Pan Sowa pres. Mr Owl - Promo Mix Winter 2010

Minimal Techno
Dział poświęcony promocji swoich setów.

Powrót do Sety

Postprzez Sisiek 06 sty 2010, 19:58

Obrazek

Witam wszystkich zgromadzonych :) Dawno mnie tu nie było więc powracam z gorącym setem idealnym na zimową zamułe :) Muzycznie to co Sowy lubią najbardziej czyli dobrze bujające minimal-techno, ale to nie wszystko. Przez set przewijają się wszelkie odmiany muzyki elektronicznej od wolnych technicznych wkręcaczy przez funkowe klimaty aż po mocne i szybkie niczym lokomotywa tracki od Adventa i Kiko. Tak więc każdy znajdzie dla siebie coś miłego o co mniej więcej chodziło :) Technicznie raczej bez fajerwerków ostatnio nie mam czasu grać więc skrzydła wyszły trochę z wprawy ;) Styl Sowy dobrze znany więc amatorów dobrego grania zapraszam do odsłuchu i recenzji. Miłego odbioru :) Kilka technicznych informacji i tracklista poniżej:

Obrazek

DOWNLOAD: http://strony.aster.pl/sisiek/Pan_Sowa_ ... r_2010.mp3

http://www.myspace.com/pansowa

Style: Owl, Minimal, Techno
BPM: 125-140
Time: 1h27m

TL:
1. Slam - We Doin This Again
2. Umek - Dementia
3. Christian Smith - Indecent Exposure
4. Radio Slave - Koma Koma (Steve Lawler Remix)
5. Marc Marzenit - Its Caracas (Paul Ritch Remix)
6. Alan fitzpatrick and Reset Robot - Silicon
7. Fergie - Ragaroo
8. Jerome Sydenham - Jor El
9. Citizen Kain and Phuture Traxx - Cameleon (Pfirter Remix)
10. Marco Bailey - Caliente
11. Paul Ritch - Carrrrramba (Monkey Mix)
12. Format B - Hot Rod
13. Marco Bailey and Tom Hades - Undiscovered Souls
14. Alan Fitzpatrick - Payser (Uto Karem Remix)
15. Spektre - Kraken (Extended Mix)
16. Erik Mnml - Reaccion Quimica
17. The Advent and Industrialyzer - On The Rocks
18. Kiko - Seek Our Soul
19. David Moleon - Welcome
20. David Moleon and Audiowarp - Porlapolla
21. Alter Ego - Fuckingham Palace (Modeselektors Sw1a1aa Remix)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Re: Pan Sowa pres. Mr Owl - Promo Mix Winter 2010

Postprzez RomuS 07 sty 2010, 15:37

Szybka odpowiedź...

o k*****! :D recka niebawem o/
RomuS

Postprzez RomuS 10 sty 2010, 18:57

No to jadymy.... ;] Sisiek przygotował mi nie małą ucztę bo TL bogata aż kipi techno tłuszczem :P

1.Miłe rozpoczęcie... taki plumkacz, cóż od razu coś się dziać nie musi :P
2.O proszę Umcio i pewnie piękna pani zaczęła nam śpiewać, przejście jak najbardziej na +
3.Słychać że coś nieśmiało wchodzi... o tak, zerkam w tl i hmm... nie znam więc poznam :D plum plum plum oj długie przejście i słyszę że walka z rozjazdem jest :D ale jak ładnie to się skończyło ho ho :) choć utwór niby wkręca ale nie powala na kolana... na dłuższą metę trochę usypiający niestety...
4. Coś się dzieje słychać z daleka ;> Sowa coś lewym skrzydełkiem nam się stara wplątać... No i by Cię ;] to znam! Radio slave ołyea to się pobujam bo miło a no i pośpiewam tylko se JD naleję ;)
5. Chyba nie tym piórem dokręcałeś ;p ale ok, ten track to chyba marc w caracas nagrywał :) Ihaaaa w górę kieliszki szaman gra :D mocne \o/
6. da ba da ba da ba da ba i jebudu :D o rzesz ty jak miło... Danke Sowa ;) teraz Szalony Alan się prezentuje. Lubię jego różnorodność w twórczości.
7. Hmm... nie wiem dlaczego ale teraz ten set bardzo mi przypomina klimatem coś od Hell-a mmm... dobre oj dobre Ci to bujanie... Fergie on Air :P
8. No nie te pióro... Mówiłem!! ok przeszło ;p było siach i coś się szykuje :> O proszę kolega Jerome czyli kolejny po alanie jeden z moich ulubieńców. I to z jakim trackiem... o mamo moja odlot!
9. Nieśmiało coś teges się dzieje :> i plumkacz na miejscu... dobry bujacz na + nie znałem a już zapisałem ;)
10. tak no nie ma jak Marco dać na zakończenie pierwszej dychy ;p dobry track mhm...! taki nawet tech housowy klimacik nam się zrobił za sprawą tej trąbeczki :>
11. aha to znam :D piekielna carrramba!! świetny kawałek... posłucham nic nie piszę ;]
12. jak na razie to Ci powiem, że przejścia masz jak za starych lat więc luzik ;) ładnie się zgrywa co to? formaty ;] aha no to słucham.
13. No tak to kosmiczne połączenie tych dwóch panów dało nieziemski utwór.. ahhhh!
14. Alan znów dla nas zagra :D taki siaki no ładny :P ok przeczekam...
15. ooo ale tutaj się coś będzie działo... tak takie dobrze techno :)
16. hmmm... no ciekawe ci to... minimalowo bardzo odjazdowo.... \o
17. O tak to na tą końcówkę czekałem... bez pisania dużo słuchania!! Ogień!! The Advent
18. mhm Kiko teraz zniszczy mnie ;] ok zgadzam się ;p bo dla takich tracków warto żyć :D
19. ta szybkie ładne przejście... tak tak taaaaaaaaaaaaaaak!!!! The Kids Want TECHNO!!
20. świetna końcówka proszę pana ;] Moleon RoX!!
21. tak mi to średnio na koniec pasuje ale jak ma być szalenie i z jebnięciem to ok.

Po całości... to żeś pojechał Sisiu oj Ty niedobry :P Bardzo dobry set. technicznie tak jak pisałem trochę nie te pióro ale jest całkiem ok. Set ląduje na zasłużonym miejscu w hdd... dział techno kosmos :D Dziękuję za prawie 1,5h niezłej sieki z mojej czasce. GL
RomuS

Postprzez JohnnyKnoxville 01 lut 2010, 8:32

Sisiek coś dla Ciebie do tego aliasu :D

skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Sisiek 01 lut 2010, 18:11

Dżony dobre :D Romus dzięki za wysłuchanie i opinie :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Powrót do Sety