Evave - Uprising (Douglas Howarth Remix)

Dział poświęcony promocji swoich utworów.

Powrót do Single

Evave - Uprising (Douglas Howarth Remix)

Postprzez Vibez 24 gru 2009, 0:45

joł chopcy i dziewczynki :D

Douglas zaszalał i poszedł mad w kierunku pumpin prog transowych szulcowych brzmień. Najpewniej na tym jednym występku sie skończy ale kto go tam wie 8-) Zapraszam do odsłuchów i oceny. Robota dla Morphosis.

Lynk: http://www.speedyshare.com/files/199509 ... _Remix.mp3

Wesołych i progresywnych świąt!
Vibez
aka Douglas Howarth

Re: Evave - Uprising (Douglas Howarth Remix)

Postprzez Transi 25 gru 2009, 22:26

Vibez, zawodowa robota! Bardzo mi się podoba :) Szczerze mówiąc lepsze to od "Sense of Nobodiness", do którego wciąz nie mogę się przekonać ;) Pewnie to kwestia osłuchania. Podesłałem to demko Stivenowi Rivicowi - miał się z Tobą skontaktować. Mam nadzieję, ze nie będzie to problemem :P Pozdro!
Transi
Keep It Dark

Postprzez Vibez 25 gru 2009, 23:39

Ciesze sie że sie podoba! :) Steven napisał, fajnie że dałeś mu znać ;) SON jest specyficznym numerem i sporo osób to potwierdza, no ale cóż, taki wyszedł. :> Pozdrawiam!
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez cinek 27 gru 2009, 18:55

'Sense .." a ten remol to bardzo odległe, muzyczne galaktyki. Tam spokój, a tu full total ;)
Evave fajny klimat wyłapuje w nagraniach i słyszę po oryginale, że znowu mu wyszło. Ale Twój remiks w porównaniu do pierwowzoru to potwór! Progres jak trzeba. Nie ma elementu, który by mi się nie podobał. Świetnie sobie to rozłożyłeś, break itd. Piękny numer z zapętlającym się w głowie motywem :) To jest prawdziwy trensowy prog a nie garety emre :lol: Dokładkę proszę ;)
cinek

Postprzez method99 28 gru 2009, 11:12

Ładna muzyka :) brzmi profesjonalnie, wiec nie ma sie do czego dojebac :D tylko, ze to jest opinia czlowieka ktory z trancem teraz nie ma zbyt duzo wspolnego ;) Pozdro
Obrazek
method99

Powrót do Single