ciebie. Początek (4 pierwsze kawałki) wręcz zabijają. Technika fenomenalna! 10/10. Tyle w temacie. Nad pięknymi rzeczami się wzdycha a nie rozwodzi! :)

P.S. Okładka z cycem się ino nie podoba :)
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Freezer 25 gru 2011, 2:41

Ten set jest świetny. Przesłuchałem już około 10 razy. Super numery - więcej niż połowy nie znałem. Dobrze jest posłuchać czegoś spokojniejszego. Zacznę się bardziej chyba w przyszłym roku przyglądać produkcjom chill-out'owym, bo w tym roku wyszło naprawdę dużo ciekawych produkcji z tego rodzaju.

Aha, Wasyl - może jakieś Fade 2 Grey 2, by się przydało? :)
Freezer
Shipwrecked

Postprzez wasyl 26 gru 2011, 9:48

Cieszę się niesamowicie, kiedy widzę same pozytywne odzewy dotyczące tej produkcji... Dzięki Panowie, że mogę jeszcze liczyć na tym forum, na jakiekolwiek wpisy w temacie, jaki zakładam, a co dopiero, jeśli podoba się tak, jak mówi o tym Wasz wpis :). Oczywiście to nie koniec chilloutowych opowieści ode mnie i na pewno jeszcze będzie można usłyszeć takie, czy podobne dźwięki od mojej osoby. Nawet przeboleje jakoś fakt, że nie podoba Ci się Pet okładka ;P
wasyl

Postprzez peterhol9 26 gru 2011, 11:48

wasyl napisał(a):Nawet przeboleje jakoś fakt, że nie podoba Ci się Pet okładka ;P
Jako że jestem konserwatywny i jako, że musiałem się do czegoś przyczepić to... się przyczepiłem :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Monisia 28 gru 2011, 13:42

peterhol9 napisał(a):Jako że jestem konserwatywny i jako, że musiałem się do czegoś przyczepić to... się przyczepiłem

No ale, że do cycków ? Zajebiste są dobrze jest Wasyl nie słuchaj go :P
Monisia
black diamond

Postprzez peterhol9 28 gru 2011, 18:37

Monisia napisał(a):
peterhol9 napisał(a):Jako że jestem konserwatywny i jako, że musiałem się do czegoś przyczepić to... się przyczepiłem

No ale, że do cycków ? Zajebiste są dobrze jest Wasyl nie słuchaj go :P
cyckom czy innej goliźnie w sferze publicznej mówię stanowcze "nie" (z jednym tylko wyjątkiem) :)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Monisia 28 gru 2011, 19:19

peterhol9 napisał(a):cyckom czy innej goliźnie w sferze publicznej mówię stanowcze "nie" (z jednym tylko wyjątkiem)
przecież to nie golizna tylko cycki :D
Monisia
black diamond

Postprzez peterhol9 28 gru 2011, 20:31

Taaa..."przecież to nie golizna, tylko wacek" :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez wasyl 28 gru 2011, 22:50

Hehe, ależ tu się cyckowo zrobiło ;P Cóż za rozwodzenie się nad fotografią, która miała być tylko dodatkiem do muzyki... No ale miło, że wywody są równie spore, co te - odnoszące się do muzyki. Ważne by docenić całość mojej koncepcji i to się ceni ;D
wasyl

Powrót do Sety