Super8 - Cre8 (O.P. Remix)

Dział poświęcony promocji swoich utworów.

Powrót do Single

Super8 - Cre8 (O.P. Remix)

Postprzez Vibez 03 wrz 2009, 15:27

Znalazłem to ostatnio w projektach. Stare jak świat. :D Jest bez wykończeń, więc traktować jako ciekawostke. :P

http://www.speedyshare.com/529135366.html
Vibez
aka Douglas Howarth

Re: Super8 - Cre8 (O.P. Remix)

Postprzez peterhol9 03 wrz 2009, 15:58

dałeś to kiedyś na fmt :P Więc moje zdanie będzie identyczne:

"dla mnie kompozycja cudo :wykrzyknik: ogólnie to cre8 (original) nie wywoływał u mnie jakiś tam ochów i achów. OP rmx za to jest tym co lubię, szybki, energiczny(chociaż niektórzy tutaj twierdzą, że lajtowy :D ), w środku pianino ( :involve: ). ogólnie to 9/10+" :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Vibez 03 wrz 2009, 16:10

A faktycznie coś kiedyś dawałem. W każdym bądź razie, ta wersja jest cała.

Może siąde po sesji i to doprowadze do porządku. :)
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez TrancEye 03 wrz 2009, 19:12

Barwa basu mi do konca nie lezy (na poczatku 1 minuty pozniej wtopiony w reszcie dzwiekow jest ok) Troche drazni tez ten latajacy arp Synth z 2:23 ladny Rozwieniecie dosc dlugie Mogles juz z tym synthem ciut dluzej poplynac Breakdown standardowo (od wyciesznia do pelnej glosnosci pada i leada), ale spodobalo mi sie Dobre sa te wokale Ciesza ucho :D Utwor cos na miare extended mixu :) Podwojnie walkowany motyw glowny, w dzisiejszych czasach to rzadkosc ;) Ma to swoj plus Piano potrzebuje wiekszej glebii

Generalnie utwor pozytywnie wkreca Moze wieje troche oldschoolem, ale slucha sie bardzo przyjemnie :D
Ciekawe jak brzmiec bedzie ten walek po odswiezeniu ;)
TrancEye
Uplifter

Postprzez cinek 03 wrz 2009, 22:09

O ile się nie mylę to ten arp towarzyszący basowi usłyszeć można też w Twoim remiksie "Don't Give Up" :) Fajnie napędza całość, daje dużo dla dynamiczności. Dla mnie piano może być :) Nie znałem oryginału :P ale od czego jest youtube. Czyli w kwestii melodyjnej [po szybkim looku na oryginał] raczej nie mieszałeś, a szkoda bo masz przecież fajne pomysły ;) A poza tym bardzo ładnie. No i klimatycznie wyszło głębiej niż oryginał. Podoba się. :)
cinek

Postprzez Vibez 07 wrz 2009, 3:05

Dzięki za miłe słowa, zwłaszcza że numer został przeze mnie strasznie zaniedbany. Jak tylko znajde wolny czas siąde nad nim i cośz niego jeszcze wycisne!
Vibez
aka Douglas Howarth

Powrót do Single